• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: no,mne prijde, ze se stitem to je sranda boss, bez stitu stat ve vyklenku a koukat jak do tebe jebou kostlivci je pocit k nezaplaceni :)))
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    NJORL: jj štít drž směrem ven a to by mělo pomoct. Ten ohnivák je o pohybu no. Seknu zmizím, ale to jistě víš. Tak good luck. Případně je vynech.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Ano obcas mel tendence Clipovat, Proto drz 100% Absorbcni stit ve smeru proti kteremu do tebe narazi, lepsi se valet na zemi bez staminy nez bez zivota.
    NJORL
    NJORL --- ---
    LLGHOSTLL: no hraju plechovku ... lightning claymore solves all issues. v cele hre jsou 2 bossove, se kterejma mam problem. jeden je ten ohnivak v lave a druhej je ten povoz. ja vim. musim se schovavat do vyklenku, ale nejak jsem proste obcas schovanej ve vyklenku a stejne me ten povoz sejme ... nevim co delam blbe.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    NJORL: co hraješ? Mě to přišlo celkem lehký v porovnání s jinýma.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: me dneska vecer ceka ten boss s kocarem ... chjo ... vubec se mi do nej nechce ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak par hodin jsem u DS2:SotFS uz zabil. Je to fajn. Rozjel jsem dve postavy...

Kouzelnik: cil, ziskat Soul Spear. Vime, ze se nachazi Huntsmans Copse. Nahrabat levely ve Forest of Fallen Giant staci 4x pomoci s typkem na hradbach a hned to je cca 60 000 dusi,
    Pak hura cesta do Heides Tower (jenom probehnout, protoze kouzelnik a zeleni rytiri nejdou moc k sobe....), tam zpraskat Dragonridera (netusil jsem, ze ten kruh je tak ouzky, kdyz se netaha za paky :) ), pokecat s Licii a hura pro Soul Speary. Myslel jsem, ze na ne staci Inteligence 30 a ono to je 40 no :))) ale uz strilim a je to hned takove veselejsi. pak samozrejme k piratum si zabehnout pokecat s typkem co prodava kouzla a je ze me ted hustodemon nejvetsi :)

a druha postava klasik, Sila a dexterita = hodne staminy a trochu zdravi, do niceho jinyho to necpu.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LLGHOSTLL: Napis pak jaky jsou ty generovany dungeony a jak je na tom coop...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Tak jsem konečně rozjel BB a fakt mě to baví, ale do NG+ to nevidím a vidím, že tady to je podobně.
    SUMI
    SUMI --- ---
    včera jsem je dohrál, jsou fajn! ...cca 10-15 hodin mi to sebralo :), ale jsem docela noobik, dost jsem umíral a taky jsem dost prozkoumával
    NJORL
    NJORL --- ---
    Hral tady nekdo ta DLC? Jak velke jsou rozsahem k puvodni hre? Diky
    NJORL
    NJORL --- ---
    A je to tam zpet. Je to stale dobre.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI:

Pravidlo C.1 : Za vse Muze JOPS
    Pravidlo C.2 : Kdyz nastane jina situace, plati pravidlo C.1
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    takže novinářská verze za 750 je cajk na ps4
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: Psal jsem to sem asi dvakrát, JOPS za nic nemůže... :)

"15e to stojí pokud máte ds 2 season pass..."
    "Těch 15e nelituju (měl jsem na původní hru season pass)"
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BIMBAS: JOPS jako vzdy me mystifikoval. Full verze 40 Ojro, 25 Upgrade. Tzn ze puvodni hra teoreticky stoji 15 a DLC 25
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    rikali jste tu nekdo DS2SotFS za 15ojro ? kde ?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SPINGEE: jsou tam jakoze 3, kdyz se k nekomu pridas dostanes tu posledni runu, takze tu runu co mas tak to jsi, ale zadnou roli to nehraje ve hre... aspon teda myslim. Jedna runa ti zveda ucinost vialu jedna je na stamina recovery a jedna te leci kdyz mas malo zdravi, ale tak pomalu, ze je to uplne na pytel... celkove tu runy od nich jsou dosti na prd... ale misto tam na ne je extra, takze proc ji tam nedat... asi nejlepsi je ta na staminu.
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    Sou v bloodbornu naky covenanti? Ja sem uz neco prosel (ted sem u skodny jmenem Vicar Amelia) ale nic sem nepotkal... V ds2 si s tim dost vyhrali a tady nic? Jinak me to bavi ale tohle me prekvapilo
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LENNYKRAVIC: Kde je ta hra ? Ja ji pod tim nanosem informaci nevidim :)
    Skoda ze to nedela Ubisoft, tesil bych se na nejakou Radiovez v kazde lokaci ... jdu se zastrelit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam