• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    JOPS: jo diky. Na prsten jsem uplne zapomel. To zase bude cekaniho na ten spravny symbol :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: v Dark souls to jde taky v pohodě. Koupíte si každej prsten u kočky v Majule a když si ho nasadíte, tak Vám dá na výběr asi z deseti božstev. A když si oba vyberte stejné božstvo, tak uvidíte značky pouze lidi, kteří mají nasazený tento prsten s tím samým božstvem. Takže se většinou bez problémů uvidíte pouze vy dva :-) funguje to naprosto spolehlivě.
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    Zdavas. Mám qestion. Nevíte jak se v DS PTDE dá zvednout durabilita u štítů? Mám epic štít a potřeboval bych ho trošku apknout. jeho upgrade mi zvedá jen dmg co způsobuje
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    BIMBAS: Tam to není co vím. Takže nějakej friend coop není moc možnej.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jinak spojování na heslo fungovalo celkem dobře, jenom v dungeonech jsme se nemohli najít. Existuje v ds2 taky podobné heslové spojení, nebo se tam budem hledat zase půl dne ?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Musim uznat ze Bloodborne je výbornej. Dalj sem mu malo casu. Dali jsme ho s kamosem o vikendu behem asi 20ti hodin. Teda ne celej, posledni bosse jeste nemam. Liliová louka mi dava zabrat.

Nicméně nemáte někdo Dark Souls 2 SoftFS na PS4 k prodeji ?
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    Ty covenanti v bloodborne nemaj zadny questy? Ze musite treba napadat v pvp ,nebo ze si vas velitel zavola do jinyho sveta?
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem si vcera dal s kamaradem, co si poridil BB kousek mapy Grand Cathedral. On level 20 ja 100 :)

uz s nim nesmim hrat... 80% enemaku slu na prvni ranu a zbyvajici na dve. Bosse jsem upizlal za par vterin... Vsechno spatne :))))
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    XLEEF: tak nic uz to mam :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    nekdo bloodborne coop pthumeru Ihyll.. prvni boss, cim vedsi lvl tim lip ja sem 70 nesnasim prvni 2 bose
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KALAM: Cathedral ward, před vstupem do kostela, kde je boss vlk, se dáš doprava.
    KALAM
    KALAM --- ---
    OTAKAR: aha a kudy? bonfire nefunguje...
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KALAM: Imho udělal, ale teda nevadí to, můžeš tam doběhnout znovu.
    KALAM
    KALAM --- ---
    JOPS: No hned u bonfire mě sebral nějakej boss a sejmul a hodil někam dál ,tak doufám, že sem neudělal chybu a nebežel někam do východu:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALAM: Neboj, jeste budes mit veselo :)
    KALAM
    KALAM --- ---
    JOPS:
    LLGHOSTLL:
    OTAKAR: Všem díky, dneska jsem po dlouhé době zkusil a dal jsem ho:)
    Díky moc.
    KALAM
    KALAM --- ---
    Moc díky všem, tak já se Vás přidám a pošlu pm:)
    Jo, je to ten blboun jak skáčeš do vody:D
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALAM: Cus, teoreticky bych ti mohl taky pomoct.
    PSNID Jops_cz

Je to ten blboun jak skáčes do vody?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KALAM: psn id: Ghostone
    v sobotu večer klidně
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KALAM: Nemůžu úplně slíbit, že budu v sobotu večer doma. V sobotu ráno by to nešlo?
    Btw tam jsem měl taky problém někoho najít na pomoc, ale když jsem já naopak zazvonil small resonant, tak jsem našel hned.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam