• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: Má insight nějaký vliv na PvP? Nevíš o tom něco?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: dobře ty - no dal jsem lower pthumeru 3 layer abych měl rootovej - chci se dostat k tomu short ritual kalichu abych mohl browsovat a pak tu buchtu na platinu plus teda ještě dva konce.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: pekne, co to bylo za layer a dungeon? ja uz jsem dojel ten finalni, vtipne je.. ze s predposlednim bojuju 2 dny a finalniho dam na druhej pokus... ale vlastne hlavni vec proc vlastne jsem potreboval dojet ten Great Pthumeru Ihyll Chalice je, ze ted pres ty cody od hracu muzu do jejich rootoveho.. a lidi pisou kde sou jake looty.. takze uz mam dalsi 2 blood rocky na +10 a runy +15% zdravi a +20% stamina.. ty v normani hre bohuzel nejsou..
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: já jsem taky dal toho kokota s koulema. Pak i Roma. A konečně mám další root kalich.
    NJORL
    NJORL --- ---
    FRIZER: Ja jsem super plech. Ale ne na pvp
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    NJORL: Tak já sem třeba taky plechovka....ale jaké je pro ně překvapení když vytáhnu Dragon bow +5 s Hex arrows nebo pyromancy + 10.....navíc je tam ted fakt hafo noobů

Nicméně je fakt že před rokem jsem jako plechovka byl nic moc....pak sem si udělal kouzelníka držel ho kolem 40 lvl a dostávali hrozně.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Invadery ignoruju. Kdyz mi vlezou do hry tak odchazim od pocitace pro piti a pockam nez si to uzijou. Jako plechovka proti nim beztak nemam sanci.
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: ja mam otevrenej bonfire pred bossem, ale nejdriv musim najit Smelter demona, kterej nevim moc kde se nachazi....
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JOPS: Jsem na tom stejně.....vlez sem tam prvně na levelu 60 dostal po hubě, ted sem 100 a taky je to tak tak....ale zatim super....další dvě mě čekaj a to sem u třetího bonfiru teprv

Akorát mě jeden invader včera natáh do věžičky s cursem....dole byla bedna a než sem sebral co bylo třeba tak mě dodělali
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: ja ho zabil !! neeee bozeee du si pro nakej chlast
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    LLGHOSTLL: aha ok, dobry :D
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LUKYN: To je patchnutý
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: no hodí ale je to jak píšeš občas jo a občas ne. ale je fakt že jsem zvonil v zákl lokaci aby někdo přišel ke mě ne já k němu protože v ng + tak daleko nejsem. Uvidíme třeba se to ustálí ale počítám, že to bude jak v souls tam to taky bylo kolem 70-80
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LUKYN: ja myslel, ze uz to opravili.. jeste ne jo ?... nene ja to nedelal
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    dupujete nekdo v BB? sem na to ted narazil, premejslel sem ze bych udelal njk silenej duped build ale nevim jak se k tomu moralne postavit :D
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: no, jak koupis sinister tak muzes zkousit pvp... ale tak nejvic se hraje stejne az u konce hry vtech 2 lokacich kde je ta baba co zvoni tim zvonkem... ale pri normalnim hrani jses u konce hry na lvl 60-70 ne takze se vubec nejak neomezujes a uz mas nasbirano co potrebujes atd. Jen potom tu postavu neleveluju a spis kupuju veci.. prave jak ctu tak lidi kolem lvl 100 cekaj na pvp hrozne dlouho.. ale ono je to cele rozbite.. nekdy zazvonim zvonkem a cekam 5 min a pak mi hra hodi error, ze server nepripojen.. nekdy cekam 10min a proste nic.. vypnu a zapnu hru a najednou to zacne hazet lidi.. tak se modlim at je tohle vyresene ! Zkus schvalne v ng+ zaznovit sinister bell a jestli te to nekakam hodi, to by me zajimalo..
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Ja jsem si na nich vylamal zuby a i kdyz chci dat vsechny bossy solo u DLC to proste neslo.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: Mohl bys mě do toho pvp nějak uvést? Nikdy jsem to moc neřešil ale tady by mě to zajímalo. Udělám si novou postavu a prostě nalevluju na něco a pak už se snažím zabít to co potřebuju na tom levlu? Pač některý questy bez bosse nedáš že jo. A když na to tak myslím tak to mi přijde šílenéí. To asi rozkoušu ovladač. Jako moje zážitky z PvP jsou takový že přišel týpek na invade hitnul mě - za cca 50 já ho střelil canonem a šel domů. Pak jsme se asi deset minut naháněli s týpkem v mensis a pak to vzdal protože když měl low health tak utíkal, když mě zabíjel tak mu to nešlo. Povedlo se mi taky invadovat týpka s tím že si mě přivolal jako pomoc ale byl blood addled, tak jsem ho vyndal blade of mercy stun lock a bylo po parádě. Jiný moc zážitky nemám. Je blbý že se to pvp drží tak nízko protože já dost pochybuju o tom že si seženu věcio co bych chtěl aniž bych levlil.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: no, za questy.. tleskani myslim dava Eileen the Crow, kdyz ji pomuzes sejmout.. Henryka

jinak stim lvl.. pvp na lvl 120 mi prijde mimo uz ty buildy nejsou tak variabilni, ale pockam jak se celkove to pvp rozjede.. zatim nejsou zadne areny atd. i to matchovani nekdy trva vecnost, snad to nejak doladej..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam