• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NJORL
    NJORL --- ---
    A je to tam zpet. Je to stale dobre.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI:

Pravidlo C.1 : Za vse Muze JOPS
    Pravidlo C.2 : Kdyz nastane jina situace, plati pravidlo C.1
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    takže novinářská verze za 750 je cajk na ps4
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: Psal jsem to sem asi dvakrát, JOPS za nic nemůže... :)

"15e to stojí pokud máte ds 2 season pass..."
    "Těch 15e nelituju (měl jsem na původní hru season pass)"
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BIMBAS: JOPS jako vzdy me mystifikoval. Full verze 40 Ojro, 25 Upgrade. Tzn ze puvodni hra teoreticky stoji 15 a DLC 25
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    rikali jste tu nekdo DS2SotFS za 15ojro ? kde ?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SPINGEE: jsou tam jakoze 3, kdyz se k nekomu pridas dostanes tu posledni runu, takze tu runu co mas tak to jsi, ale zadnou roli to nehraje ve hre... aspon teda myslim. Jedna runa ti zveda ucinost vialu jedna je na stamina recovery a jedna te leci kdyz mas malo zdravi, ale tak pomalu, ze je to uplne na pytel... celkove tu runy od nich jsou dosti na prd... ale misto tam na ne je extra, takze proc ji tam nedat... asi nejlepsi je ta na staminu.
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    Sou v bloodbornu naky covenanti? Ja sem uz neco prosel (ted sem u skodny jmenem Vicar Amelia) ale nic sem nepotkal... V ds2 si s tim dost vyhrali a tady nic? Jinak me to bavi ale tohle me prekvapilo
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LENNYKRAVIC: Kde je ta hra ? Ja ji pod tim nanosem informaci nevidim :)
    Skoda ze to nedela Ubisoft, tesil bych se na nejakou Radiovez v kazde lokaci ... jdu se zastrelit.
    LENNYKRAVIC
    LENNYKRAVIC --- ---
    Kdyby Bloodborne byl jako každá moderní hra :)

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    takže odzvonilo... inu za 5 stovek koupím do foroty... až si někdy plácnu do stehen a ps4 koupím...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: Bloodborne ma neco do sebe, urcite si dam NG+, urcite si to dam s novou postavou, ale Dark Souls je Dark Souls, ta znovuhratelnost u serie DS je mnohem lepsi. Kdyz jsem jel NG+++++++ tak me to porad bavilo stejne, jako pri NG :) proste jsem na tohle uchyl.

KONDIK: s Tower Shieldem chodi nemluvnata :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Hele Britanie za vlady Kralovny Viktorie je super , Upiri, Vlkodraci taky ale proste Filntlock Pistole dobrej Towershield nenahradi at si kazdej rika co chce.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    To uz bloodbornu odzvonilo? Vsichni jedete ds2? Tak to dlouho nevydrzelo...
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: ja jsem rad, ze ty sejvy nejdou :) piplacka od zacatku, to ja rad :)

jinak uz tri dny jsem Bloodborne nepustil a strasne se tesim na Dark Souls... Jsem normalni ? :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: ja si ta DLC chtel stejne koupit. tak ted je mam. to s tema sejvama je blby, ale pochopitelny
    JOPS
    JOPS --- ---
    a co ten multak ? prej je predelanej, co si pod tim mam predstavit ? fight 3vs3 ci jak ? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem to taky dal pres noc stahovat.... kurva drat :) nevydrzel jsem do slev....

FRIZER:
    ja ten posledni DS2 jeste nehral, dneska se do toho pustim, ale jakmile jednou porazis bosse sam, tak uz vetsinou potom to je sranda, ja kdyz chcipnu, tak vetsinou spadnu do lavy nebo nekam do propasti, kdyz je moznost spadnout :) zatim nejhorsi boss pro me jsou ti dva kone :) ono to je easy, ale bez stitu to je kurva narocny :)))

NJORL: obouruc ESTOC (diky za doporuceni KONDIKU :) ) a behat v trenkach
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Tak jsem objevil co ta nova verze vlastne prinasi.
    To s temi servery Dx 9 vs DX 11 F A K T nechapu ... kor kdyz rozdil vzhledove je minimalni maximalne nedosahneme " Blightown 2.0 15 FPS " teoreticky

Pros:
    - Game is harder.
    - Audio is greatly improved. Many small ambient sounds added. Nice touch.
    - Enemy AI is slightly better,
    - Same price as all 3 DLC's if you buy the "Upgrade" version.

Cons:
    - A good bit of the new enemy placements are just annoying.
    - Graphical improvements are very minimal, hardly noticable unless youre really looking for them.
    - Savegames from the original release are not compatible with the DX11 version.
    And worst of all...
    - DS2 PC community is now fragmented. DX9 servers are seperate from DX11 servers.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Hele ja nevim...jestli je to tim ze sem to x krat prosel, nebo vim postupy ale v tý remastered verzi mi zatim ty boosové prijsou nejaky nerfli....jsou fakt jednoduchy...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam