• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    BIMBAS: ne

BIMBAS: o zadne ceste nevim :) ale pokud ho zabijes tak se otevre dalsi cesta v Cathedral Ward a tam je mec a je tam druha cesta za tu branu (nahore od Cathedral Ward) teda jestli nechces platit za ten klic 10 000..
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    takze zvonek je na nabizeni pomoci ? ona je tam cesta nelevo ? :D:D
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: tak ja si myslim, ze neni zase uplne nutne ho ted delat, bez pred vchodem k bossovi doleva, tam je cesta dal. Urcite ho budes muset zabit, ale aspon budes o par levelu vejs. A jednou jsem tam pomahal typkovi a to jsem byl asi na 65 lvl :) (kdyz probiham nejakou lokaci, tak zazvonim na zvonek a treba se nekdo najde, kdo potrebuje pomoct)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jinak ted jsem si v BB koupil kladivo s mecem a musim rict ze mec je asi nejlepsi zbran co se konzumace staminy tyka. Nasel jsem i štít, takze aspon nejaka spokojenost :D. Sice na reach sekery to nemá ale jako sekundárka super. Nevíte zda je dobrá zbran spear gun nebo tak neco ? chce to blood....(no proste faith)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Me se taky DS2 libi. Nevidim v tom nejaky extra rozdil, krome toho ze tam dali vic veci, Za to v BB se porad nemuzu hnout prez tu debilni poisonovaci beastu v kostele. Zvonim na zvonecek jak blbej, nikdo nechodi na pomoc. Uz mam lvl asi 35 a vzdycky ji dostanu tak 10 cm od konce HP baru.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    _KOFILA_: Me se ta dvojka libila jako 1 samozdrejme lepsi.. Ale za zahrani to stoji
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LUKYN: Ahaaaaa mluvis o ds :) ja to cetl na tel .. Tak nic sry :D
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LUKYN: No vsichni si stezukou na loading time a dropopani frejmu :) ale ty pises jak je to rychle
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    na tu dvojku se vyprdněte, to není souls, to není miazaki, to je kočkopes pro pc hráče...
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    XLEEF: kdo si stezuje? jakej vesmir? :D
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LUKYN: no.. ono je to jen na ps4, takze ty lidi co si stezujou.. tak maj ps4.. kazdopadne mas asi ps z vesmiru :) ... a nebo jinak vnimas cas :D
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LUKYN: nech toho. Víš jak se na to třepu? :)))
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    tak sem dal dneska nekolik hodin se Scholar of the first Sin, na PS4 to beha krasne, loadingy kratoucky, framerate jak po masle a spoustu white signs vsude - zabil sem prvnich par bosu, krome jinyho layoutu nepratel pak pozdejs taky spoustu dveri bloklejch ktery predtim byly pruchozi a jiny prekvapeni..
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Tak jsem dostal novinářskou verzi Bloodborne bez hry. Deníček je fajn.
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    Bloodborne creator Hidetaka Miyazaki: ‘I didn’t have a dream. I wasn’t ambitious' | Technology | The Guardian
    http://www.theguardian.com/.../2015/mar/31/bloodborne-dark-souls-creator-hidetaka-miyazaki-interview
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    FRIZER: Lol
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    FRIZER: Jo to zas jo. Jako já jim to neberu a přeju úspěch ale už se to malinko zvrhává doufám, že až si to zahraju tak změním názor.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    A proto se tešim na DS2 refreshlý protože sem nehrál ani jedno DLC a jednou si to projdu jako Bouchač v Havlu a podruhý jako naháč s hůlkou....třeba...nebo taky úplně jinak
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LLGHOSTLL: Jako jo no, tenhle pocit mám po 50 hodinách taky že i když je to úžasná hra je tam spousta skvělejch novinek a všeho tak variabilita je mnohem menší než v Souls hrách....což samozřejmě nemusí být na škodu a ne každý to vnímá negativně, asi abyl takový i záměr ale tohle mi tam trochu chybí....přesto pořád lepší než 95 procent produkce co vychází
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LUKYN: Ale hovno, prostě obětoval kus hry protože setting. Jak říkám, mě tonevyhovuje, ale nebráním se tomu. Nicméně jak to tak sleduju tak nejenže je to "pokrok" ale i úkrok, jelikož z dálky to vypadá, že contentu je polovina (because setting).
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    BIMBAS:
    LLGHOSTLL: proste pokrok, Miyazaki chce abysme se prestali furt schovavat za maminou sukni/stitem a konecne dospeli...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam