• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Jj, ten mi přijde asi jako the best :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: ja jedu na DS z PS2 :))

jinak rozhodne asi vzit XBOXovej joypad na PC
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Na jakém gamepadu pro PC kdo hrajete DS? Bráchovi zemřel, a tak hledám alternativu. Osobně jedu na Dualshocku přes MotionJoy a pohoda :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: jak venku ? ja furt vidim na ps preorder
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: jasne, tak nejak predpokladam, ze to samy bylo i v DS1 a DS2 :-D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    koukám ze Old hunters uz jsou venku. Nicméně na ps storu to píše že to má velikost 13Mb. To je zase nějaká bota, že už to v té hře dávno je, jenom zamčený ne ? :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_: tak pardon, hned jak vyleze GOTY tak na to vlítnu .) Ještě napíšu...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: to je dobrej nápad
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: to asi pozdeji ne ? datadisk je az 24.11.2015
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Jedte ale premyslim ze pockam na goty. 20. Vychazi verze i datadiskem...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: u BB jsem mel krivku zabavy takovou trochu zvlastni...

ze zacatku kulervouci zalezitost, fakt jsem si to uzival, pak jsem zabil hlavniho bosse a nejak nebyla vubec zadna motivace hrat znova... Obcas jsem to zapnul, ale hra me dokazala behem chvilky strasne nasrat a zase off. A pak kolega rikal, dame dungeony. A zase me to brutalne chytlo. A vlastne az doted :) A dungeony doporucuju. Obzvlast ty posledni petkovy, to jsou jatka a super lokace na farmeni krve :) Tam za jedno patro i s bossem ziskate 200-400 000 kousku krve a to se vyplati :)

No a ted jsem uz konecne na platine :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    _KOFILA_: hra super... multak je trosku pokazenej... to zvoneni mi nevyhovuje DS2 to mel lip udelany (to pripojovani) soulmemory ne :D
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: třeba se sejdem o víkendu. Ať se ti to líbí. Já to považuji za stejnou drogu jako Demon's. Ale to je kontroverzní :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Tak dneska zaběhnu pro Bloodborne a zítra začínám hrát. Takže kdo si budete chcít zahrát online (se mnou) tak id "traktoristka"... Doufám, že to na mne zapůsobí jak Demons Souls (hru považuji za nejlepší z toho co miazaki udělal). První souls jsem hrál online nonstop snad rok... Tady a teď to musím kontcentrovat do pár hodin resp. dní. Tak vás rád uvidím .)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Nějaký nový gameplay BB
    Bloodborne - November 20th, 2015 Update - First gameplay Footage - PS4
    https://www.youtube.com/watch?v=DMZp8kY01jg
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Asi budu jeden z mála, co ještě jede vanilla DS2, ale konečně si začínám zvykat na mechaniku hry. Oproti DS1 jedna to už nejedu tak extra pleachovka style a taky jsem si oblíbil Mace. Nějak se mi nedaří si ještě zvyknout na Slow speed weapons :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: ten pes nic moc, amygdala je horší ale dá se to. Nicméně já když to šel poprvéí tak jsem to cheesnul přes short ritual
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: jj, amygdalla a hlavne ten ohnivej pejsek, ten nam daval kour docela dlouho :))
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    SPINGEE: Klidně pomůžu, začnu teď zas hrát. Já sice platinu mám, ale ta krvavá buchta docela ujde. Horší je ta cesta k ní.
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    si me pridejte na psn , sem tam taky spingee, az se k ty hraci skrince dostanu tak muzem dat
    JOPS
    JOPS --- ---
    SPINGEE: no, posledni boss je kralovna ne ? Je fakt, ze jsme to sli ve trech :))) a jatka :) pro kralovnu :)

Jinak na platinum mi chybi uz dve veci. Zabit ufona a ziskat vsechny hunters zbrane...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam