• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Nejsem si jisty jestli to nebylo patchnuto prave v tomto encounteru kvuli nekromantum co je zvedaji. JA to resil tak ze jsem tam vbehnul, hned jsem sel po prvnim nekromantovi, zabil jej, skryl se do vyklenku s tower shieldem a nechal skeletony neskodne mlatit do nej nez prisel kocar a semlel jej, pak jsem bezel ke druhemu nekromantovi a budto cekal / nebo bezel k pace.
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: jo jo :) dekuju moc. svatou macou? jakoze divine mace a kostlivci se uz nezvednou ... vidis. to me nenapadlo. asi si ho vecer podam
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Ano na to ti pisu kdyz jezdi kolem a ty jsi ve vyklenku, blokuj stitem, nejezdi kolem 24x za min ale jen obcas , tak proste vybij skeletony svatou Macou , charguj rovnou nekromanty , bouchni, zalez, on semele vsechny skeletony a jestli se bojis , namir proti nemu stit at jeho "kolo" trefi stit a ne tebe v tom vyklenku, ja to delal bezne z paranoje proto vim ze ze ten engine neni dokonalej a veci projizdej texturama.
    NJORL
    NJORL --- ---
    vy mi nerozumite. ja nemam problem ho sundat kdyz prestane jezdit. to je v pohode! ja mam problem dostat se k te pace aby prestal jezdit.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: vidis a Iron King (ohnivak) je pro me jeden z nejlehcich bossu... staci se schovavat za ten baracek a jsi vysmatej, jedine co tam projde je laser co vystreli z ruky a ten nepousti moc casto.
    Blba varianta je, kdyz ten blboun je nakraji, ale to zase staci pred ohnem utect na jeho protejsi stranu nez stoji.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: no,mne prijde, ze se stitem to je sranda boss, bez stitu stat ve vyklenku a koukat jak do tebe jebou kostlivci je pocit k nezaplaceni :)))
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    NJORL: jj štít drž směrem ven a to by mělo pomoct. Ten ohnivák je o pohybu no. Seknu zmizím, ale to jistě víš. Tak good luck. Případně je vynech.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Ano obcas mel tendence Clipovat, Proto drz 100% Absorbcni stit ve smeru proti kteremu do tebe narazi, lepsi se valet na zemi bez staminy nez bez zivota.
    NJORL
    NJORL --- ---
    LLGHOSTLL: no hraju plechovku ... lightning claymore solves all issues. v cele hre jsou 2 bossove, se kterejma mam problem. jeden je ten ohnivak v lave a druhej je ten povoz. ja vim. musim se schovavat do vyklenku, ale nejak jsem proste obcas schovanej ve vyklenku a stejne me ten povoz sejme ... nevim co delam blbe.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    NJORL: co hraješ? Mě to přišlo celkem lehký v porovnání s jinýma.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: me dneska vecer ceka ten boss s kocarem ... chjo ... vubec se mi do nej nechce ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak par hodin jsem u DS2:SotFS uz zabil. Je to fajn. Rozjel jsem dve postavy...

Kouzelnik: cil, ziskat Soul Spear. Vime, ze se nachazi Huntsmans Copse. Nahrabat levely ve Forest of Fallen Giant staci 4x pomoci s typkem na hradbach a hned to je cca 60 000 dusi,
    Pak hura cesta do Heides Tower (jenom probehnout, protoze kouzelnik a zeleni rytiri nejdou moc k sobe....), tam zpraskat Dragonridera (netusil jsem, ze ten kruh je tak ouzky, kdyz se netaha za paky :) ), pokecat s Licii a hura pro Soul Speary. Myslel jsem, ze na ne staci Inteligence 30 a ono to je 40 no :))) ale uz strilim a je to hned takove veselejsi. pak samozrejme k piratum si zabehnout pokecat s typkem co prodava kouzla a je ze me ted hustodemon nejvetsi :)

a druha postava klasik, Sila a dexterita = hodne staminy a trochu zdravi, do niceho jinyho to necpu.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LLGHOSTLL: Napis pak jaky jsou ty generovany dungeony a jak je na tom coop...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Tak jsem konečně rozjel BB a fakt mě to baví, ale do NG+ to nevidím a vidím, že tady to je podobně.
    SUMI
    SUMI --- ---
    včera jsem je dohrál, jsou fajn! ...cca 10-15 hodin mi to sebralo :), ale jsem docela noobik, dost jsem umíral a taky jsem dost prozkoumával
    NJORL
    NJORL --- ---
    Hral tady nekdo ta DLC? Jak velke jsou rozsahem k puvodni hre? Diky
    NJORL
    NJORL --- ---
    A je to tam zpet. Je to stale dobre.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI:

Pravidlo C.1 : Za vse Muze JOPS
    Pravidlo C.2 : Kdyz nastane jina situace, plati pravidlo C.1
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    takže novinářská verze za 750 je cajk na ps4
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: Psal jsem to sem asi dvakrát, JOPS za nic nemůže... :)

"15e to stojí pokud máte ds 2 season pass..."
    "Těch 15e nelituju (měl jsem na původní hru season pass)"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam