• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    SMETA
    SMETA --- ---
    LOVE_DALI: :-) aha. Tak jinak. Když se dva lidí dohodnou že si chtej spolu zahrát v coopu. :-) jak dlouho trvá než se u sebe objeví? :-)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SMETA: Má to funkční Souls Coop :)
    SMETA
    SMETA --- ---
    zdarec. Asi jsem tu špatně ale zkusim to. Má Darksouls 2 funkční coop? Zjišťuji než koupim :-)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---

The tactics of the battle in Dark Souls
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS:
    SPINGEE: U toho DsFixu pozor na performance. I na i5 2.5GHz, 6GB RAM a GF 555m 2GB se to dokázalo lagovat jak prase.
    Jinak DS1 bez gamepadu je vražda. Ať si kolego koupí něco za pá stovek a bude mít klid
    JOPS
    JOPS --- ---
    SPINGEE: jj, s tim dsfix to vypada luxusne, ale kdyz vidim obrazky potom s tema texturama, tak to vypada jeste lip :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ale musim rict, ze jsem DS1 uz trochu zapomnel. Jako vim kudy vedou cesty, kde jsou zkratky, ale uz si vubec nepamatuju umisteni zbrani. A jeste jsem tam do toho mrsknul cestinu a ejhle hned mi i nektere veci docvakly hned na zacatku, proc ten a ten na me potom zautocil atd.... :)))
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: neboj, na PS3 mam nahrano asi 800 hodin, takze vim do ceho jdu :)

na PC mam joypad z PS2, takze me to beha v pohode, ale kamarad joypad nevlastni, tak u nej ladime kombinace klavesnice/mys a to sileny trhani, kdyz se otaci kamerou. Coz mam pocit, ze jsem vcera u sebe vyresil DSMfixem (tim lze nakonfigurovat mys a zmizi i to hrozny sekani)

Z toho DSFixu mam trochu hruzu :))

SweetFX neznam, jdu se na to mrknout

Ted sosam texture pack.

SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    JOPS: me stacil dsfix a vypadalo to nadherne
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Teda to Ti to ale trvalo! :P ;). Texture packů bude dost,

Tohle nevypadalo špatně:
    Dark Souls HD Texture Pack at Dark Souls Nexus - mods and community
    http://www.nexusmods.com/....com%2Fdarksouls%2Fajax%2Fmodimages%2F%3Fuser%3D0%26id%3D446%26gid%3D162

Jinak předpokládám, že se už hrabeš v DsFixu a SweetFX :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    hoj bejci :))

koupil jsem si Dark Souls - Prepare to Die na PC (STEAM verzi).

vsechno mi beha naprosto v pohode, mam joypad, ale chtel jsem se optat na nejakej HD texture pack. Kterej byste doporucili ?
    EZEE
    EZEE --- ---
    XLEEF: nemel :-D dik
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    EZEE: Ma ho preplej na Public ?
    EZEE
    EZEE --- ---
    kucka jak muzu hrat s kamosem pthuneru chalice v coop? posila mi chalice glyph, ale pise mi to ze neni k nalezeni
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    LLGHOSTLL: mozna pristi ja mam ps4 u rodicu a jezdim tam tak jednou dvakrat do mesice na vejkend, ale stejne nas to nespoji nebo to bude nevyrovnany s tvym levelem
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    SPINGEE: tak se můžem zkusti domluvit nějak o víkendu. Večer by mohl být čas.
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    LLGHOSTLL: kamosi nemaj ps4 a kdyz maj tak hrajou rocket league a rikaj ze hraju moc hc hry:)
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    SPINGEE: ja to nehraju tak casto a asi lidi co to hrajou mi uz utekli s levelem
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    SPINGEE: chm divný, tak zkusit nějakýho kámoše to je pak taky sranda :D
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    LLGHOSTLL: zvonim pro pomoc pred bossem a nic, musim je davat nakonec sam a zkousim to fakt casto a cekam dlouho
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    SPINGEE: divný a v chalicech ti jde o pomoc nebo invade? Já jsem v NG+++ a dozvoním se i tam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam