• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: jo to jde, po schodech nahoru a tam polož... mám ale pocit že šlo i dole u mlhy...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: tower knight byl zivacka, ale chtěl jsem zkusit někomu pomoct...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Na Tower Knighta solo, konecne pochopis k cemu mas prdel ty poseroutko ! :)
    Tady summoning fungoval jeste tak nejak jinak. divnejs. nastuduj si ho na WIKI
    JOPS
    JOPS --- ---
    Co se da polozit na zem, aby si me nekdo zavolal ? Blue Eye Stone nejde polozit. Jsem tivej pred tower knightem a znacka nejde polozit....
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Nikdo ti tady neporadi musis se trapit sam, MWAHAHAHAH
    z DeS si pamatuju ze Cling Ring byl muj neojblibenejsi prsten hry (;
    JOPS
    JOPS --- ---
    dotaz k DeS :) jak ozivim panacka, krome toho, ze zabiju Bosse ? :) Ted me sezehnul nejakej drak na hradbach, tak se ptam :)
    SHIELDAZZ
    SHIELDAZZ --- ---
    DLC k DS2: Dali jste někdo hladce to trio v jeskyních za Priestess Chamber? Já tuhle pasáž předtim nějak obešel s tim, že se do ní vrátim a je to docela peklo. Jsem rád, že k tomu souboji vůbec dojdu a při něm samotnym si ani neškrtnu.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Hmm konecne level design nad kterym si nekdo dal praci. Bossove 2 ze 3 pouzitelni ale ti enemaci na jedno kopyto jsou trosku nudni.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    je to cca na 4h playtajmu. Prave asi pockam az to vyjde cele a dam si to najednou jako datac :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: mne to je fuk, dulezite je, ze je do ceho jebat :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Spis DLC. Rozsahem si o tom moc neslibuju ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: jo, jednou jsem v Majule neco sebral. Ale kurva, chodim sem, abych se dozvedel, co je noveho :) a vy mi tu jako oznamite, ze je datadisk... fok :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Vedej sjem ze jsi mimo ale ze az tak ? U koz Gwynevry , absurdni :) Dokonce tady o tom byl obrazek jak kazdej vikend pridavali do truhly v Majule item aby te navnadili.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: jo jo ... budou tri ... trilogie ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: huh, to kurva ani nevim
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: DS2
    NJORL
    NJORL --- ---
    SHIELDAZZ: Melo by to tak byt. Ja prave nevim, jestli to mam kupovat postupne nebo az najednou v ramci nejakeho slevoveho balicku ... s DS2 jsem v podstate seknul, kdyz jsem zjistil, ze slozitost vetsiny bossu je postavena na tom, ze bojujete proti vice nepratelum ... opravdu genialni (sarkazsmus)
    SHIELDAZZ
    SHIELDAZZ --- ---
    NJORL: Hned jsem se do toho pustil. Postupuju sice ostudně pomalu, ale líbí se mi to. Hezká atmosféra, komplexní level s řadou mechanismů, kterej si tak nějak osahávám krok po kroku. Ale docela dost trpim - někdo někde psal, že mu přijde ideální jít do toho DLC cca někdy, když jsi v Drangleic Castle. Jsem o hodně levelů dál, ale stejně se občas nechytám. Až moc často se nechám hloupě obklíčit a končim...

Jinak pochytil jsem správně, že je to první DLC z trilogie?
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: u ceho ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam