• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Super Anor Londo Smash Bros

FUNNATEKK: Summoni si Solaireho, umi zabavit jednoho z nich a zatim druheho vykuchas.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    FUNNATEKK: no joooo Ornstein a Smough :) Ty jsou vtipní.
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    KONDIK: Tak cápek má taky ovladač. Já hraju soula na x box controleru. A nemůžu si to vynachválit. Ale vobčas už chytám křeče do palců . :D Sems e teď zasekl na tom dvoj bossovy v hale. To prase s palicí a třízlík s mečem.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FUNNATEKK: Jakekoliv hrani Souls serii hrat na klavesdnici hranici ze sadomasochismem. To spise doporucuji pockat na nejakeho blazna a koupit si celou PS3 s Demon Souly , vyjde te to v konecnem dusledku daleko min a zachovas si puvodni pocet vlasu.
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    Díky moc jinak. Možn bys to nemusel ani pálit. estli máš Akount na ulozto. Tak bych to potáhl klído tam. Ale jestli pálit tak fajna. By jmse mohly dát někde pívo :D
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    KONDIK: LooooL :D No a bylo to hratelný? Předpokládám že bez ovladače nahovno stejně jako u ofiko Dark soul .
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FUNNATEKK: Mrknu se ti doma jestli ji jeste mam zazalohovanou, byla to JPN verze, ale jedine co to resilo byl PAL / SECAM , menu slo prepnout do anglictiny normalne. Kdyztak bych ti to Vypalil i s tim Emulatorem s notnou davkou posmesku , protoze PS3 Emulace na PC funguje systemem powerhouse.
    Kdyz nam to neumi zatacet tak do toho narveme aspon poradnej motor at se to krouti i pri jizde rovne :)
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    KONDIK: To scháním pro jednoho kluka z re-loadu. Já pařím Dark. No a měl by jsi odkaz kde by se to dalo potáhnout?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FUNNATEKK: To byla prvni hra na PC co mi sezrala 8 Jader skoro na 100% a I tak nefungovala uplne kosher :)) Emulace tak max DosBox , ta PS3 Emulace ma porad svoje mouchy.
    NELLI
    NELLI --- ---
    FUNNATEKK: o zadnem opravdu spolehlive funkcnim ps3 emulatoru nevim
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    No právě naháním jestli někdo nemá něco emulovanýho. Vím že to byl model jen na konzole. Tak se ptám právě jestli někdo o nečem neví
    NELLI
    NELLI --- ---
    FUNNATEKK: Demon Souls na PC? Mno, až někoho takovýho najdeš, tak dej vědět :)
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    Brý ráno lidi. Mám otázku. nemáte někdo Demon Soul na PC ? Potažmo konvertáka ?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    EZEE: tak jsi asi dobrej no
    EZEE
    EZEE --- ---
    LLGHOSTLL: no nevim, jsem u 10. a porad nic :) s NG+ to bude jina doufam
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    EZEE: to přijde
    EZEE
    EZEE --- ---
    ale teda zatim zadnej boss (az na prvni beast a gascoina) mi nejak nedal zabrat
    EZEE
    EZEE --- ---
    NJORL: taky ho mam na liste, je to svine!
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JOPS: Ja to prave vzdycky beru pres No mans wharf....a na druhou cestu kaslu

Kdyz chces do DLC musis nejdriv najit klic....
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: jj, kdyz jsem nasel Dull Ember, tak mi srdce zaplesalo radosti jako nikdy, ze nemusim do Iron Keep :)))

a o jakych klicich do DLC mluvis ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam