• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Na to byla jedna zbran tahle pichaci ktera mela neuveritelne vysoky poise dmg ale nepamatuju si kterej z tech rapiru a ten teprve nakladal strasne.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ty jo, Jops je naopak velky valecnik, ktery jiz nepouziva ani stity.

Ted beham se dvema Rapier a parada, akorat me stve, ze s tim obcas neprerusim souperuv utok, takze obcas dostanu naplacano pres zadek :))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Hunterovi prijde nejslabsi postava JOPS the Mighty ...
    Za me jej prijemne zabavil na dost abych jej rozstipal pod pulku.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: no clovece, me ten hunter prisel jako nejslabsi NPC postava. Nekdy chcipne tak rychle, ze ani nestihne vystrelit :-D

LOVE_DALI: a na Rottena kotrmelce, po tom jeho trojitem machnuti mas chvilku cas do nej busit, jak hluchej do vrat. A hlavne si nechat trochu staminy na uprk :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LUKYN: Neboj se jich, power within, def kouzlo a bus d nich jako hluchej do dveri , nebo Rocco Siffredi do 18lete Americanky. + Lightning na zbrani pomuze a proste je utluces. Kdyz jsem zkousel taktiku a Beatrice tak se vzdy premnozili. Velkej stit s hodne vysokou stabilitou ( Artorias ) docela pomaha.

LOVE_DALI: Jo takhle, Rotten je ale docela pomalej a rad hori. S tim Hunterem co je tam na Summon + Fire Greatswordem sel i s rucickama ...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LUKYN: Jakej máš build? Já na ně šel s Zweihandlerem +4 Lightning a Havel's shieldem +5 a ani si neškrtli..
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    ja sem ted v DS1 zaseklej u four kings, i s moji over-levelled postavou je nemuzu umlatit :/
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KONDIK: Což o to, to já jsme už u něj a zápasím s ním, ale asi se mu pokusím usekat, co půjde, vzít lehčí štít a pak se uvidí.

Jak já se těším na Zweihandler :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    XLEEF: to ja lamicka, pak to opravit
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Fire Sipy do Louzicek ... uhori vsichni jako cunici na grilu. Kdyz te nic nekouse tak na sochy kasles ...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tak je pravda, že já to jedu na SSD a hra člověka hnedka jinak baví, když chcípe milionkrát a naloadovanej je potom hned :)

BTW teď jsem v DS1 nahodil Clerika s Divine Halbred a je to pohoda už od začátku. Sebral jsem Halbred naběhl do Blight Townu. Posbíral Green Titanity a je to easy mode. Ještě k tomu s Lightning sphere :)

U DS2 jsem se zasekl u Rottena :( Ten se mi na těžko blbě dělá :(
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tak mam uz Dark souls I na PC :-) hraju to s kamarádem po nocích. A ty jeho hlášky mě baví.
    Ono to není tak těžký.
    Ty vole proč pořád jde jenom po mně (boss)
    Kdyz někde 2x u bosse chcipne, tak vypíná hru.

A ja mu říkám, když to jdeme spolu, tak je to zivacka, když ti řeknu, kdy a co máš u bosse dělat, tak je to taky zivacka, ale když jdeš na bosse sám a nevíš co čekat , to je trochu jinej level, tam nestačí nastavit Štít a nechat druhého do něj jebat hlava nehlava.

Ale co je na pc verzi super, tak načítání lokaci, připojování k někomu, to je oproti ps3 nebe a dudy.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    na toto se letos těším: 2D Souls: Salt & Sanctuary https://www.youtube.com/watch?v=hLkHA-W8KFA#t=63
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    2.2 mega (png) obrazek v zahlavi :) to je nakej troll ?
    EZEE
    EZEE --- ---
    zase neco malo odhaleno z Bldbrn

電撃 - 『ブラッドボーン』初回限定版の見本が到着! いち早く開封した様子をお届け
    http://dengekionline.com/elem/000/000/985/985928/#eid985940
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Jsem buzek dobre vule ... hru jsem dohral s Mace +10 bez enchantmentu *osedlal zlate vanocni prase a prcha zpet do Valhaly*
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tak Bosse jsem nedal, nicméně i tak jsem pokročil. Teď se blížím k tomu bossovi ala Anor Londo. Dost se mi hodil Fire Longsword, ale teď jsem už přesedlal na Broadsword a toho mám na +2, takže DS2 je zase hratelný :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: jasny :)) pocital :) ale clovek se uci cely zivot :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Pocital si s tim ze ho namaze na te strese jako jemnou tenkou vrstvu francouzskeho masla a DALI bude mit trauma do konce zivota ?

LOVE_DALI: Vazn,e najdi si tu Mace , popripade pod hradbama v takove zakopove vesnici ktera skoro cela hori ( ergo tam nejsou horici domky protoze shoreli ) je Fire Longsword.

Oboji dobre do zacatku. Mace ignoruje plechovkare a Fire Longsword zboznuje nahe nearmorovane potvurky.

Vic rad ti nedam neb bych ti to pokazil radost jakou mela mala Dora the Explorer do momentu nez narazila na prvniho Hollow
    JOPS
    JOPS --- ---
    takze jsi ve Forest of Fsllen Giants ? tam je dobra vec porazit bosse na te vyvysene casti hradu. Mas na to jeden pokus, ale kdyz ho das, tak dostanes kolem 15k dusi (coz je pecka :)) ). Zatimco, kdyz ho porazis za "mlhou", tak asi dostanes jeom 8k dusi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam