• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NJORL
    NJORL --- ---
    Vy jste za to vazne dali 50 Euro? Neni nejaka alternativa?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    OTAKAR: Jestli ne tak mame vazny Hoarding problem protoze uz ted se zacinam stracet a to tech brneni mam par a zbrani taky.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KONDIK: Gearu je hodně, to je fakt, úplně jinou zbroj jsem měl docela hned, novou zbraň vlastně taky, ale taky mi padlo plno věcí, který jsou mi naprd a jen mi překáží. Doufám, že to půjde nějak prodávat.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    OTAKAR: Ze druheho bosse pada, teda aspon me z nej padl otazka je jestli je to special drop nebo obyc. Po tech krabicich v hidden roomech a shadowrealmech mam tri prdele gearu a taky zapominam co jsme kde nasel.
    JOPS
    JOPS --- ---
    CANDLEMASS: jako u sebe doma ? :)))
    CANDLEMASS
    CANDLEMASS --- ---
    JOPS: řekni mu, ať to s těmi pěstmi zkusí taky.
    JOPS
    JOPS --- ---
    OTAKAR: nevim, co zvolil jako primarni postavu, ale tusim, ze to byl asi valecnik, nebo neco v tezke zbroji. Takze jestli nahodou se veci v truhlach neobjevuji podle toho co jsi za tridu... nevim, ja se k tomu u nej dostanu na pul hodinky, takze fakt nevim.

A vcera ve 22.00 telefon. Clovece, kovare jsem nasel, ale kousek za nim je typek, ktery tesne pred tim, nez ho zabiju, tak zacne mlatit pestma do zeme a obnovi se mu kompletne zdravi. Co s nim prej mam delat. Tak mu rikam nevim, to bych musel videt :)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    JOPS: No já začal jakoby s roguem, ale aktuálně jsem skončil v medium armoru a s obouruč holí. Se tak přihodilo, ale s mými staty mi nic jinýho nedává větší dmg.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja nevim presne jak se jmenuje ten mec... tusim, ze ma tri kila a kde ho vzal nevim. A vypada jako ohnivej :) a machnuti s nim trva vecnost, kdyz ho das obouruc, tak je to o neco veselejsi.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    JOPS: Aha, tak právě ti mně srali docela dost. Ale kdes vzal ohnivej měč, to teda nevím, já zatím nic moc pěknýho nenašel :(
    JOPS
    JOPS --- ---
    OTAKAR: Tak ja videl, jak chcipal a ty slabiny bosse byli celkem citelne. A ty chcipaky co tam pak zacli chodit, tak jsem ignoroval. A hlavne jsem si vzal ohnivej mec do obou rukou a to mu zdravi klesalo ostosest
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    JOPS: Zajímavý, mě třeba třetí boss potrápil fakt fest. Ale tak může to být tím, že jsem lama. Anebo mě Pánbů trestá za to, že jsem nedohrál DS1, ale rezignovaně odložil.

Když zabiješ třetího bosse, tak to jdeš ohlásit Kaslovi (knězi) a ten ti otevře dveře, před kterýma stojí. No a za nima pak je nová lokace a na začátku je kovář.
    JOPS
    JOPS --- ---
    OTAKAR: tretiho bosse jsem mu musel udelat ja, starej odchovanec Dark Souls...

kdyz jsem ho videl, jak tam chaoticky pobiha a naprosto zmatene utoci, tak jsem mu rekl at mi to pujci :) Na prvni pokus mu chybela posdledni cara, tam jsem podcenil magicky utok, co zral kolem 1000hp a podruhe jsem ho udolal. Ale kovare nemame...

Ten tam bude nekde zsditej dal ne ?
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    JOPS: Jo, kovář je vtipnej. U něj jsem teďka zaparkovanej. Je v podstatě hned za třetím bossem a ten je hnedka poté, co najdeš toho kněze.
    JOPS
    JOPS --- ---
    OTAKAR: a už jsi našel kováře? Vcera jsme skoncili u kněze, kterého jsme měli najit
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    JOPS: Je fakt, že základní mobové jsou dost lehký, ale když docela na začátku, za prvním bossem, zabloudíš k takovejm prasopavoukům, tak si zahebeš velice snadno.
    A ten třetí boss opravdu nebyl zadarmo.
    No uvidíme, jak to bude dál.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak vcera jsem mel moznost na chvili okusit Lords of Fallen. Tak za prve mi prijde, ze tam umrit je docela problem :)
    A nemohl jsem si zvyknout na postavu jako takovou. Hral jsem to na klavesnici a mysi a to ovladani postavy je takove vselijake... Mam v ruce 3kg mec a macham s tim, jako kdyby to melo 30 kg... Strasne, ale strasne pomaly. Kdyz vezmu neco lehciho, tak sice udery jsou o neco rychlejsi, ale porad mi prijde ta postava divna. Rekl bych skoro i gumova.
    Videl jsem to az k nalezeni toho kneze. Bosse jsem nevidel zadneho, ale rikal, ze dva vymlatil.

Zitra mu pujcim gamepad, to bude snad lepsi ovladani, doufam, ze to je nastaveny jako v Dark Souls :)

Ale je videt, ze soused je zacatecnik :) ma to asi tri dny a zatim je podle mne porad na zacatku (koukam na Steam a ma tam 10 hodin nahrano :) to uz nekteri finisovali ne ? :))) ). Ukazal jsem mu, ze je dokonce i fajn chodit s mecem obouruc, ze to nadela mnohem vice paseky.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    SUMI: Třetí boss je kokot. Včera jsem ho se šesti flaškama dával hodinu a něco.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Jo uz DS trestalo nenazrane :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    Taky mám jen dvě lahvičky a jsem zaseklej na 3.bossovi, tam jsem taky poprvé zhebnul (zatím jsem zkoušel jen 2x,nebylo moc času, ale pochopil jsem co dělat), protože jsem greedy idiot..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam