• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    do +6 se to daj ty kameny i koupit... a chunku do +9 jsem za 1 hru bez dungeonu nasbiral 50 .. (tak 4-5 jsem nafarmil) takze teoreticky pokud najdes ty co muzes tak muzes mit jednu zbran +10 blood stone je jen jeden a dalsi +9 a jednu +8 ( z +6 do +9) jich potrebujes 16.. ale v dungeonech najdes bloodstone takze i za 1 hru muzes tech zbrani udelat vic.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LUKYN: Nope - NPC invadeři tam v podtsatě nejsou jenom hunter protivníci. Teda nevím jak v offlinu ale v onlinu jsem NPC invadera neměl.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: Předtím jsem to napsal trochu zmateně:
    +10 blood rock
    +9 až +7 chunky
    +6 až + 4 twin shardy
    +3 až +1 obyč shardy
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    XLEEF: jo je mozny ze to bylo v Nightmare Frontier.. a ikdyz to sou NPC invaders tak se napise ze slysis zvonit Sinister Resonant Bell?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: Blood rock je jenom jednou chunků je víc. řili na +9 můlžeš mít kýbl ale na +10 ne
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: ses si jistej, ze to jde jenom jednou ? obavam se, ze na +9 mam minimalne 2, mozna tri zbrane
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LUKYN: A kde to bylo? Nechtěl sis povolat náhodou kámiče ale z toho se stal nepřítel? Jako že tam byl fialový a červený invader najedou to totiž jde.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: Jenže to má háček zbraň na plus deset jde v jednom playthrough pouze jednou. A navíc já jsem sice skončil se třema zbraněma na +6 ale pak to chce chunky a ty se mi nepodařilo nafarmit. Takže jsem nakonec nejvíc chodil se základní zbraní. Co jsem měnil byly pistolky.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LUKYN: a insights vliv nemaj na invite, jen nektery mobove jsou silnejsi.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: Nakonec jsem ho našel :D
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: ja myslel, ze prave nemas to tleskani si rikal
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LUKYN: 2 invajteri najednou ? To nejde... jen kdyz ty zazvonis, tak te to muze hodit nekam kde jsou 2-3 v coopu. Ses si jistej ze to nebyli jen mobove hunteri ? Treba Nightmare Frontier .. ti to tam hodi invajtera samo, ale take vte lokaci jsou 2 npc co na tebe utoci a vypadaj jak invajteri.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: jj mám - covenanty mi vyšly všechny já myslím že mám všechno kromě gesta od Djury.
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    btw jak je to s tema insights/invasions - vcera me najednou zacali invadovat jak za valky, tri invaze v rade, jednou prisli dokonce dva naraz, nevedel sem co sem komu proved nez sem si vsim ze mam asi 15 insights - to kdyz jich mam moc tak me za to takhle sikanujou?
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    _KOFILA_: ne, mas spoustu zbrani ktery muzes bud najit, nebo koupit od poslicku z fontany kdyz porazis bosses a mas od nich badges
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    A v BB kdyz si na zacatku vyberes zbran, musis ji mit celou dobu a jen ji vylepsujes? Nebo muzes pouzivat vsechny co hra na zacatku nabizi?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: to jo :) udelej si ty questy vsechny budes mit ty gesta plus ty 3 spesl runy.. prave tu hunter dostanes jen kdyz dokoncis quest stou vranou
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: Já jsem chodil zatím jenom ten lower ale už mám další dva klaichy tak se těším až zas budu doma a budu si moct zahrát. Vidím to tak ale že udělám postavu jinou a dojedu ty konce v ng protože v ng+ to už je dost o hubu. Některý jsou naprostá pohoda ale jiný jsou na facku.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: tak dnes jsem tunil... mam 2 runy na HP (10 a 15%) mam 1700hp takze pri invajtu pri pvp kdyz prijdu o 30% tak stale je to ok .. nasel jsem 2 kameny co maj 25% attack up takze mam 485dmg stim mim paratkem. 3x sek pri pvp :) a projel jsem vsechny dungeony do konce.. jeste jen posledni boss v Lower Loran Chalice .. ale ten uz bude hracka :) a ted budu cekat az udelaj nejakou poradnou arenu.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: no jo nějak to dám. Nebo coop. To je taky zábavný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam