• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Tak jsem dostal novinářskou verzi Bloodborne bez hry. Deníček je fajn.
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    Bloodborne creator Hidetaka Miyazaki: ‘I didn’t have a dream. I wasn’t ambitious' | Technology | The Guardian
    http://www.theguardian.com/.../2015/mar/31/bloodborne-dark-souls-creator-hidetaka-miyazaki-interview
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    FRIZER: Lol
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    FRIZER: Jo to zas jo. Jako já jim to neberu a přeju úspěch ale už se to malinko zvrhává doufám, že až si to zahraju tak změním názor.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    A proto se tešim na DS2 refreshlý protože sem nehrál ani jedno DLC a jednou si to projdu jako Bouchač v Havlu a podruhý jako naháč s hůlkou....třeba...nebo taky úplně jinak
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LLGHOSTLL: Jako jo no, tenhle pocit mám po 50 hodinách taky že i když je to úžasná hra je tam spousta skvělejch novinek a všeho tak variabilita je mnohem menší než v Souls hrách....což samozřejmě nemusí být na škodu a ne každý to vnímá negativně, asi abyl takový i záměr ale tohle mi tam trochu chybí....přesto pořád lepší než 95 procent produkce co vychází
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LUKYN: Ale hovno, prostě obětoval kus hry protože setting. Jak říkám, mě tonevyhovuje, ale nebráním se tomu. Nicméně jak to tak sleduju tak nejenže je to "pokrok" ale i úkrok, jelikož z dálky to vypadá, že contentu je polovina (because setting).
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    BIMBAS:
    LLGHOSTLL: proste pokrok, Miyazaki chce abysme se prestali furt schovavat za maminou sukni/stitem a konecne dospeli...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    _KOFILA_: vtom pvp se strli furt... jak je dal od tebe nebo dela charge utok a tam ten stun zamrzi vic.. ale stejne neni tak silnej jak DS takze 2-3 vydzis.. "pokud se dement hned nevyleci" :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    BIMBAS: nene kouzla nejsou... mam par itemu treba na ocarovani zbrane.. muzu to pouzit nekonecnekrat a nasobi se to s arcane..ale neni to tak hezke a silne jako fire paper (kterej zapali zbran a stoji mega jedno pouziti) Plus mam nejakej parat kterej vystreli hady z mohi ruky *jako mel jeden boss a hunter... to sebere jeden naboj a taky se to nasobi s arcane... ale jsou to spis takove picovinky mi pride...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    _KOFILA_: tak to je sance cca 30% na to ze se zarazi, vetsinou mu dam 3dmg a bezi dal
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Co mě teda značně zneklidňuje je to že Bloodborne jako jako bys hrál AGI build pořád a to mě zrovna nevyhovuje.
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: no, ono to neni tak jednoznacny... nekdy to vyjde, ale ve vetsine pripadu nikoliv... A to pak litujes, ze jsi radsi neudelal ten kotrmelec dozadu.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    zkus ve chvíli kdy nepřítel útočí vystřelit...
    je to jako štít, jen je třeba si zvyknout...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    on by to byl docela dobrý marketing udělat ze Dark Souls edice prakticky classové tales stories. Ted si zahrajeme za huntery, priste za valecniky nebo magy :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jinak styl boje bez štítu a omezujícího pohybu za těžké brnění mi přijde takové divné. Připadam si jako bych hral Dark Souls jenom za dexteritní charakter
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    XLEEF: takže chápu dobře že se ve hře nekouzlí, arcane je potřeba jen na nějaké předměty ?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    tak napoprve jsem rozjel Arcanistu bič a pistole a v prvni lokaci jsem umrel asi 20x. Pak jsem si vzal válečného veterána s násilnou minulostí sekyrem a brokovnici a už jsem dal asi 2 bossy a momentálně se připravuju farmenim na toho pitomce v kostele co mi doslova otravuje život. Je strašně rychlej. Naštěsní reaguje na tu láhvovou krev na odlákání
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    jo jeste je tam ten glitch s duplikovanim predmetu a lidi to hrozne delaj, takze plno lidi je na lvl 300 a podobne.. nechapu proc uz to neopravili...
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: ja to resim tak, ze se u posledniho necham zabit a probehnu to znova a seberu u nej duse a necham se zabit zase nekym jinym :) a mas furt jenom jeden loading, neni to tak cool, ale rozhodne rychlejsi, to ze potom cas od casu nekde chcipnu a prijdu o vsechno je jina :-D

XLEEF: skoro bych se pod to podepsal. Brneni moc neresim, resim cool vzhled :) co se tyce bossu, tak to tempo je fakt hodne zbesile a souhlasim s tim, ze Dark Souls byl mnohem variabilnejsi nez toto ohledne zbrani u bossu. Napriklad u DS2 jsem ziskal cca 20k dusi, koupil prsten, abych prezil pad do studny, plus za zbytek jsem se narval zdravim a sel jsem farmit Large Titanite Shard a Titanite Chunk v Black Gulch. Tady se obavam neni ta moznost, tady ta cesta je asi hodne nalajnovana. Nevim, treba se pletu a ty zkratky clovek potom objevi az pri dalsim hrani.

Zkusil jsem to dat podruhy a uz tou hrou prochazim az moc suverene. Bavim se o druhe postave ne o NG+ :)

Jeste jsem to nedohral, ale myslim si, ze se pomalu blizim k finalnimu bossovi. Obdivuju ty, co maji 80 lvl :) ja tam ty duse pokazdy nekde necham a jsem na cca 60 lvl :)

FRIZER: nevim, nam to jde celkem v pohode, je fakt, ze si treba 1-4 minutky pockame (to si mezitim stihnu vymlatit pul mapy), ale pokazde se pripojime. Rozdil v levelech jsme tak maximalne taky o pet, ale jde to. Ono to fakt zavisi asi na tom, jakej NAT ti hlasi PS4...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam