XLEEF: ja to resim tak, ze se u posledniho necham zabit a probehnu to znova a seberu u nej duse a necham se zabit zase nekym jinym :) a mas furt jenom jeden loading, neni to tak cool, ale rozhodne rychlejsi, to ze potom cas od casu nekde chcipnu a prijdu o vsechno je jina :-D
XLEEF: skoro bych se pod to podepsal. Brneni moc neresim, resim cool vzhled :) co se tyce bossu, tak to tempo je fakt hodne zbesile a souhlasim s tim, ze Dark Souls byl mnohem variabilnejsi nez toto ohledne zbrani u bossu. Napriklad u DS2 jsem ziskal cca 20k dusi, koupil prsten, abych prezil pad do studny, plus za zbytek jsem se narval zdravim a sel jsem farmit Large Titanite Shard a Titanite Chunk v Black Gulch. Tady se obavam neni ta moznost, tady ta cesta je asi hodne nalajnovana. Nevim, treba se pletu a ty zkratky clovek potom objevi az pri dalsim hrani.
Zkusil jsem to dat podruhy a uz tou hrou prochazim az moc suverene. Bavim se o druhe postave ne o NG+ :)
Jeste jsem to nedohral, ale myslim si, ze se pomalu blizim k finalnimu bossovi. Obdivuju ty, co maji 80 lvl :) ja tam ty duse pokazdy nekde necham a jsem na cca 60 lvl :)
FRIZER: nevim, nam to jde celkem v pohode, je fakt, ze si treba 1-4 minutky pockame (to si mezitim stihnu vymlatit pul mapy), ale pokazde se pripojime. Rozdil v levelech jsme tak maximalne taky o pet, ale jde to. Ono to fakt zavisi asi na tom, jakej NAT ti hlasi PS4...