• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    EZEE
    EZEE --- ---
    _KOFILA_: Zbytecne ztacis cas kecama, kup to vole! Smrdi to Demonama, ale je to Dark Souls. Tezko popsat. Pidali tam zase uplne jiny prvky nez cekas...a jestli se bojis pistoli....tak se neboj.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Tak jak? Chci slyset odu na radost!
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    LLGHOSTLL: No, spokojenej, nevím, jestli to přesně vystihuje moje pocity při hraní Bloodborne :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LA_PIOVRA: ano máš - funguje to - koupíš si PS plusko - koupíš si bloodborne - starej dark souls a budeš spokojenej.
    SUMI
    SUMI --- ---
    LA_PIOVRA: já do toho asi půjdu, ale musím počkat na výplatu :D
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    OTAKAR:
    FRIZER: K levelovani potrebujes alespon 1 level "insight", ten dostanes za prvni setkani s prvnim bossem, nebo pokud najdes takovou "lebku s mlhovinou" tak tu kdyz pouzijes tak ti do da taky insight.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Odpoved na otazku, zda mam koupit PS4 tu asi nenajdu, co?:) Nebo jo?:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak mam za sebou prvni tri bosse. Jsem na cca 30 lvl. Panenka ozije az asi chcipnes u prvniho bosse, nebo ho udelas.

System zkratek je super, bossove jsou svine. Nez jsme prisli na to, jak funguje privolavani, stalo nas to hodne casu :)

Jinak jsem se zasprcl, u tretiho bosse, nevim kam dal. Boss zabity, ale nevypada to, ze bych mohl nekam dal pokracovat, tak nevim, zda mam jit do dalsi lokace...

A pak jeste nevim, jak osvobodit tu bytost za dverma, co tam na ni stekal pes. Pta se me, zda je cesta volnaa nikdy volna neni :) Nevim co mam kde vymlatit, aby sla se mnou dal...
    EZEE
    EZEE --- ---
    FRIZER: Pistol je super na lakacku :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    EZEE: Prvního bosses sem dal na poprvý sem na tebe zvědav.... 5 bossů za mnou....pomáhám ostatním....je to super, akorát se mi ještě nikoho nepovedlo invadenout.

Jinak zkratky skrz mapy jsou úplně geniální, co se mi teda včera nepovedlo a na co si dejte pozor když nakupujete tak sem mel 40000 echoes, chtěl sem nakoupit nějáký blood vials a zbytek levelovat, dal sem šipku dolu a cekal ze se mi doplnej do maxima dvaceti a hotovo....kulový, než sem si všim že jich kupuju 200 tak 40000 echoes v hajzlu....:D

OTAKAR: Plain Doll v Hunters dream....ale myslim že až dáš prvního bosse nebo chcípneš tak se probere...

Pistol v podstatě nepoužívám, ale složená sekera +5 toho řeší hodně

A to rychlejší tempo bez štítu neni vůbec na škodu, spíš naopak

Akortá mám ve hře furt den ale v nějákejch streamech sem viděl jen noc....ví někdo jak se to mění?
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Zatím jsem nepochopil jednu věc, vylepšuju nějak postavu pomocí blood echoes? Nepřišel jsem na to jak (ale jsem ještě před prvním bossem). Jde mi akorát opravovat zbraň a nakupovat pár předmětů.
    EZEE
    EZEE --- ---
    FRIZER: ja skoncil u zebriku u prvni lanterny, dneska to pokorim, je to morda!
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: poprve me zabil, jsem myslel, ze to jako ma byt soucast pribehu :) hned jsem se k nemu vratil a ukazal mu pest Buda Spencera :)

Kdybych mel zbran, tak uz by mi to prislo moc easy :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JOPS: A tos umlátil prvního vlkodlaka rukama nebo si kolem něj proběh?...Já už sem pomáhal nějakejm lidem včera s druhym bossem...je to parádní jako vždy, akorát se mi nikoho ještě nepodařilo invadenout
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ted jsi neco jako Sybylla, vidis vlastni budoucnost, protoze ja to hrat nemuzu, ergo si te najdu a jako ti vesnicani te holyma rukama uskrtim.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Lidi, jsem stejne borec, ted jsem to ve 4 rano zapnul, ze si to zkusim...

Kdyz uz jsem daval sesteho vesnicana jenom rukama, tak si rikam, ze je neco blbe a ze jsem asi nekde neco prehlidnul :) No, taky ze jo... kurva, ted to v praci bude dlouhy....
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Dokud nepromluvi kovanej (platinovej demon souls) nehodlam to nejen cist aje i reagovat...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Jinak paráda, druhej boss za mnou...zezačátku sem umiral jak divej ale ted jedu jak nuz maslem....je treba si odvyknout že člověk jede bez štítu a postupovat krok za krokem, mapa mi strukturou pripomina zatim dark souls a spousta ukrytu a cesticek kolem
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JOPS: Protože až se ti tohle dotáhne tak se začne dotahovat teprv ten zbytek ale mezitim bys mel mit moznost hrat
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: taham to z PS Store, na medium dlabu
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Zbytek z media karliku , to si to naseekujes :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam