• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SUMI:
    NJORL: ja tak doufal, ze to tu odsoudite a usetrim si par susni:))
    SUMI
    SUMI --- ---
    15e to stojí pokud máte ds 2 season pass... ještě jsem zapomenul, že jsou jinde poházený itemy a přijde mi, že mě víc invadujou npc (taky mě většina hned vyklepla), přibylo pár npc a některé jsou jinde...třeba heide lokace je plná heid knightů a taky tam čeká menší překvápko..je to pořád ta samá hra, jen mi přijde vyladěnější, dává to trochu větší smysl a vypadá o dost líp, než původní verze :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: not helpful :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Fok sit kok .... Ale predchozi verzi mam :F
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: 15 Euro? Jak to myslis? Ted jsem koukal a je to za 30-40 Dolaru.

Obsahuje to ta tri DLC? Ja u nich cekam na slevu. :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: 15E ? ja na steamu vidim porad 25... a to je upgrade, pokud nemas predchozi dil, tak to je 40E
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BIMBAS: Nope, je to JPN firma ... Musis to koupit aNew ...ale 15E se da zvladnout
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: zadna zprava, hezky sem, porad premejslim, ze si to koupim, nevim zda na PC ci PS4, ale koupim :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    BIMBAS: doubt it
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    me by spis zajimalo, jestli ty "vylepseni" pujdou patchem i do puvodni hry
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    SUMI: Hele pověz mi víc klidně pošta. mě se dvojka líbila a ty vylepšení mě zajímají.
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: Těch 15e nelituju (měl jsem na původní hru season pass), bylo příjemný si to zase zahrát... :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Navnadil jsi me asi to opet zkusim a zjistim jak moc dobre si to pamatuju a jak na bossech neumru ale budu padat z kmenu, tramu, rebriku atp ...
    SUMI
    SUMI --- ---
    Tak jsem dojel DS 2 Scholar of the first sin (zatím bez dlc), příjemný překvapení.
    Je to docela pěkně vylepšená původní verze DS 2, vypadá to pěkne, pěkně se to hýbe (PC) a poměrně dost toho pozměnili (potvory na různých místech v jiných počtech, přijde mi, že se i jinak chovají, nový potvory, místy trochu jiný leveldesign a dost dveří zablokovali těma sochama)..
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: tak jestli si ho vyplenil tak jsi to sebral.... jestli iosefka byla na stole tak by jsi to mel taky mit a z wet to mas taky, mrkni do intentare jestli mas 3.
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: ah kurva, abandoned old workshop jsem vyplenil, Iosefku jsem zabil, kdyz klecela na stole, tak to mozna z ni taky vypadlo, mozna jsem ji zabil blbe a jindy :) Wet Nurse mam samozrejme zabityho...

No zkusim se na to znova podivat
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: No potrebujes 3x Third Umbilical Cord

Ve hre jsou 4, jeden najdes v abandoned old workshop.. Takova tajna cesta.. Musis skocit do te diry a najit dvere.. Je tam kopie hunters dream lokace.

Jeden dostanes kdyz zabijes wet nurse myslim.

Jeden ma losefka, ale tam je to komplikovane.. Musis jit za ni az zabijes urciteho bose a ona tam bude lezet skoro mrtva. Kdyz jdes za ni driv, tak zautoci..a kdyz ji zabijes tak dostanes runu co ti prida 2 naboje kdyz udelas VA. Ale nedostanes ten item..

A posledni dostanes, kdyz zabijes ariane dite... Ale taky je to podmineny tim, ze ji musis poslat do toho kostela a nesmi ti ji zabit adela... Je to nak na zaklade od koho si vezmes prvni krev :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Sou tam nejáký ty tri zkamenělý věci...urcite minimálně jednu máš a musíš mít 3-4....jedna je třeba v tom feakovym hunters dream
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: ano ? konkretneji by to neslo ? nebo link, to mi staci... a nebo zitra zkouknu wiki, treba to tam nekde je :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JOPS: Musis sehnat speciální věcičky
    JOPS
    JOPS --- ---
    SPOIL JAKO PRASE
    SPOIL JAKO PRASE
    SPOIL JAKO PRASE

hele, jsou prej tri konce, dva se mi povedly. Bohuzel nevim, jak dosahnout toho, ze se poperu s tim druhym, "hlavnim bossem"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam