• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    ABE
    ABE --- ---
    JOPS: Prijde mi to hodne jako BB.
    JOPS
    JOPS --- ---
    dve hodinky hrani Dark Souls III. Spoilery asi jsou, ja to jenom rychle proklikal a uz se nemuzu dockat, uz jenom pul roku :)))

Twitch
    http://www.twitch.tv/lobosjr/v/21378276
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    já stále čekám na nižší cenu upgradu :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ja koupil jenom steam gift uz pred delsi dobou :) kazdopadne kdyby chtel dat nekdo pres steam o vikendu, uvital bych. Hodila by se pomoc s datacema.
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: mne to vyhovuje ta nekonecna serie :) Nechci aby se menil styl boje, chci jenom jina prostredi, jine bosse a stale tu samou super hratelnost.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Jednička má prostě stále víc předností než dvojka. Je tam ten rukopis poznat. Nicméně trochu se to zvrhává v nekonečnou sérii souls. Doufám, že budou chtít jít dál.
    JOPS
    JOPS --- ---
    a Vam to vadi behat vickrat ? :) vice behani = vice expu :)

ale co me fakt prekvapilo, ze v Dark Souls I je fakt celkem dost lidi. Temer vsude se da najit nekdo, kdo ti pomuze s bossem. To jsem se priznam vubec necekal. A napriklad v The Deapths si me lidi normalne volali. Fakt jsem cumel.

A musim rict, ze si tu jednicku znova uzivam. Dal jsem si tam cestinu a hned mi spousta veci zacina davat smysl :))))
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Nejfunkčnější coop má BB, ale taky to musíš běhat dvakrát.
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: my s tim projeli asi hru nekolikrat a nebyl problem.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    me ten prsten prisel k hovnu. Obcas nas to hledalo i hafo dlouho, nekdy na první pokus i bez prstenu
    JOPS
    JOPS --- ---
    SMETA: clovece, ted na steamu s kolegou hraju Dark Souls 1 :))))) a COOP uplne v pohode, ale naprosto v pohode. Polozim znacku a on me fakt do cca pul minuty vidi (v horsim pripade) a v DS2, tam to lita taky jako z praku. Uplne v pohode a kdyz si koupite prsten, kde si zvolite stejne bozstvo a uvidite jenom sebe (a samozrejme lidi, co budou mit na tom miste polozenou znacku a taky nasazenej prsten se stejnym bozstvem, ale to se nestava moc casto)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    osobně bych se dal jinou cestou. Když si lidi pomahaji, dal bych vetsi obtiznost nebo vic monster. Pak si myslim ze treba ve čtyřech by to mohlo byt slušný maso
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    SMETA: celkem to jde, jenom je otravný běhat všechno dvakrát :)
    SMETA
    SMETA --- ---
    LOVE_DALI: :-) aha. Tak jinak. Když se dva lidí dohodnou že si chtej spolu zahrát v coopu. :-) jak dlouho trvá než se u sebe objeví? :-)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SMETA: Má to funkční Souls Coop :)
    SMETA
    SMETA --- ---
    zdarec. Asi jsem tu špatně ale zkusim to. Má Darksouls 2 funkční coop? Zjišťuji než koupim :-)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---

The tactics of the battle in Dark Souls
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS:
    SPINGEE: U toho DsFixu pozor na performance. I na i5 2.5GHz, 6GB RAM a GF 555m 2GB se to dokázalo lagovat jak prase.
    Jinak DS1 bez gamepadu je vražda. Ať si kolego koupí něco za pá stovek a bude mít klid
    JOPS
    JOPS --- ---
    SPINGEE: jj, s tim dsfix to vypada luxusne, ale kdyz vidim obrazky potom s tema texturama, tak to vypada jeste lip :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ale musim rict, ze jsem DS1 uz trochu zapomnel. Jako vim kudy vedou cesty, kde jsou zkratky, ale uz si vubec nepamatuju umisteni zbrani. A jeste jsem tam do toho mrsknul cestinu a ejhle hned mi i nektere veci docvakly hned na zacatku, proc ten a ten na me potom zautocil atd.... :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam