• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    DS Serii bez smrti ?
    To chce hodne sebezapreni, na to bych si regulene na sebe nevsadil ani ja.
    Obcas proste clovek nema svuj den a dela desne koniny.
    Byl jsem schopnej chcipnout s +10 Tower Shieldem na Sifovi, ktery je proste s tak velkym stitem a caplou staminou uplne k smichu. To je jako umyslne se prizenit do riodiny milardaru a porad jezdit tou svoji felicii 1.3 MPi v Plynu , sebemrskac ... :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja jsem takova lama...

chci dat DS II aniz by me zabili. Nejdal se mi to povedlo se dostat k bossovi v Iron Keep... a pak idiot spadnu do lavy... No a pak chcipam na uplne neuveritelnych mistech...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: I R SORRY
    JOPS
    JOPS --- ---
    No to mě poser.... Ted jsem ve špitále, bratra jsem vyslal koupit gta v na ps4,kterou jsem na ps3 už dohrál... A ceka mě to samé i s Dark souls.... Kurva :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Dark Souls II Coming to PS4 & Xbox One - GS News Update
    https://www.youtube.com/watch?v=_wsE2xjcZec

Mua HA HA
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS:

1/ Klic je v Belfry Lune u Gargoylu na teel zaprsene pejsky.
    2/ Musis mit takove to cerne oko na Invading
    JOPS
    JOPS --- ---
    dva dotazy k Dark Souls II, protoze jsem hlava derava a nic si nepamatuju :)

1) kde vezmu klic, abych rozsvitil u Sinnerky

2) vim, ze slo zabit devce u "kolotoce" v Majule co prodava Faith veci jako invader, ale doprdele nevim, KDE SE TO VEZME a NEVIM CO TO BYLO :)))

to je vse a diky za odpoved :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    EPICFAIL: dafuq:D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Dark Souls Mario Kart

EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    Drum Souls - Ornstein and Smough
    https://www.youtube.com/watch?v=02my_zhX4Bs

Oh, my... :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Fuj nestydis se ? Taky do auta misto nafty lejes hydraulicky vytahovy olej jako ja ?! :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    Jo jo . Koukal jsem nabtu verzi za 30 e ale nazev Day One Edition me dost desi. To je typickej kandidat na Try before buy.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ...a krek na pc v nedohlednu... :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    OTAKAR: Jiste ale PS je zrovna jedno z tech silene predrazenych , preorder Neceho je tam standartne 300 - 400 drazsi nez kamenny obchod s tim ze v JRC muzes tu vec po dohrani vratit cca za pulku. Takze jsi za Novej release na konec tratil jen rekneme 30 - 40% jeho JRC ceny ktera uz je tak nizsi nez PSN.
    Steam ale byva casto prumerne levna platforma a rozdil 200 vs Cinani me proste nesere, zustanu o pulhodiny dyl v praci ...

Muj pohled na vec. A hlavne na steamu si koupim v tech nryznych kazdorocnich akcich hry za 50 Euro a mam jich 5 - 10 , Na PSN bych to mel jen diky +ku a casto X mesicu p osobe tam neni normalni vec. Takhle si koupim co chci za pakatael a pak me novej release netrapi. Lords of The Faleln jsem ale chtel kvui Demonsoulsesqueovitosti ( strasne slovo ) a hlavne ze veci maji Vahu , obrovsky problem s Dark a Demon souls mam , ze S dostatkem Endurance muzu v Heavy Platu delat salta ( pred nerfem Ninja Ringu ze Shivova asistenta ) kravina. Lordi maji vse zase z osmia a ochuzeneho uranu takze se sekyrou ktera ma sice peknej dmg ale hovno reach a je strasne pomala proste vis ze proti rychlemu enemy nemas sanci a musis na nej jinak nebo prohodit zbran. Demon Souls je hra o uhybani dmg, Falleni o Mitigovani , mam proste radsi mitigaci nez pred bosem rollovat porad do strany a zneuzivat invulframe v rollu.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KONDIK: Chápu výhody, nicméně s PS mi tahle varianta odpadá :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BIMBAS: Zas tolik jich nebylo ! Pockej na Vanocni akci to zase budeme brecet, vsechny dobry hry za 5 Eur !

OTAKAR: Me proste Steam prijde pohodlnejsi a Krabicovky kupuju jen Mass Effect a Final Fantasy Colelctorky ... a Space Marine Colelctorku protoze jsem Warhammer 40K Nuthead. A Steam je drazsi protoze cena za klid ... Vezl jsem FF XIII collectorku domu par let zpet, krabice jak od Fabie , Sral se s tim Krtkem, Busem, Tramvaji a Busem domu, Ruce jsem mel az na podlahu , poslouchal jsem rvouci decka, rozmazlene spratky, dementy a princezny z Marsu a Venuse co nejaki mozek v realite ... na steamu kliknu stuk stuk a mam hru o 200 draz ale mentalne jsem ok :) !
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    vůl jsem já když jsem kupoval hry na jeho steam, on si pán pak pořidí zase PC a jámám hovno :DD
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KONDIK: Nene, proti preorderu nic nemám :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    OTAKAR: Tak ti dekuju ze jsi me prave korunoval volem :) ! JOPSi ! Trhej bran sveho DS ucitele !
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    JOPS: Hm, já na žádnou nenarazail, nebo teda žádnou neobjevil :)
    NJORL: Tak kupovat na PC nový hry na steamu je nerozum, jasně že jsou alternativy, Kinguin za 850, nebo krabicovka za litr.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam