• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    Jinak stále v Bloodborne jedeme dungeons, a teď jsme v pátým poschodí. První Layer na pohodu. Ale to co se děje ve druhém, tak to jsou jatka jako prase. Tam netušíme která bije. Hromada pavouků, kteří se nonstop obnovují a když jdeme zabít typky, co je obnovují, tak nás sežerou psi. Masakr na ntou :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    EZEE: je mi to fuk :-) myslím, že to přeziju :-)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    EZEE: Chysta se Ragnarok ?
    EZEE
    EZEE --- ---
    kdo si vezme prava na klub? nemam ted pc tak at to tu nekdo spravuje...jopsi? ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak me v sobotu dokopali znova k Bloodborne. Pustili jsme se ve trech do dungeonu. Prvni 2 pohoda. Od tretiho docela slusne prituhlo a ctvrtej, to jsou spravna jatka a tech expu, TECH EXPU :)))) Jeden pruchod jako co-op a ziskali jsme kazdej 110 000 krve. A ten hlavni co sel, tak mel jednou tolik, takze za tri pruchody jsme vydolovali kazdej 400 000 expu. ZA JEDNO PATRO :) a patra jsou tri. Proste pohoda.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ESY: taky, mel sem to uplne stejne z ps3 zpatky na PC. Kazdopadne ve hre to je jinak- mobove mi prijdou v SOTFS daleko logictejsi a usporadanejsi i vzhledem k loru. Probeh sem hru za dva dny standard naucenej, ale datace sou tezky jako krava :) to jo. Sunken king- vubec sem to neprolez "cely" a byl sem trochu demotivovanej hledat tam svepomoci cokoliv, navic kolem lvl 140 se mi ta hra zdala trochu prazdna... uz to taky nebylo nejnovejsi, budiz.
    Ivory king- nekolikrat me vymazala ta neviditelna svine, nez sem pochopil, ze to nejde a sel druhou cestou. Kazdopadne lvl design toho hradu mi prisel takovej nudnej a nejak me to nebavilo, takze ani nebyla moc motivace se tam vracet- na druhou stranu fajt s Ivory kingem byl hodne dobrej a bavil. Na posledniho (Old Iron kinga) se tesim nejvic, i kdyz uz ho nechavam ulezet delsi dobu a davam spis pvp... nejak se to bojim dohrat, do DS3 este dost casu :D
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: supr :)) ja to hral na ps3 bez datacu, rikal jsem si ze koupim s datacema na ps4, ale nakonec jsem se na ps4 vyprnul, protoze za to zatim zadna hra nestala :( BB je fajn ale nejak ho nepotrebuju :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ESY: je tam vice enemaku, to je fakt. Ale co je kurva obtizne, tak jsou datadisky, ty jsou fakt drsny
    ESY
    ESY --- ---
    A ja koupil DS2 scholar of the first sin na pc.
    zda se me to nebo je to tezsi?
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    SUMI: been there done that :]
    SUMI
    SUMI --- ---
    JOPS: já včera lehce rage quitnul chalice dungeon :D
    GG WP
    https://www.youtube.com/watch?v=wYzprpyFGBU
    JOPS
    JOPS --- ---
    ale vcera jsem rozjel znova BB a dobry. Na prvni pokus jsem umlatil toho opicaka na moste, pred tim jsem to nemohl dat ani po dvacatem pokusu a az mi nekdo pomohl.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ABE: coz mi zas tak nebude vadit, pokud tam budu mit stit :)
    ABE
    ABE --- ---
    JOPS: Prijde mi to hodne jako BB.
    JOPS
    JOPS --- ---
    dve hodinky hrani Dark Souls III. Spoilery asi jsou, ja to jenom rychle proklikal a uz se nemuzu dockat, uz jenom pul roku :)))

Twitch
    http://www.twitch.tv/lobosjr/v/21378276
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    já stále čekám na nižší cenu upgradu :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ja koupil jenom steam gift uz pred delsi dobou :) kazdopadne kdyby chtel dat nekdo pres steam o vikendu, uvital bych. Hodila by se pomoc s datacema.
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: mne to vyhovuje ta nekonecna serie :) Nechci aby se menil styl boje, chci jenom jina prostredi, jine bosse a stale tu samou super hratelnost.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Jednička má prostě stále víc předností než dvojka. Je tam ten rukopis poznat. Nicméně trochu se to zvrhává v nekonečnou sérii souls. Doufám, že budou chtít jít dál.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam