• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BELIEVER: Ja ho vymaknul famous řozek charge haxem :)
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    KONDIK: Krále Alanta jsem dával s Thief's Ringem a poison cloudem. Předtím jsem ho asi padesátkrát zkoušel uférovat, ale nedal mi šanci.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Pffff
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak zaplaceno, stazeno Demons Souls.... ale vubec, ale vubec se mi do toho nechce :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Demon Souly jdou bez problemu zasolovat ! A kdzy jsem to skousel pred rokem kdy jsem si daval Demon SOuls Dark Souls maraton tak mi p[rislo ze tam bylo vic hracu nez v Demon Soulech. Ale malo summonu, jen hodne fantomu. Jak rikam, nejsou nutne summony na bosse, kazdej boss ma nejakej gimmick kterym jde zabit lehce.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: a funguje tam jeste MP ? protoze uz ted vidim tu zoufalost :)))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Demon Souls byly teprve kurvy na enviroment killy a trolling NPC ... BUDES BRECET !
    Ale bude to stat za to, boss fight s Tower Knightem, Penetratorem a kralem Alantem zpusobi ze budes vlhnout i v naprostem suchu ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    hosi, vy me odrazujete :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: No v Dark Souls 1 jsem nasel podobnej tady tomu. Dokonce vlastne dva kdyz pocitame ten v Tomb of Giants , ale Stormlurer byla proste prasarna, kdyz to vyslo tak jsem 1 machnutim sundal 8 Mant ... krasne casy !

Ale jak pise dole podemnou VESNACH , ty pruhledni kluci z princezny Mononoke s ocnim fazerem, to bylo zradlo ...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: To sou... Taky je to jedina hra kde mam platno... V zivote uz takovy grind nezaziju...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: No Ale pak Farmis Manty Stormrulerem dokola az celou hru prefarmis !
    Demon SOuls byla vytecna hra na svoji dobu, ale ty farmspoty co tam byly , jsou extremni :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: ve shrine of storm dobehnout dolu k old herovi a tam se nechat zabit a pak tu celou cestu opakovat, pres ty nekromanty co summonej magicky anime kriply jak z cesty do fantazie a rejnoky napichovace... to je ocistec a ciry zoufalstvi takovyho razu, ze to ani snad nejde vyjadrit slovama.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Musis , tam ti taky nemam problem poradit az budes v nesnazich. Ale ze zacatku se proste Tower of Latrina vyhybej nebo se tam zeseres :) A radsi i Ti tek kutululu Skeletonum ... a vlastne vis co , pohybuj se jen po tom prvnim hrade :) !
    JOPS
    JOPS --- ---
    koukam na PS Store a Demon Souls za 136 Kc.... kurva.... jeste jsem to nehral, tak si to teda asi koupim no...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: tak me to psalo, ze se loguje k des serveru... nevim, ale je fakt, ze fleky a zpravy muzou bejt ulozeny s tim, ze to proste nedela mp sesny, coz by i odpovidalo.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: ja mel pocit, ze jsem pred cca rokem cetl, ze zarizli pro DeS servery, takze asi nikoho moc nepotkas
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    DES sou docela mrtvy uz :( clovek potkava fleky a zpravy, ale na hrace sem teda zatim nenarazil ani jednou.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    JOPS: Já to většinou dělal tak, že jsem před bosem nechal značku, aby si mě někdo summonnul, abych se na bosse podíval a pak ho zkusil sám. Až když to nešlo, tak jsem po nějakým čase sám summonoval.
    JOPS
    JOPS --- ---
    OTAKAR: netusim, ale verim, ze lidi v DS1 potkas :) hlavne pred big bossama. I kdyz na Nera budes asi muset jit sam, protoze tam jsem na nekoho malokdy narazil....
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    _KOFILA_: Už jsem vybral DS1. Ale DeS neuteče, taky se na něj podívám :)
    Mimochodem, jak je to s multiplayer prvky u těhle starších dílů? U DS2 jsem občas musel chvíli čekat, když jsem chtěl, aby mě někdo summonnul, párkrát jsem to i vzdal po nějaké době.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Ne DOST UZ DOST OLD MONK ....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam