• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: jasny napisem...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: bloodtinge viceméně. večer jsem slíbil týpkovi že s ním dáým ty shadows tak si kdyžtak napíšem.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    ja teda probiham i normalni story :) na konci jsem cca za 5-6h... ale uz vim vsechny lokace chunku.. :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: me ty dungeony hrozne nudej... jen mam pak prekerku, ze mi chybej matrose, tak musim trochu farmit no. Poprve jsem je prosel peclive, ale ted jsem to probihal cele...a mel jsem to celkem rychle, ale logariuse by jsme dnes mohli dat.. na 35 ho nedam.. sice mu davam furt parry s pistoli, ale VA mam hrozne slabej... mozna se jeste vylevelim na 45, ale vecer si napisem.. jakou postavu jedes ted ?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    OTAKAR: np. addni mě někdy se domluvíme lvl 60 je dobrý můžem je procházet v klidu spolu celý od prvního. Ten asi máš co jsi dostal od BSB.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    LLGHOSTLL: Já bych dal, ale jsem někde na lvl 60 a jsem trochu lama :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: Jío tak pokud to jedeš takhle tak to jo - :D
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: kk doma pridam
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: no potrebuju na lvl 75 dojet Pthumeru Ihyll Root Chalice... uz jsem to 2x udelal na stejne lvl, ale ted to pojedu s Strength 11 a skill 15 .... takze budu mit hrozne slabou zbran.. blootinge budu mit 38 cca .. ale chikage zere zdravi ve blootinge modu.. takze to bude hc :) partak by se hodil na 2 bose... headless dement a ten ohnivej pes v Defiled Chalice... jinak ja dy dungeony jen probiham otevru paku nikoho nezabiju a bezim na bose... nic duleziteho tam neni
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: jo addni si mě na psn - ghostone
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: Chápu takže chceš jet 5ku což bude na nízkým levlu docela na hardcore
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: Já jedu taky bloodtinge build - dneska pomůžu týpkovi s shadows a pak pojedu v klidu jedno podruhém. Logarius klidně. Teď už si to užívám - nespěchám.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    kvuli blood gemum do zbrani...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: jo super ja jsem ted na 35 ale jedu blootinge build takze.. potrebuju katanu by si mi mohl pomoct logariusem... ja dojedu hlavni linku poctam ze budu 60-70 a pak pudu na dungeony.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: jakej kalich?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: mám novou lvl 36 tvůj lvl mám zítra np
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: no budu potrebovat s novou postavou :) ale kolem 70 lvl
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Nechce někdo coopovat chalice dungy?
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: a proc vsichni preferujou obyc greatsword? a cim jej infusnout?
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: s obouruc zbrani neuhybas, tou likvidujes :) Pokud mas poradne brneni, kde ti utocnik neprerusi pri uderu utok, tak ver tomu, ze Greatsword obouruc je mnamka. Ja ted beham taky s Greatswordem, akorat nahatej a zas tak pomale mi to nepripada. Proti PVP je to trochu problem, ale taky se to da....
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: achjo :) to jsem se bal, ze to reknes ... draci zub vypada strasne a ten Greatsword mi prijde strasne pomalej. Ale pravda je, ze obouruc ty zbrane neumim zatim moc nosit ... resp ... uhybat ranam ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam