• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    on by to byl docela dobrý marketing udělat ze Dark Souls edice prakticky classové tales stories. Ted si zahrajeme za huntery, priste za valecniky nebo magy :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jinak styl boje bez štítu a omezujícího pohybu za těžké brnění mi přijde takové divné. Připadam si jako bych hral Dark Souls jenom za dexteritní charakter
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    XLEEF: takže chápu dobře že se ve hře nekouzlí, arcane je potřeba jen na nějaké předměty ?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    tak napoprve jsem rozjel Arcanistu bič a pistole a v prvni lokaci jsem umrel asi 20x. Pak jsem si vzal válečného veterána s násilnou minulostí sekyrem a brokovnici a už jsem dal asi 2 bossy a momentálně se připravuju farmenim na toho pitomce v kostele co mi doslova otravuje život. Je strašně rychlej. Naštěsní reaguje na tu láhvovou krev na odlákání
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    jo jeste je tam ten glitch s duplikovanim predmetu a lidi to hrozne delaj, takze plno lidi je na lvl 300 a podobne.. nechapu proc uz to neopravili...
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: ja to resim tak, ze se u posledniho necham zabit a probehnu to znova a seberu u nej duse a necham se zabit zase nekym jinym :) a mas furt jenom jeden loading, neni to tak cool, ale rozhodne rychlejsi, to ze potom cas od casu nekde chcipnu a prijdu o vsechno je jina :-D

XLEEF: skoro bych se pod to podepsal. Brneni moc neresim, resim cool vzhled :) co se tyce bossu, tak to tempo je fakt hodne zbesile a souhlasim s tim, ze Dark Souls byl mnohem variabilnejsi nez toto ohledne zbrani u bossu. Napriklad u DS2 jsem ziskal cca 20k dusi, koupil prsten, abych prezil pad do studny, plus za zbytek jsem se narval zdravim a sel jsem farmit Large Titanite Shard a Titanite Chunk v Black Gulch. Tady se obavam neni ta moznost, tady ta cesta je asi hodne nalajnovana. Nevim, treba se pletu a ty zkratky clovek potom objevi az pri dalsim hrani.

Zkusil jsem to dat podruhy a uz tou hrou prochazim az moc suverene. Bavim se o druhe postave ne o NG+ :)

Jeste jsem to nedohral, ale myslim si, ze se pomalu blizim k finalnimu bossovi. Obdivuju ty, co maji 80 lvl :) ja tam ty duse pokazdy nekde necham a jsem na cca 60 lvl :)

FRIZER: nevim, nam to jde celkem v pohode, je fakt, ze si treba 1-4 minutky pockame (to si mezitim stihnu vymlatit pul mapy), ale pokazde se pripojime. Rozdil v levelech jsme tak maximalne taky o pet, ale jde to. Ono to fakt zavisi asi na tom, jakej NAT ti hlasi PS4...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    ale teda ta atmosfera a grafika lokaci.. atd. fakt nadherny...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: chápu
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: no me vyhovovalo v DS, ze jsem si sednul k ohni a mobove se resetli a mohl jsem jit farmit znova bez loadu, tady je jen moznost se portnout nebo umrit aby byl reset mobu.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: Jj tak to bylo v demon's souls. Jeden hub a jezdíš do světů, nicméně loading byl únosný pokud si pamatuju. pokud tady potřebuješ rychle skákat z - do tak to chápu a je to mínus bod za mě.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    _KOFILA_: a to clovek jeste kouka na ten loading fakt dlouho :)... plus jeste pokud chce farmit na lokaci tak se musi portnout do hunters dream a pak zas z5 do lokace kde byl, takze 2x loading... to same kdyz jsem na nejake lokaci a potrebuju do jine tak musim do hunters dream.. je to jako HUB... fakt otravne.. (mozna to tak bylo v daemon souls) ale sere me to.. protoze ten load je dlouhej jak pi..
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Já jsem to teda zatím nehrál ale asi počkám - lidi jsou natěšení ale přijde mi to trochu úlet. Mě prostě ten štít chybět bude a ty plandavý kabátky to mě taky moc nebere. Za mě je to krok vedle co se týče settingu.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    připravil jsem miazakiho loadingy. u demons souls byl člověk strašně natěšenej to npc potkat, rotovali náhodně a dělalo to skvělou atmosféru hry... u dark souls zase hráč četl popisky předmětů... nechápu že bloodborne nic nemá... to je poza, nebo to má z hlediska narace a vykládání příběhu smysl?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    diky!
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    Tak hraju podruhe... jelikoz ma hra vic koncu, tak to chci dat jeste jinej a NG+ se mi nechce jeste. Hra vypada nadherne, lokace jsou fakt krasny.. Propojeni map uzasny. Bojovej system rychlej.. a nuti bojovat, pri zasahnuti od moba je moznost dostat zdravi z5 pokud behem pat sekund ho hitnete taky. Zbrani je podle me malo... i kdyz ma skoro kazda zbran 2 mody a vic utoku, tak ted kdyz hraju podruhe a chtel jsem zkusit jine zbrane, tak ani nevim co...Do zbrani se daji davat kameny, ktere upravuji/vylepsuji zbran to je super. Pistole jsem zkousel, ale kdyz se snazim nekoho "omracit" tak dost casto se mi stane, ze me prasti.. a kdyz bych bojoval "normalne".. tak na tom budu asi lepe. Nevim, asi se to jde naucit.. ale kazdej mob ma jine utoky a nez se to naucim, tak uz budu v jine lokaci... v pvp jsou pistole zajimavejsi. Brneni je spise kosmeticky doplnek.. jelikoz jsou vsechny hodne podobne statama, krom nejakejch spesl, ktere maj treba velkej def na bolt atd. coz mi docela vyhovuje protoze v DS jsem byl nucen nosit brneni ktere potrebuju a ne to co se mi libi :), ale zas podle me malo obleku, klidne by tam mohlo bejt vic.. Kouzla trosku nahradili specialni predmety, ktere pouzivaji stat arcane, zatim jsem zkusil asi jen 3.. pri druhem gamapleji vyzkousim vse. Nekonecna pochoden je super, hodne jsem ji vyuzival a uzival si hru svetel, stit neni a sekat se da jednou rukou. Boj s bossama mi prijde trosku nahodnej... jelikoz je hra rychlejsi a boss treba tak 6x vedsi.. tak kolem nej litam, kamera se toci, ze nevim vubec kde vlastne jsem a kdyz nahodou udela nejake mega rychle kombo, tak me zabije ani nevim jak. Levelovani je takove vic simple nez v DS.. min statu. Takze neni az tak moznosti udelat hodne buildu imo.. Coop jsem zkousel, ze jsem se pripojil k nekomu.. jinak prvni gameplay jsem si chtel dat vsechny bose sam. Je to fajn, ale prijde mi, ze kazdej skym jsem hral, mi lagoval.. a jeho boss me skoro nemohl trefit. Takze jsem jen bezhlave sekal a nikdo me ani moc nezranil... back stun jsem udelat nemohl asi kvuli pingu.. PVP jsem zatim zkousel jen okrajove.. je to zivejsi a s pistolema zajimavejsi, ale to leceni :D 20 lekarnicek a heal trva asi 1s.. uplna traparna..sice nepsane pravidlo nelecit se... ale kazdej to dela. Takze pvp trva treba 30min a vyplejtvam si na tom vsechny vials, ktere pak musim koupit nebo vylootovat z mobu.. to by se melo nejak vyresit jinak to helovani zabije PVP. Jeste jsem si vsim, ze kazdej ma zbran na stejnem lvl u bose.. a stejne veci. V DS to bylo vic variabilni.. mohl jsem zabehnout do nejake lokace, ktera byla az na vedsi lvl a nasbirat si veci nebo se rozhodnout jestli vylepsim brneni nebo zbran atd.... tady vsichni najdou ty sutry na zbrane, ktere jedine dou vylepsit, takze vim ze u 6teho bose proste budu mit +6 zbran jako kazdej.. a sutry na +7 budou az lokaci za nim... a nic jineho si vylepsit nemuzu.

Tak za me 8.5/10 (protoze jsem hral DS) jinak dohrano asi za 37h lvl kolem 80. Myslim, ze jsem prosel skoro vse, ale nedelal jsem ty volitelne dungeony, to je teda taky na dlouho co jsem koukal.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LLGHOSTLL: Prej nejlepsi! V podstate pamatujes v dark souls lokaci pod mostem s drakem? Tam dole jak horela hromada a vyskakovali thiefove? Tak pry to je bloodborne akorat ve viktorianske dobe a koukas na "rapture" kde doktori trochu pošamanili... Ale nehral jsem;)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Jenom takový dotaz má to story nebo se tam musí hledat? Já vím, že je to u souls her podružné jenom mě to zajímá, jestli se už pustili i do těch vod.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JOPS: Jak se k sobe pripojite...zkouseli sme to ve dvou, stejny heslo, jeden beckonil druhej maval zvonkem stejny misto a nic...jen 5 levelu od sebe
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: Hraju s kamosem, takze vetsina bossu ve dvou. Jinak one reborn dole... Uff
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam