• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Prejeme ti s Kofilou at ti to vydrzi a smejem se pod vousy, ja pod plnovous. Flamelurker te naprimo sezere i s botama ... zadnej jinej boss mi tam neprisel tak silene tezkej, i Alant sel uhrat na to ze ti stacil velkej silnej stit a zneuzivani architektury mistnosti.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: no jelikoz si v latrine na zacatku a tunely si este nepotkal, tak nerikej jops dokud si nepreskocil :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    směju se pod vousy...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: zatim vsichni bossove sli na prvni, nebo na druhy pokus, u Dark Souls jsem v bojich s bossy krvacel, tady zatim tezka nuda co se tyce boju s bossem. A ja se nevzdam, ja to umlatim i lzickou na kafe :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: myslím že v těchto místech to vzdá... ještě se o tom možná užblepne vedle jako že super hra ale přes Lurkera neprojde :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: jaaaak postupne ? :) jedu podle nalady :))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: No hlavne kdyz ti dal Paru a najednou pribehl neuveritelne rychle a ty jsi vedel ze ti ubira 98% HP a prave jsi 15% stratil padem k nemu ... Ja myslel ty zebra tam, prez ne to slo taky a jelikoz Jops je jatro, tenhle boss jej zabije a szpusobi mu krvaceni oci.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    druhej... třetí je vězení s chobotničkama a znovečkama... cinky linky... to mne bude strašit do konce života...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VESNACH: šlo stát za jedním kamenem kam se nedostal...
    ale lurker bylo fakt žrádlo... i ve více lidech... skvělej boss!
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: nevim co je sragoidni zpusob, ale ja mel tou dobou uz pomerne solidni stit a relativne silny kouzla :D JOPS: ja nevim jak si to moh minout, jedu v nexusu postupne ne? od prvniho butru k poslednimu...stonefang tunnel je snad druhej nebo treti butr :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Tak ten je instant-kill mechanika , takze chybu tresta.
    Lurker byl ale natolik agresivni jestli jsi ho nezabijel tim sragoidnim zpusobem, ze mi rozesmahl usmev na xichte , pac je neuveritelne agresivni ... jako Alant, ten taky bije jako negr do japonky
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: ten mi prisel lehkej. Draci buh byl vetsi svine, nez sem pochpil, co se po me vlastne chce :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Tam je NEJLEPSI BOSS Demon Souls, to udela z Letargika Cholerickou Pumu , JEBNE TE

Flamelurker

TO je Boss s velkym B
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: tak ty jsem jeste nepotkal :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Zacinas pod takovym vyklenkem , vylezes ven pojedes do hradu a v ceste si stoji dva curaci ci po tobe vrhaji balvany.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: prosim te a ktera lokace jsou doly ? zatim jsem na ni asi nenarazil...

mam za sebou ten hrad, kralovnino vezeni k prvnimu bossovi, prvni cast blightownu a prvni cast tech rytiru co delaji kotrmelce (zboreny hrad a boss tam byl takovej reznik :)) )
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Lokace s doly, je tam nekolik psohlavcu s krumpacema a pytlema na zadech z kazdeho mas garantovany drop nejakych sutru.
    JOPS
    JOPS --- ---
    toz jsem sel jinam (ta lokace podobna blightownu neni nic pro me...). Byl to takovy polorozpadly hrad, kde "rytiri" na me delali kotrmelce. Tak musim rict, ze tahle lokace byla hodne tezka zivacka. Asi 3x jsem tam chcipnul, ale to neni nic co by me rozhodilo :)

Ale co me prekvapuje, tak kdyz uz se clovek dostane k bossovi, tak jsou zatim takovi dost v pohode. v DaS ci DaS2 jsem dostaval po drzce strasne rychle, tady jsem potkal zatim 3-4 a vsechny s prstem v nose.

A musim nekde nafarmit zakladni sutry na upgrade zbrani...
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tak jsem se trochu uklidnil :)) farmim v tom hradu, kde pokazde zabiju rytire s kopim co dava pres 2k dusi.

Ale polozim dotaz. Hned na zacatku kdyz tam stojim na hradbach, tak nalevo od tech hradeb je neco jako treninkove centrum pro rytire. Jde se tam nejak v teto fazi hry dostat ? Pokud ano, how ? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak zatim DeS je hra ktera me celkem spolehlive dokaze nasrat tak rychle, ze po deseti minutach vypinam konzoli a pak za dve hodiny to zkusim znova a zase to vydrzi deset minut... Jeste ze nejsem cholerickej typ, jinak by po mistnosti ovladace letaly na vsechny smery....

TO JE TAKOVA PICOVINA :))))))

ted jsem nevim kde, vypada to trochu jako Blightown. A je par veci co me na tom mrda. Napriklad me pokousaly mysi, takze jsem byl nakazenej. OK, to beru, ale kurva nikde nevidim jak dlouho ten jed bude pusobit. Pak mi samozrejme dojdou firebomby a jsem v prdeli, skocit do diry, kde jsou 4-5 kokotu, co me nakazi jedem a furt do me jebou a jebou az chcipnu...

NESNASIM TO, NESNASIM TU HRU a to jsem teprve na zacatku.... ble
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam