• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    SPINGEE: chm divný, tak zkusit nějakýho kámoše to je pak taky sranda :D
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    LLGHOSTLL: zvonim pro pomoc pred bossem a nic, musim je davat nakonec sam a zkousim to fakt casto a cekam dlouho
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    SPINGEE: divný a v chalicech ti jde o pomoc nebo invade? Já jsem v NG+++ a dozvoním se i tam.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: na lvl1 run jsem došel k 4kingovi a tam jsem (jak to jen říci kulantně) ustrnul...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    me se na BB libí to hýbání. Přijde mi že je to přesnější než v DSku. Třeba u uskakování jsem si byl jistej v BB ze uhnu. V DS i po evidentnim uhybu spoustim animaci zasahu/fatality. Parry v BB taky dava vic casu.
    Ohledne zbrani bych udelal jednu vec. Dal bych jim stejné staty a podle atributů by se chovaly. Takhle si vybírám zbraň jen podle move setů a většinou končím u jedne piercing a u druhé co má velkou areu efektu
    TOMLORDMIGHTY
    TOMLORDMIGHTY --- ---
    Lords of the Fallen jsem pořídil a dokonce i dohrál.Ale je fakt,že někdy mě ta obtížnost přišla trošku neférová.
    Jakože u jedněch bossů jsem myslel že mi vzteky vytečou nervy pod židli :D
    Navíc mě přišel hrozně nudný design map a vůbec mi to přišlo jako nedotažená hra.Ale relativně jsem byl spokojen
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: prvni lokace je takova dost podobna Dark Souls I. Spousta zkratek, ale potom dal si taky oteviras zkratky, ale do tech lokaci se dostavas klasickym teleportem. Muzes to odchodit pesky, ale ty teleporty to hodne zrychly. Urcite to neni tak promakane je v DS1
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: jak je na tom v tomhle BB? spis spojitej svet jako ds nebo skoky jako 2?
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    DS je samozrejme legenda, desing a ruznorodost levelu , bossove , lore, proste best
    Ale mam rad i ds2 i bb. bb je taky desingove vysoko ale oproti ds1 je tam toho min a mensi ruznorodost.
    Bb ma ale nejuchvatnejsi grafiku
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    LLGHOSTLL: nevim jakou sou ted meritka mam urcite vic jak sto, ale v new game+ story lajne se dozvonim vzdy, chalicech vubec
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: daval:) a porid si to na pc, modovana verze vypada lip, nez by vypadala i ta konverze...
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: tak jednicka je luxusni designerske dilo, ktere bych chtel na PS4 :) sprostou konverzi, nic vic nic min, nechci si to poustet uz na PS3, kterou jsem dal bratrovi :)

a zajimalo by me, zda nekdo si daval v DS2 1 lvl run, zda to je realizovatelne :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: DS2 dobry, ale ta DS je nejhorsi modla... poridil jsem lords of the fallen a jedinej dusledek je, ze jsem po par hodinach znova rozjel souls, protoze ta hra je nekde totalne kosmicky jinde; modlim se nejvic, aby trojka mela ten nepochopitelnej map design jednicky, jen skrze to je prvni dil vyjimecnej kus, se kterym se v mejch ocich dvojka nemuze rovnat
    TOMLORDMIGHTY
    TOMLORDMIGHTY --- ---
    Já jsem naopak rád,že v Dark Souls je těch zbraní kotel...teď chodím s těma co jsem nikdy nevylepšoval kameny..a i když mají menší poškození než ty které by člověk jel normálně.Je to zábavné :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    SPINGEE: Moc high nebo low level?
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    JOPS: jo rocket league dobry ale je to jen takova odreagovacka, takova trochu bublina co brzo splaskne, sme to hrali na ps4 protoze to bylo zadarmo ale myslim ze dlouhodobe a samotnyho be me to nebavilo
    JOPS
    JOPS --- ---
    SPINGEE: mel jsem postavu co zvladala tak trochu i arcane a bohuzel jsem z toho nebyl vubec odvarenej. To jsem se proklinal, ze jsem tech xx bodu v Arcane radsi nenarval do sily :))

Neni to spatna hra, ale nemam nejak chut to pustit znova.

Ted naprosto brutalne ulitavam na Rocket League :) primitivne jednoduche, navykove dokonale :)
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    jediny co me stve ze se na nikoho nedozvonim v chalice dungeonech :(
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    JOPS: Ses tak trochu vyjimka, vetsina lidi radsi bb protoze myiazaki. U tech zbrani mi to prijde i lepsi, v souls hrach mas zas spoustu balastu k nicemu a stejne si vyberes z malyho poctu tech nejlepsich na wiki. A kouzla v bb taky sou , ja s nima ted prave experimentuju dal sem par bodu do arcane a nektery sou zajimavy.
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: nevim, porazil jsem posledniho bosse a nebyla motivace hrat znovu. A nejhorsi na tom bylo, ze jsem se k tomu BB musel nutit. Je to dobra hra, ale pak jsem si sednul k DS2 a byl jsem z toho proste nadsenej :)

Nejak mi tam chybi ta kouzla, vylepsovani postavy mi prijde takove polovicate. Nerikam, ze jsem se u toho nudil, to vubec ne, ale chybi ta motivace to dat znova. Vzit jinou tridu, jako je v DS, treba kouzelnika, nebo clerika. Malo zbrani.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam