• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Tak dneska zaběhnu pro Bloodborne a zítra začínám hrát. Takže kdo si budete chcít zahrát online (se mnou) tak id "traktoristka"... Doufám, že to na mne zapůsobí jak Demons Souls (hru považuji za nejlepší z toho co miazaki udělal). První souls jsem hrál online nonstop snad rok... Tady a teď to musím kontcentrovat do pár hodin resp. dní. Tak vás rád uvidím .)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Nějaký nový gameplay BB
    Bloodborne - November 20th, 2015 Update - First gameplay Footage - PS4
    https://www.youtube.com/watch?v=DMZp8kY01jg
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Asi budu jeden z mála, co ještě jede vanilla DS2, ale konečně si začínám zvykat na mechaniku hry. Oproti DS1 jedna to už nejedu tak extra pleachovka style a taky jsem si oblíbil Mace. Nějak se mi nedaří si ještě zvyknout na Slow speed weapons :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: ten pes nic moc, amygdala je horší ale dá se to. Nicméně já když to šel poprvéí tak jsem to cheesnul přes short ritual
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: jj, amygdalla a hlavne ten ohnivej pejsek, ten nam daval kour docela dlouho :))
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    SPINGEE: Klidně pomůžu, začnu teď zas hrát. Já sice platinu mám, ale ta krvavá buchta docela ujde. Horší je ta cesta k ní.
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    si me pridejte na psn , sem tam taky spingee, az se k ty hraci skrince dostanu tak muzem dat
    JOPS
    JOPS --- ---
    SPINGEE: no, posledni boss je kralovna ne ? Je fakt, ze jsme to sli ve trech :))) a jatka :) pro kralovnu :)

Jinak na platinum mi chybi uz dve veci. Zabit ufona a ziskat vsechny hunters zbrane...
    SUMI
    SUMI --- ---
    Tak můžeme udělat na chalice grupu ne? Taky by se mi je hodilo dojet. :) Mě to samotného už moc nebaví, jak se pořád opakují.
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    LLGHOSTLL: insta preordered, tesim se vic jak na fallouta
    ale ve vsech diskuzich vsichni pisou jak maj platinum achievment, tak bych ho chtel taky ale to znamena dohrat nejtezsiho bosse v chalice dungonech
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Chystá se někdo na Expansion BB? Jak se těšíte?
    EZEE
    EZEE --- ---
    JOPS: lol ja uz to udelal 2 roky zpet :D ted to vidim
    JOPS
    JOPS --- ---
    Jinak stále v Bloodborne jedeme dungeons, a teď jsme v pátým poschodí. První Layer na pohodu. Ale to co se děje ve druhém, tak to jsou jatka jako prase. Tam netušíme která bije. Hromada pavouků, kteří se nonstop obnovují a když jdeme zabít typky, co je obnovují, tak nás sežerou psi. Masakr na ntou :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    EZEE: je mi to fuk :-) myslím, že to přeziju :-)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    EZEE: Chysta se Ragnarok ?
    EZEE
    EZEE --- ---
    kdo si vezme prava na klub? nemam ted pc tak at to tu nekdo spravuje...jopsi? ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak me v sobotu dokopali znova k Bloodborne. Pustili jsme se ve trech do dungeonu. Prvni 2 pohoda. Od tretiho docela slusne prituhlo a ctvrtej, to jsou spravna jatka a tech expu, TECH EXPU :)))) Jeden pruchod jako co-op a ziskali jsme kazdej 110 000 krve. A ten hlavni co sel, tak mel jednou tolik, takze za tri pruchody jsme vydolovali kazdej 400 000 expu. ZA JEDNO PATRO :) a patra jsou tri. Proste pohoda.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ESY: taky, mel sem to uplne stejne z ps3 zpatky na PC. Kazdopadne ve hre to je jinak- mobove mi prijdou v SOTFS daleko logictejsi a usporadanejsi i vzhledem k loru. Probeh sem hru za dva dny standard naucenej, ale datace sou tezky jako krava :) to jo. Sunken king- vubec sem to neprolez "cely" a byl sem trochu demotivovanej hledat tam svepomoci cokoliv, navic kolem lvl 140 se mi ta hra zdala trochu prazdna... uz to taky nebylo nejnovejsi, budiz.
    Ivory king- nekolikrat me vymazala ta neviditelna svine, nez sem pochopil, ze to nejde a sel druhou cestou. Kazdopadne lvl design toho hradu mi prisel takovej nudnej a nejak me to nebavilo, takze ani nebyla moc motivace se tam vracet- na druhou stranu fajt s Ivory kingem byl hodne dobrej a bavil. Na posledniho (Old Iron kinga) se tesim nejvic, i kdyz uz ho nechavam ulezet delsi dobu a davam spis pvp... nejak se to bojim dohrat, do DS3 este dost casu :D
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: supr :)) ja to hral na ps3 bez datacu, rikal jsem si ze koupim s datacema na ps4, ale nakonec jsem se na ps4 vyprnul, protoze za to zatim zadna hra nestala :( BB je fajn ale nejak ho nepotrebuju :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ESY: je tam vice enemaku, to je fakt. Ale co je kurva obtizne, tak jsou datadisky, ty jsou fakt drsny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam