• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    ESY
    ESY --- ---
    Tak jsem koupil lords of fallen.. Tsivole mam ten pocit jen ja nebo je to cely takovy neohrabane pomaly ? A nejsem teda schopnej ani zabit commandera..
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    EZEE: Samozrejme ze jsem se ucastynil closed Bet jak to jen slo.
    EZEE
    EZEE --- ---
    KONDIK: jsi to hral?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Palcat je totiz anti-heavy armor protoze palcaty umeli penetrovat tezke brneni. Krome Havla, toho muze penetrovat jen dalsi havel jako Antihmota a vyrusi se. Takze cleric neni necessary pouze palcaty na zacatku. +10 Mace Je vec kterou az do nejake NG+ neodlozis a pak uz je to jedno protoze to zacina byt o tom jak na to nez to co drzis v ruce. co te ma zabit te zabije z principu a co te ma nasrat te nasere. DS je fair, narozdil od danoveho priznani ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    Hoj, tak na misi nezabijou mě svine je nejlepší vzít clerika s palcatem a ten postupně upgradovat. Už mám zmaknuty postup. Akorát musím přijít na to, kde nejjednoduššeji získat titanite chunk.

ESY
    ESY --- ---
    jsem po par letech zapl dark souls a ja jsem levej.. Chci si dat alespon neakej pomalej speedrun a ani to nedavam :D
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    Uz jste si prevedli ds z gfwl na steamworks?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Prolomil sonickou barieru kolemstojicim zacali krvacet bubinky a rozrazil se o podlahu takovou rychlost i ze v americe namerily nekolik Richteru. Ja nastesti nikdy v zivote nicim neprastil, od toho mam 15 lety luxisni sedan kde kdyz neco delam je to zamrdane, zarezle a tak si zarvu a zamlatim trubkama a kladivem do nich. Pomahato skus to.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KONDIK: Nevím, o čem mluvíš. Nikdy mi nespadl ovladač z ruky rychleji než rychlost zvuku!
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Ale Vita by musela mit aspon Medium nebo Padded armor nejlip nejakej Heavy ala Havel aby vydrzela mlaceni do objektu ... kdyz jsem poslouchal story jal lidi demoluji pri hrani DS serii svuj enviroment ...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_: Tak to už jsme tu řešili. Jakákoliv DS na Vitu a šel bych ji okamžitě zase koupit :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: no právě, mám z toho podobný pocit... vlastně jsem zjistil že jsem se nažuchnul až až v době kdy byl online plnej skvěle kooperujících japonců a ted to pro mne tak nějak vyhaslo a vlastně bych si to zahrál znovu jen v kapse, třeba na vitě... to by bylo žrádlo... demons souls na vitě... ale jinak teda meh...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_: Tak DS2 chci aj tak nebo tak. Vím, že to jiný, ale prostě to musím mít :)

Jsem zvědavej na to, jak to taky optimalizovali na PC. DS1 je fakt hroznej port. Snad už brzo půjde GfWL pryč. Mělo by to být tenhle měsíc, že? :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Na me to pusobilo tezce, jako Svickova se sesti, vyborne, ale pak uz jen pivo a do prace se ti ani za boha nechce , jsi prezrany. Prislo mi to strasne barokne preplacane DIVEJTE SE JSEM DARK A GLOOMY DIVEJTE !
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LOVE_DALI: já bych ti DS2 nedoporučoval... je to kočkopes...
    rozdíl mezi DS (dark a demons) propastný...

Kondiku? Co ten Bloodborne? Miazaki is back? Nebo je to další svezu se na značce eyecandywowprovšechnysteamákydejmipěsttybejkuseslevou...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: PC > Jakakoliv PS z principu kvality grafiky. A to rika nekdo kdo to dohral vse nekolikrat na PS3 a nedavno si to zahral na PC
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Já budu asi ostuda, ale DS2 teprve dostanu od ženy. Ne, že bych si to nemohl koupit dřív, ale pak jsem na to už "zapomněl", a tak to nechám až na teď.

A s tím chcípáním na blbých místech, tak třeba zabyl jsem moonlight buttefly, a pak spadl ze schodů ve věži..
    nebo
    Zabil jsem invadera v Blight Townu a hned potom chcípl na jed.. komár posranej...

Co by jste jinak doporučili PS3 verzi a nebo Steam?
    Jsem víc nakloněnej steam verzi, protože budeme kupovat TV až po Vánocích :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    DS Serii bez smrti ?
    To chce hodne sebezapreni, na to bych si regulene na sebe nevsadil ani ja.
    Obcas proste clovek nema svuj den a dela desne koniny.
    Byl jsem schopnej chcipnout s +10 Tower Shieldem na Sifovi, ktery je proste s tak velkym stitem a caplou staminou uplne k smichu. To je jako umyslne se prizenit do riodiny milardaru a porad jezdit tou svoji felicii 1.3 MPi v Plynu , sebemrskac ... :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja jsem takova lama...

chci dat DS II aniz by me zabili. Nejdal se mi to povedlo se dostat k bossovi v Iron Keep... a pak idiot spadnu do lavy... No a pak chcipam na uplne neuveritelnych mistech...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: I R SORRY
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam