• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    JOPS: ahááá, já vždycky chcípnul, že jsem blbě spadnul z toho kola... Tak jsem myslel, že tam cesta nevede :))) Díky
    JOPS
    JOPS --- ---
    SHARNY: tak to clovece jdeš tou jednodušší variantou. Na začátku jsou tři typci s kyjem pak sjedes po tom ruským kole a jak se dostaneš na zem utíkej doleva a narazíš po cca 100 metrech na jeskyni s bonfire.
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    JOPS: Teprve lezu dolu. Beru to přes Valley of Drakes :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    SHARNY: našel jsi dole v Blightownu bonfire? Nebo teprve lezes dolů? :-)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    ESY: no, nějak mi ty kytky neléčí ten jed... párkrát jsem tam i blbě spadnul a asi jsem prostě potřeboval pauzu. Počítám, že se jako už několikrát, jednou ráno vzbudim rozhodnutej, že dneska se posunu dál v DS :)))
    ESY
    ESY --- ---
    SHARNY: a co tam delas tak dlouho :) Me Blightwon teda taky pekne sral ne ze ne:) ale staci cas tam stravenej optimalizovat na minimum a jde to:)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    PEDRO: Gratulace!
    Já se teď zasekl v Blighttown... Nosim thief set, mám s sebou kytky na jed a stejně to nepomáhá :( Dost mě to demotivuje od dalšího hraní...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    oh, greenhorn :D
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    pripadam si jako hrdina, konecne jsem po mnoha mesicich bezradnosti a depresi skolil sveho prvniho bose v Daemon Souls!
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    uz je venku druhy dlc
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    no a jak ten datadisk k ds2, pošmákli jste si?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Mě to přijde v pořádku. Je to sice jenom reskin, ale vím že mě to bude bavit. Stejně jako jiné lidi baví pořád dokola BF.
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    NJORL: Chtějí jich víc za hw, kterej už mám, ale lepší. Trochu padlé na hlavu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    SHARNY: chteji Tvoje penize, ale chteji jich vic nez jsi ochoten dat :)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    NJORL: Ani na ty videa nekoukám. Nechtěj moje peníze, tak ať si trhnou.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Me se to libi.
    A nektery zvuky mi pripominaj Golden Axe:)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    NJORL: To mi neva, ps4 mam :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    XLEEF: me na tom vadi PS4 Exclusive
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    KONDIK: no proste call of duty, nhl (sport game) atd style
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    REFLEX: From Software si vyrobili platformu ala Skodovka se svoji slavnou MBQ. Jednou za cas to prebarvi prebouchaji ale pod poklickou je to nemlich to same.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam