• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    XLEEF: Za mě - bohužel..
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    Vypada to rychlejsi..

Dark Souls 3 Gameplay Trailer [HD] - PS4, Xbox One, PC [Gamescom 2015]
    https://www.youtube.com/watch?v=semtChWcje4
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: na pc jsem čekal pár vteřin a tuším, že na ps4 to bylo taky forem. Rozhodně rychlejší než u BB :-)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    JOPS: jo diky. Na prsten jsem uplne zapomel. To zase bude cekaniho na ten spravny symbol :)
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    na to sems e chtěl taky zeptat. Když budu chtít s někym pařit . jkak se sejdem ? Jako mě příde vyvolávání docela random
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: v Dark souls to jde taky v pohodě. Koupíte si každej prsten u kočky v Majule a když si ho nasadíte, tak Vám dá na výběr asi z deseti božstev. A když si oba vyberte stejné božstvo, tak uvidíte značky pouze lidi, kteří mají nasazený tento prsten s tím samým božstvem. Takže se většinou bez problémů uvidíte pouze vy dva :-) funguje to naprosto spolehlivě.
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    Zdavas. Mám qestion. Nevíte jak se v DS PTDE dá zvednout durabilita u štítů? Mám epic štít a potřeboval bych ho trošku apknout. jeho upgrade mi zvedá jen dmg co způsobuje
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    BIMBAS: Tam to není co vím. Takže nějakej friend coop není moc možnej.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jinak spojování na heslo fungovalo celkem dobře, jenom v dungeonech jsme se nemohli najít. Existuje v ds2 taky podobné heslové spojení, nebo se tam budem hledat zase půl dne ?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Musim uznat ze Bloodborne je výbornej. Dalj sem mu malo casu. Dali jsme ho s kamosem o vikendu behem asi 20ti hodin. Teda ne celej, posledni bosse jeste nemam. Liliová louka mi dava zabrat.

Nicméně nemáte někdo Dark Souls 2 SoftFS na PS4 k prodeji ?
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    Ty covenanti v bloodborne nemaj zadny questy? Ze musite treba napadat v pvp ,nebo ze si vas velitel zavola do jinyho sveta?
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem si vcera dal s kamaradem, co si poridil BB kousek mapy Grand Cathedral. On level 20 ja 100 :)

uz s nim nesmim hrat... 80% enemaku slu na prvni ranu a zbyvajici na dve. Bosse jsem upizlal za par vterin... Vsechno spatne :))))
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    XLEEF: tak nic uz to mam :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    nekdo bloodborne coop pthumeru Ihyll.. prvni boss, cim vedsi lvl tim lip ja sem 70 nesnasim prvni 2 bose
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KALAM: Cathedral ward, před vstupem do kostela, kde je boss vlk, se dáš doprava.
    KALAM
    KALAM --- ---
    OTAKAR: aha a kudy? bonfire nefunguje...
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KALAM: Imho udělal, ale teda nevadí to, můžeš tam doběhnout znovu.
    KALAM
    KALAM --- ---
    JOPS: No hned u bonfire mě sebral nějakej boss a sejmul a hodil někam dál ,tak doufám, že sem neudělal chybu a nebežel někam do východu:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALAM: Neboj, jeste budes mit veselo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam