• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KALAM: psn id: Ghostone
    v sobotu večer klidně
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KALAM: Nemůžu úplně slíbit, že budu v sobotu večer doma. V sobotu ráno by to nešlo?
    Btw tam jsem měl taky problém někoho najít na pomoc, ale když jsem já naopak zazvonil small resonant, tak jsem našel hned.
    KALAM
    KALAM --- ---
    Ahoj, nemohl by mi prosím někdo ještě hrající Bloodborne v sobotu večer pomoct s bosem Rom, the Vacuous Spider?
    Já už ho dával asi 30 x a nic a už mě to trošku rozčiluje:)
    Když zazvoním o pomoc, tak za a) čekám půl hodiny a nic, nebo za b)příjde totální lama jako já a umřeme oba:)
    Kdyby se našel nějaký dobrodinec, tak prosím do pošty, díky ještě jednou:)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    SUMI: doubt it
    SUMI
    SUMI --- ---
    Source: Miyazaki’s Dark Souls 3 ready for E3 announcement | VG247
    http://www.vg247.com/2015/06/02/source-miyazakis-dark-souls-3-ready-for-e3-announcement/
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    BIMBAS: No princip stejnej jak predtim.. Zvonis s heslem jen ted nezalezi jak jste od sebe levelove.. Takze muze hrat 150 s 20
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    chapu to tak ze tam dali konecne prakticky direct connect na kamose ?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    no vcera jsem zkousel coop s kamosem.. ja lvl 50 a on 15... jeho bose jsem zabil na 3 rany. Moc si nejsem sure.. jestli tim tu hru trosku nezabily...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: To netuším :D
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: jeste to spojovani bez lvl... tak 2 si daj koop jeden lvl 15 a druhej 80... a jakej lvl to tam hodi Summona proti nim :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: jj, asi teda zas zapnu :) abych se mrknul co a jak a jestli to online matchovani uz je lepsi
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: No mě těší, že jsou v chalice dungeonech. Let's farm the bitch. :D
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: Added a “blood chunk” item to the insight store :) no vida ale teda 30 insight
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Bloodborne:
    http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=165110904&postcount=424
    Novej patch: Za zmínku stojí asi password spojování bez levlu, kamínky v chalice dungách a buff hunter itemů.
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: Dobrej for. :) Ty solo nejdou
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Ve dvojce jsem slysel chvalu na DLC bosse , dobra skola
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: tak jsem zacal. ted se to postupne ucim hrat, takze uz jsem zatezi pod 50% a snazim se uskakovat ... zlepsuju se. paradoxne je ted muj nejoblibenejsi boss Old Iron King ... naucil jsem se proskakovat ten jeho ohen a hned to jde.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Dragon Ridera bez pouziti obou pak co ? :) A takove ... DS seriek tomu az vybizi, nepouzivat Gimmick , ale samozrejme pak to neresit jako ja ze stojis pred sifem s +10 Greatshieldem a u te jeho piruety co dela a likviduje postavy to tobe udela jen dva krat cink cink a jdes do utoku.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS:
    KONDIK: no pravda je, ze u boss figtu v NG+++ uz dosahuju skillu kterej by se dal prirovnat temnemu baletu. :) treba to, jak sel vcera dolu Rotten ... ani se me nedotkl ... nadhera ...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Podstata nekterych veci je cesta ne cil ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam