• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: prosim te a ktera lokace jsou doly ? zatim jsem na ni asi nenarazil...

mam za sebou ten hrad, kralovnino vezeni k prvnimu bossovi, prvni cast blightownu a prvni cast tech rytiru co delaji kotrmelce (zboreny hrad a boss tam byl takovej reznik :)) )
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Lokace s doly, je tam nekolik psohlavcu s krumpacema a pytlema na zadech z kazdeho mas garantovany drop nejakych sutru.
    JOPS
    JOPS --- ---
    toz jsem sel jinam (ta lokace podobna blightownu neni nic pro me...). Byl to takovy polorozpadly hrad, kde "rytiri" na me delali kotrmelce. Tak musim rict, ze tahle lokace byla hodne tezka zivacka. Asi 3x jsem tam chcipnul, ale to neni nic co by me rozhodilo :)

Ale co me prekvapuje, tak kdyz uz se clovek dostane k bossovi, tak jsou zatim takovi dost v pohode. v DaS ci DaS2 jsem dostaval po drzce strasne rychle, tady jsem potkal zatim 3-4 a vsechny s prstem v nose.

A musim nekde nafarmit zakladni sutry na upgrade zbrani...
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tak jsem se trochu uklidnil :)) farmim v tom hradu, kde pokazde zabiju rytire s kopim co dava pres 2k dusi.

Ale polozim dotaz. Hned na zacatku kdyz tam stojim na hradbach, tak nalevo od tech hradeb je neco jako treninkove centrum pro rytire. Jde se tam nejak v teto fazi hry dostat ? Pokud ano, how ? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak zatim DeS je hra ktera me celkem spolehlive dokaze nasrat tak rychle, ze po deseti minutach vypinam konzoli a pak za dve hodiny to zkusim znova a zase to vydrzi deset minut... Jeste ze nejsem cholerickej typ, jinak by po mistnosti ovladace letaly na vsechny smery....

TO JE TAKOVA PICOVINA :))))))

ted jsem nevim kde, vypada to trochu jako Blightown. A je par veci co me na tom mrda. Napriklad me pokousaly mysi, takze jsem byl nakazenej. OK, to beru, ale kurva nikde nevidim jak dlouho ten jed bude pusobit. Pak mi samozrejme dojdou firebomby a jsem v prdeli, skocit do diry, kde jsou 4-5 kokotu, co me nakazi jedem a furt do me jebou a jebou az chcipnu...

NESNASIM TO, NESNASIM TU HRU a to jsem teprve na zacatku.... ble
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: jo to jde, po schodech nahoru a tam polož... mám ale pocit že šlo i dole u mlhy...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: tower knight byl zivacka, ale chtěl jsem zkusit někomu pomoct...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Na Tower Knighta solo, konecne pochopis k cemu mas prdel ty poseroutko ! :)
    Tady summoning fungoval jeste tak nejak jinak. divnejs. nastuduj si ho na WIKI
    JOPS
    JOPS --- ---
    Co se da polozit na zem, aby si me nekdo zavolal ? Blue Eye Stone nejde polozit. Jsem tivej pred tower knightem a znacka nejde polozit....
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Nikdo ti tady neporadi musis se trapit sam, MWAHAHAHAH
    z DeS si pamatuju ze Cling Ring byl muj neojblibenejsi prsten hry (;
    JOPS
    JOPS --- ---
    dotaz k DeS :) jak ozivim panacka, krome toho, ze zabiju Bosse ? :) Ted me sezehnul nejakej drak na hradbach, tak se ptam :)
    SHIELDAZZ
    SHIELDAZZ --- ---
    DLC k DS2: Dali jste někdo hladce to trio v jeskyních za Priestess Chamber? Já tuhle pasáž předtim nějak obešel s tim, že se do ní vrátim a je to docela peklo. Jsem rád, že k tomu souboji vůbec dojdu a při něm samotnym si ani neškrtnu.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Hmm konecne level design nad kterym si nekdo dal praci. Bossove 2 ze 3 pouzitelni ale ti enemaci na jedno kopyto jsou trosku nudni.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    je to cca na 4h playtajmu. Prave asi pockam az to vyjde cele a dam si to najednou jako datac :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: mne to je fuk, dulezite je, ze je do ceho jebat :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Spis DLC. Rozsahem si o tom moc neslibuju ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: jo, jednou jsem v Majule neco sebral. Ale kurva, chodim sem, abych se dozvedel, co je noveho :) a vy mi tu jako oznamite, ze je datadisk... fok :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Vedej sjem ze jsi mimo ale ze az tak ? U koz Gwynevry , absurdni :) Dokonce tady o tom byl obrazek jak kazdej vikend pridavali do truhly v Majule item aby te navnadili.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: jo jo ... budou tri ... trilogie ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: huh, to kurva ani nevim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam