• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    Ten druhy datadisc je super ale nejsou tam tak pekny bossove jako v prvnim
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: čekám na balíček all in one :-)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Co ten druhy datadisc, uz jste ho nekdo bezel?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Tyjo ja vim o cem je rec, asi nejsem takovej greenhorn. Souls! :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: tak na tu jsem zapomněl :-)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: A Mildred, ktera je seredka, ale urcite ne pavouk.
    JOPS
    JOPS --- ---
    SHARNY : jdeš dobře, ale když tě to veze dolů, tak tam slezes přes plošinu a pak utíkej. Potkáš dva nebo tři pavouky. A pak jeskyni.
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    JOPS: ahááá, já vždycky chcípnul, že jsem blbě spadnul z toho kola... Tak jsem myslel, že tam cesta nevede :))) Díky
    JOPS
    JOPS --- ---
    SHARNY: tak to clovece jdeš tou jednodušší variantou. Na začátku jsou tři typci s kyjem pak sjedes po tom ruským kole a jak se dostaneš na zem utíkej doleva a narazíš po cca 100 metrech na jeskyni s bonfire.
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    JOPS: Teprve lezu dolu. Beru to přes Valley of Drakes :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    SHARNY: našel jsi dole v Blightownu bonfire? Nebo teprve lezes dolů? :-)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    ESY: no, nějak mi ty kytky neléčí ten jed... párkrát jsem tam i blbě spadnul a asi jsem prostě potřeboval pauzu. Počítám, že se jako už několikrát, jednou ráno vzbudim rozhodnutej, že dneska se posunu dál v DS :)))
    ESY
    ESY --- ---
    SHARNY: a co tam delas tak dlouho :) Me Blightwon teda taky pekne sral ne ze ne:) ale staci cas tam stravenej optimalizovat na minimum a jde to:)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    PEDRO: Gratulace!
    Já se teď zasekl v Blighttown... Nosim thief set, mám s sebou kytky na jed a stejně to nepomáhá :( Dost mě to demotivuje od dalšího hraní...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    oh, greenhorn :D
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    pripadam si jako hrdina, konecne jsem po mnoha mesicich bezradnosti a depresi skolil sveho prvniho bose v Daemon Souls!
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    uz je venku druhy dlc
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    no a jak ten datadisk k ds2, pošmákli jste si?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Mě to přijde v pořádku. Je to sice jenom reskin, ale vím že mě to bude bavit. Stejně jako jiné lidi baví pořád dokola BF.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam