• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: u ceho ?
    NJORL
    NJORL --- ---
    Co DLC? Hraje nekdo? :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Takove ty cerne micky na hrani pro nektere moderni Civavy modelek , kousne a je klid. Firebomby :) Staci jich par koretne hodit a Phalanx je nahej a zasiva se vic jako EU Poslanec pred Danovou kontrolou.
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOPIK: tak to jsem stejne nemel :)))
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    JOPS: Spojler:
    oheň dává snad 10* damage
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tak Phalanx na prvni pokus down. Nejdrive mi prislo, ze obranci se ozivujou, takze prvnich pet minut jsem zkousel je umlatit, pak jsem sel jebat do Phalanxe a to taky nic moc. Potom jsem chytil mecik obouruc a hned byl svet veselejsi. Ale ta kurva jednou dopnila zdravi a netusim jak a proc...

A kde tam je figl na tohohle ?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOPIK: Myslim si ze Phalanx je hodne unikatni boss ale jako kazdej Demon Souls boss ma nejakej gimmick kterym jde zabit lehce.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Panove nezoufejte, vsechny serie maji delikatni oblasti

Demon Souly meli Shrine of Storms s delikatnima Princezna Mononoke Lasernikama. Shanty Poison WTF BBQ Town aka Valley Of Defilement taky nenecha oko suche , kor kdyz potkate trolly s great Clubama. Tower of Latria taky nnei moc pro hrace ducha slabsiho. Vybusnej brouk ze Stonefang Tunelu taky potesi. Boj s Great Dragonem a s FLamelurkerem hned pred nim , taky jen tak nezapomenete.

Dark Souls a stavnate Tomb of Giants taky zpusobi, ze se naucite laktovat, popripade specificka pasaz Anor Londa, Sens Fortress Nepovazuju za tezkou, pouze mazanou, v pozdejsich fazich hrani jsem ji probihal bez smrti. Crystal Cave bez rvoucich kaminku bylo zradlo jako z pohadky.

Dark Souls 2 jelikoz mame dohrano nedavno tak vzpominame hezky na nektere zony taky.

Myslim si ze kazda z techto her ma stavnate Bosse akorat kazda hra na to sla trosku jinak, v 1ce sli farmit Kyticky do aleluja , ve dvojce slo hru prechcat megastitem a trojka uz je velice uhlazena a nestavalo se mi ze bych chcipal na prostredi spise jsem chcipal kdyz ego nedalo a tlacilo me dal.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Vyplatí se asi číst si ty nápisy - na prvního je tam super rada, kdy ho pak zmákneš s prstem v nose.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: ten hrad je "startovni lokace" a uplna sranda, v porovnani s tim, co te ceka... a abys moh utratit duse, musis nejdriv zabit prvniho bosse. Takze na 2k se muzes zhluboka vykaslat... fok :D ale nastesti neni tak zlej. Obecne mi ty bosove prijdou v DeS takticky jakoby lehci, vetsinou, ale je v nich zase daleko vetsi kontrast, alespon mam ten pocit- jednoho das s prstem v nose a na druhym se budes lamat pul dne, pricemz nejvic casu ti zabere cestovani k nim.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    JOPS: Jop - taky jsem to takhle v pátek hrál.. chvilku hledal na netu, kde jsou bonfiry a tak :-) Nejsou no..
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_:

VESNACH:

OTAKAR:

hral jsem DS1, pak DS2 a vcera jsem rozjel DeS... jako i v DS1 je bonfire pomalu na kazdym rohu, tady jsem kompletne za hodinu vymlatil hrad a asi me bude cekat boss... mam cca 2500 dusi (coz je na zacatek kurva moc :))) ) a nemam kde duse prodat. Nasel jsem jednoho obchodnika v hradu, ale nema nic, co by me zaujalo... fok... a jeste tam beham s polovicnim zdravim.... fok.... a nevim jak ho nabrat :) fok....

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    OTAKAR: Nezapomen ze svojka je jen verze souls pro master pc race... A dostali to pod nos a s teleportem... Pockej az se dostanes ke korenum teto serie...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    OTAKAR: jojo a az dohrajes jednicku, tak te ceka koncentrovane zlo v podobe DeS :D v tomhle svetle mam naopak pocit, ze sis to naplanoval velmi dobre!
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    VESNACH: No jo, takže, já bych si vlastně neměl vůbec stěžovat, ba naopak, protože mi dvojka nepřišla moc jednoduchá a teď naopak u jedničky můžu trpět ještě o trošku víc. Souls! :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    OTAKAR: pripadala :)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    JOPS: Tak to rád slyším, to se budu těšit :)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    VESNACH: Tak ono je to takový přirozený, hledat úlevy. A nemůžu říct, že by mi dvojka, jakožto vstup do Souls, přišla jako nějaká příliš snadná procházka rájem. :) Takže je myslím docela oprávněný si teď, když mám život ještě težší, alespoň trošku fňuknout. :)
    Ovšem na druhou stranu, nepřipadala pak dvojka lidem po jedničce spíš příliš lehká?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Sens Fortress - Gamepad Quality Testing Area!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam