• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: Tys nedal? Co tě odradilo?
    JOPS
    JOPS --- ---
    rikate, ze BB mam dat jeste sanci jo ? :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    SPINGEE: BB mám taky hodně rád. Teď už to tolik nejedu, ale asi začnu novou postavu. Kromě těch 4 co mám. :)
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    JOPS: jako bloodborne ds3 urcite nebude, na netu je rozhovor s miyazakim a sam to tam rika, ale ja mam bb rad jdu to po druhy plus delam paraelne chalice dungeony a upgraduju si kosu :) a porad objevuju novy veci a bavi me to
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMLORDMIGHTY: tak na Orsteina si nastesti lze zavolat NPC :) (znacku ma na odpocivadle u cerneho rytire s lukem) a pokud se nepletu, tak tam vzdycky slo nekoho zavolat na pomoc. Snad se mi nikdy na PS3 nestalo, ze bych tam nikoho nemel. A to i kdyz jsem sel 1 level run :) Tak jsme je umlatili taky.

No a DS2. Tak kdyz jsem to hral bez datadisku, tak to celkem slo, ale datadisk, to je slusne maso. To jsou hotova jatka a sam bych to chodit moc nechtel :))) Tam to fakt chce jit az po domlaceni Vsech bossu v zakladni hre :)

Jenom doufam, ze DS3 nepujde ve slapejich Bloodborne... Dark Souls byl vzdycky o zbranich (magii) a o tom, kdy zautocit. Bloodborne ma problem v tom, ze tech zbrani tam je strasne malo a nejak nemam motivaci hrat to znova. U DS1 ci DS2 jsem nechal strasny kvanta hodin :)
    TOMLORDMIGHTY
    TOMLORDMIGHTY --- ---
    Zdravím příznivce Dark Souls.V pátek jsem si pořídil Scholar of the first sin a momentálně mám lvl 106 a dole dvě great soul,Lost Sinnerku a Freju.Momentálně se chystám na Smelter demona.Nicméně jsem zvědavý na ty DLC,vím že mě přišly poměrně těžké,když jsem je hrál poprvé.Jinak Dark Souls 2 jsem měl level přes 220 díky tomu,že jsem pořád házel bonfire ascetic na Old Iron Kinga a pročisťoval všechny oblasti aby byly úplně prázdné :D První Dark Souls jsem nedohrál.Tam byl pro mě problémový boss fight s Ornsteinem a s tím špekounem,ale pak jsem to dal a skončil někde u první Great soul.Těším se na třetí díl :) Jinak ve SoFS jedu za knighta.
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    JOPS: Já teď skouším pyromacera. To je takovej half und half šistém :) Ale rpokousává se světem líp než roguny za který sem do teďka hrál. Ale jako co mám rogu na 93 lvl tak za ní to je docela pohoda :) TEda chtěl bych něco brutálnějšího do ruky ale nemám na to moc strange a spec staty páč meč co mě láká chce magic a wonder power :) Mág je asi teda víc rangedka vid?
    neboobstojí i face to face :) zatím cos em potkal magy v pvp tak mi jich bylo docela líto. Vlály jak sviň
    JOPS
    JOPS --- ---
    FUNNATEKK: Za maga si to dej, to je uplne jina hra :)
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    JOPS: Jj. To je vono. No čekám cirka 30 sec a nic vid. Předtím mě bral hned. no ale je tam párek na archivment :D
    tak chtěl jsem si ho zkosit.

Jinak jakej je váš nejoblíbenější char? A skoušely jste někdo hrát mága a nebo třeba Huntera ?
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    _KOFILA_: jo, o ty a je ve sklepeni, ale byla rec o navratu do toho startovniho vezeni.)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    STRANGERD: Ta ale neni u stromu ale v tom sklepeni ne?
    Bavime se o te panence kterou jde skocit do obrazu (krasny dungeon v zime)...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Dark Souls III - First Hands-on Event
    http://www.youtube.com/watch?v=2h5UELSmbXg
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: jo, tak na tu bych si nevzpomnel :))
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: peculiar doll?:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    FUNNATEKK: to je tam jak vylezes nahoru po te zricenine ? A potom se schoulis do klubicka a cekas az te odnese ? No podle me jenom to je o tom chvilku pockat, ale jestli cekas fakt dlouho a nic, tak asi nejaka chybicka. A stejne tam neni nic, krome titanite slabu :)))
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    Hoj. Potřeboval bych pomoci. Nevím proč. Ale nejde mis e dostat z5 do startovní lokace v Dark soul. Prepera to die. Když sem to hrál přez win life tak to šlo. Ale co to mám aktivovaný na stemu tak nic. Více méně se jedná o to že v startovní lokaci mi už vajíčka neříkaj že chtěj něco teplýho a čerstvího. A havran mě nechce pka z fireling shrine odnést z5. Nevíte co stím mám dělat ? Díky moc
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: gesta = select ? i kdyz si nejsem jistej, zda jsem je u Demons Souls umel :)))

a co se tyce obtiznosti, tak mi prisel o hodne jednodussi nez Dark Souls I.

Prvni co jsem hral byl Dark Souls a pak az teprve Demon Souls.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    tak jsme na dvě hodky zapnul demons souls, otce zakladatele a byla to nádherná nostalgie...
    dal jsem sedm kusů (škoda že to člověk zná) a spokojenej...
    je to dobré i po letech! škoda jen že ten online už nejede jako dřív .)

jo a zapomněl jsem jak se dělají gesta :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Nějak jsem nevěděl, že jsou další díly: :)

Dark Sauce PART 2
    https://www.youtube.com/watch?v=N1Wd2jyXERg

Dark Sauce PART 3
    https://www.youtube.com/watch?v=YqrGoTFWKP4

Dark Sauce PART 4!!
    https://www.youtube.com/watch?v=xxEwXGpQaYc
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    NJORL: proti mne udelal na ctvrtine agilniho typka, na polovine silnyho a na ctvrtine oba najednou... kazdopadne chapu, ze ti tenhle styl vadi, mne to prijde fajn a kdyz to srovnam treba s ruined sentinels, tak nemala pohoda, zvlast vezmu-li v potaz, ze uz to zakladni kouzlo je dost silny a hodne tyhle situace s vice protivnikama usnadnuje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam