• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    tak aukro 1385 s postovnym. Nekdo to nervove nedal, takze jsem spokojeny
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    BIMBAS: Já kupoval na alze za cca 1.550,-
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ten surtep je oduvodnitelny diky
    SUMI
    SUMI --- ---
    SUMI
    SUMI --- ---
    BIMBAS: to už bych si radši koupil tu sběratelku :D šílená cena
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    meji nekde BB za normalni cenu ? Včera jsem se ptal v Tescu a nabidl mi jeden kus za 1899,-, tak sem se suše zeptal, zda je to sběratelská edice nebo co...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    FRIZER: ja myslel ze max vsecho ve storage je 99... vic nejde.
    SUMI
    SUMI --- ---
    DARK SOULSH - Height of Despair
    https://www.youtube.com/watch?v=U-E9HbUqc5k
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Tak jak? Chci slyset odu na radost!
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    LLGHOSTLL: No, spokojenej, nevím, jestli to přesně vystihuje moje pocity při hraní Bloodborne :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LA_PIOVRA: ano máš - funguje to - koupíš si PS plusko - koupíš si bloodborne - starej dark souls a budeš spokojenej.
    SUMI
    SUMI --- ---
    LA_PIOVRA: já do toho asi půjdu, ale musím počkat na výplatu :D
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    OTAKAR:
    FRIZER: K levelovani potrebujes alespon 1 level "insight", ten dostanes za prvni setkani s prvnim bossem, nebo pokud najdes takovou "lebku s mlhovinou" tak tu kdyz pouzijes tak ti do da taky insight.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Odpoved na otazku, zda mam koupit PS4 tu asi nenajdu, co?:) Nebo jo?:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak mam za sebou prvni tri bosse. Jsem na cca 30 lvl. Panenka ozije az asi chcipnes u prvniho bosse, nebo ho udelas.

System zkratek je super, bossove jsou svine. Nez jsme prisli na to, jak funguje privolavani, stalo nas to hodne casu :)

Jinak jsem se zasprcl, u tretiho bosse, nevim kam dal. Boss zabity, ale nevypada to, ze bych mohl nekam dal pokracovat, tak nevim, zda mam jit do dalsi lokace...

A pak jeste nevim, jak osvobodit tu bytost za dverma, co tam na ni stekal pes. Pta se me, zda je cesta volnaa nikdy volna neni :) Nevim co mam kde vymlatit, aby sla se mnou dal...
    EZEE
    EZEE --- ---
    FRIZER: Pistol je super na lakacku :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    EZEE: Prvního bosses sem dal na poprvý sem na tebe zvědav.... 5 bossů za mnou....pomáhám ostatním....je to super, akorát se mi ještě nikoho nepovedlo invadenout.

Jinak zkratky skrz mapy jsou úplně geniální, co se mi teda včera nepovedlo a na co si dejte pozor když nakupujete tak sem mel 40000 echoes, chtěl sem nakoupit nějáký blood vials a zbytek levelovat, dal sem šipku dolu a cekal ze se mi doplnej do maxima dvaceti a hotovo....kulový, než sem si všim že jich kupuju 200 tak 40000 echoes v hajzlu....:D

OTAKAR: Plain Doll v Hunters dream....ale myslim že až dáš prvního bosse nebo chcípneš tak se probere...

Pistol v podstatě nepoužívám, ale složená sekera +5 toho řeší hodně

A to rychlejší tempo bez štítu neni vůbec na škodu, spíš naopak

Akortá mám ve hře furt den ale v nějákejch streamech sem viděl jen noc....ví někdo jak se to mění?
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Zatím jsem nepochopil jednu věc, vylepšuju nějak postavu pomocí blood echoes? Nepřišel jsem na to jak (ale jsem ještě před prvním bossem). Jde mi akorát opravovat zbraň a nakupovat pár předmětů.
    EZEE
    EZEE --- ---
    FRIZER: ja skoncil u zebriku u prvni lanterny, dneska to pokorim, je to morda!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam