• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NELLI
    NELLI --- ---
    FUNNATEKK: o zadnem opravdu spolehlive funkcnim ps3 emulatoru nevim
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    No právě naháním jestli někdo nemá něco emulovanýho. Vím že to byl model jen na konzole. Tak se ptám právě jestli někdo o nečem neví
    NELLI
    NELLI --- ---
    FUNNATEKK: Demon Souls na PC? Mno, až někoho takovýho najdeš, tak dej vědět :)
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    Brý ráno lidi. Mám otázku. nemáte někdo Demon Soul na PC ? Potažmo konvertáka ?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    EZEE: tak jsi asi dobrej no
    EZEE
    EZEE --- ---
    LLGHOSTLL: no nevim, jsem u 10. a porad nic :) s NG+ to bude jina doufam
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    EZEE: to přijde
    EZEE
    EZEE --- ---
    ale teda zatim zadnej boss (az na prvni beast a gascoina) mi nejak nedal zabrat
    EZEE
    EZEE --- ---
    NJORL: taky ho mam na liste, je to svine!
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JOPS: Ja to prave vzdycky beru pres No mans wharf....a na druhou cestu kaslu

Kdyz chces do DLC musis nejdriv najit klic....
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: jj, kdyz jsem nasel Dull Ember, tak mi srdce zaplesalo radosti jako nikdy, ze nemusim do Iron Keep :)))

a o jakych klicich do DLC mluvis ?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak jako schanět klíče do dlc pfff...nepodívat se do wiki tak to v životě nenajdu....fire pit s lizzardama sem včera navštívil prvně....sehnal sem klíč, přihlásil se do DLC...tam mě roztrhali hrozně takže jdu zas levelovat asi do Gulch...ale moc se mi to líbí....moc pěkně je to upravený.Akorát na tom zas ztratim desitky hodin.

Taky sem chtěl ember pro kováře, takže sem se probojovával do Iron keep a když tam konečně jsem tak tam ember neni....:D...ani vam nebudu rikat kde je....fakt změny lokaci predmetů jsou dobrej joke od nich
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Hejbu se hodne ale ne tak abych se uropil v te louzi u zdi ani v jeho jezirka spermatu. Bouchne pesti, to vidis , a bouchne tam kde stojis tak jak machne urolujes pryc on bouchne a ty jej mlatis lightning swordem do hnatu, pak dela takove to politicke jako kdyz jsou penize na stole a shrabne to, z toho musis uskocit nejit proti tomu ale do zadu od toho , proste otazka range / vzdalenosti .
    IMMA FIRING MA LAZOR ... jen bezet od toho , strili to jen z nejake strany na nejakou stranu, bezet pred tim a nenechat se cornernout.

Neni to tezkej boss, problem je limitovane misto kde muzes behat , a neutopit se v louzi. Dost se da skryvat "za rohem" ale laser tam dosahne a hlavne blbe se odsad prcha. Proste se nenech trefit , tady ti moc stit a stamina nepomuze, urcite jsi si vsiml ze starej kral nabalil trosku tuku a lavy a je z nej bizon o velikosti komunistickeho bytoveho domku. Jinak na nej snad jde nejakej summon a vim ze Solairovy Blesky mu umi rozmaznout usmev ...

Jinak jako kazdej boss, radsi za stitem / s povzdali sledovat pak pichat.
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: super. a prosimte jak resis old iron kinga? :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: Taky tak
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: tak nejak si to tam predstavuji i ja :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Nejsem si jisty jestli to nebylo patchnuto prave v tomto encounteru kvuli nekromantum co je zvedaji. JA to resil tak ze jsem tam vbehnul, hned jsem sel po prvnim nekromantovi, zabil jej, skryl se do vyklenku s tower shieldem a nechal skeletony neskodne mlatit do nej nez prisel kocar a semlel jej, pak jsem bezel ke druhemu nekromantovi a budto cekal / nebo bezel k pace.
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: jo jo :) dekuju moc. svatou macou? jakoze divine mace a kostlivci se uz nezvednou ... vidis. to me nenapadlo. asi si ho vecer podam
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Ano na to ti pisu kdyz jezdi kolem a ty jsi ve vyklenku, blokuj stitem, nejezdi kolem 24x za min ale jen obcas , tak proste vybij skeletony svatou Macou , charguj rovnou nekromanty , bouchni, zalez, on semele vsechny skeletony a jestli se bojis , namir proti nemu stit at jeho "kolo" trefi stit a ne tebe v tom vyklenku, ja to delal bezne z paranoje proto vim ze ze ten engine neni dokonalej a veci projizdej texturama.
    NJORL
    NJORL --- ---
    vy mi nerozumite. ja nemam problem ho sundat kdyz prestane jezdit. to je v pohode! ja mam problem dostat se k te pace aby prestal jezdit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam