• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: prvni lokace je takova dost podobna Dark Souls I. Spousta zkratek, ale potom dal si taky oteviras zkratky, ale do tech lokaci se dostavas klasickym teleportem. Muzes to odchodit pesky, ale ty teleporty to hodne zrychly. Urcite to neni tak promakane je v DS1
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: jak je na tom v tomhle BB? spis spojitej svet jako ds nebo skoky jako 2?
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    DS je samozrejme legenda, desing a ruznorodost levelu , bossove , lore, proste best
    Ale mam rad i ds2 i bb. bb je taky desingove vysoko ale oproti ds1 je tam toho min a mensi ruznorodost.
    Bb ma ale nejuchvatnejsi grafiku
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    LLGHOSTLL: nevim jakou sou ted meritka mam urcite vic jak sto, ale v new game+ story lajne se dozvonim vzdy, chalicech vubec
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: daval:) a porid si to na pc, modovana verze vypada lip, nez by vypadala i ta konverze...
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: tak jednicka je luxusni designerske dilo, ktere bych chtel na PS4 :) sprostou konverzi, nic vic nic min, nechci si to poustet uz na PS3, kterou jsem dal bratrovi :)

a zajimalo by me, zda nekdo si daval v DS2 1 lvl run, zda to je realizovatelne :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: DS2 dobry, ale ta DS je nejhorsi modla... poridil jsem lords of the fallen a jedinej dusledek je, ze jsem po par hodinach znova rozjel souls, protoze ta hra je nekde totalne kosmicky jinde; modlim se nejvic, aby trojka mela ten nepochopitelnej map design jednicky, jen skrze to je prvni dil vyjimecnej kus, se kterym se v mejch ocich dvojka nemuze rovnat
    TOMLORDMIGHTY
    TOMLORDMIGHTY --- ---
    Já jsem naopak rád,že v Dark Souls je těch zbraní kotel...teď chodím s těma co jsem nikdy nevylepšoval kameny..a i když mají menší poškození než ty které by člověk jel normálně.Je to zábavné :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    SPINGEE: Moc high nebo low level?
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    JOPS: jo rocket league dobry ale je to jen takova odreagovacka, takova trochu bublina co brzo splaskne, sme to hrali na ps4 protoze to bylo zadarmo ale myslim ze dlouhodobe a samotnyho be me to nebavilo
    JOPS
    JOPS --- ---
    SPINGEE: mel jsem postavu co zvladala tak trochu i arcane a bohuzel jsem z toho nebyl vubec odvarenej. To jsem se proklinal, ze jsem tech xx bodu v Arcane radsi nenarval do sily :))

Neni to spatna hra, ale nemam nejak chut to pustit znova.

Ted naprosto brutalne ulitavam na Rocket League :) primitivne jednoduche, navykove dokonale :)
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    jediny co me stve ze se na nikoho nedozvonim v chalice dungeonech :(
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    JOPS: Ses tak trochu vyjimka, vetsina lidi radsi bb protoze myiazaki. U tech zbrani mi to prijde i lepsi, v souls hrach mas zas spoustu balastu k nicemu a stejne si vyberes z malyho poctu tech nejlepsich na wiki. A kouzla v bb taky sou , ja s nima ted prave experimentuju dal sem par bodu do arcane a nektery sou zajimavy.
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: nevim, porazil jsem posledniho bosse a nebyla motivace hrat znovu. A nejhorsi na tom bylo, ze jsem se k tomu BB musel nutit. Je to dobra hra, ale pak jsem si sednul k DS2 a byl jsem z toho proste nadsenej :)

Nejak mi tam chybi ta kouzla, vylepsovani postavy mi prijde takove polovicate. Nerikam, ze jsem se u toho nudil, to vubec ne, ale chybi ta motivace to dat znova. Vzit jinou tridu, jako je v DS, treba kouzelnika, nebo clerika. Malo zbrani.

LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: Tys nedal? Co tě odradilo?
    JOPS
    JOPS --- ---
    rikate, ze BB mam dat jeste sanci jo ? :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    SPINGEE: BB mám taky hodně rád. Teď už to tolik nejedu, ale asi začnu novou postavu. Kromě těch 4 co mám. :)
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    JOPS: jako bloodborne ds3 urcite nebude, na netu je rozhovor s miyazakim a sam to tam rika, ale ja mam bb rad jdu to po druhy plus delam paraelne chalice dungeony a upgraduju si kosu :) a porad objevuju novy veci a bavi me to
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMLORDMIGHTY: tak na Orsteina si nastesti lze zavolat NPC :) (znacku ma na odpocivadle u cerneho rytire s lukem) a pokud se nepletu, tak tam vzdycky slo nekoho zavolat na pomoc. Snad se mi nikdy na PS3 nestalo, ze bych tam nikoho nemel. A to i kdyz jsem sel 1 level run :) Tak jsme je umlatili taky.

No a DS2. Tak kdyz jsem to hral bez datadisku, tak to celkem slo, ale datadisk, to je slusne maso. To jsou hotova jatka a sam bych to chodit moc nechtel :))) Tam to fakt chce jit az po domlaceni Vsech bossu v zakladni hre :)

Jenom doufam, ze DS3 nepujde ve slapejich Bloodborne... Dark Souls byl vzdycky o zbranich (magii) a o tom, kdy zautocit. Bloodborne ma problem v tom, ze tech zbrani tam je strasne malo a nejak nemam motivaci hrat to znova. U DS1 ci DS2 jsem nechal strasny kvanta hodin :)
    TOMLORDMIGHTY
    TOMLORDMIGHTY --- ---
    Zdravím příznivce Dark Souls.V pátek jsem si pořídil Scholar of the first sin a momentálně mám lvl 106 a dole dvě great soul,Lost Sinnerku a Freju.Momentálně se chystám na Smelter demona.Nicméně jsem zvědavý na ty DLC,vím že mě přišly poměrně těžké,když jsem je hrál poprvé.Jinak Dark Souls 2 jsem měl level přes 220 díky tomu,že jsem pořád házel bonfire ascetic na Old Iron Kinga a pročisťoval všechny oblasti aby byly úplně prázdné :D První Dark Souls jsem nedohrál.Tam byl pro mě problémový boss fight s Ornsteinem a s tím špekounem,ale pak jsem to dal a skončil někde u první Great soul.Těším se na třetí díl :) Jinak ve SoFS jedu za knighta.
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    JOPS: Já teď skouším pyromacera. To je takovej half und half šistém :) Ale rpokousává se světem líp než roguny za který sem do teďka hrál. Ale jako co mám rogu na 93 lvl tak za ní to je docela pohoda :) TEda chtěl bych něco brutálnějšího do ruky ale nemám na to moc strange a spec staty páč meč co mě láká chce magic a wonder power :) Mág je asi teda víc rangedka vid?
    neboobstojí i face to face :) zatím cos em potkal magy v pvp tak mi jich bylo docela líto. Vlály jak sviň
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam