• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    KALTY
    KALTY --- ---
    JOPS: Já si pod tím představuju člověka bojující s mečem a štítem/dualwield/2h meč a kouzla.
    Prostě taková mlátička co pálí všechno kolem. Někde jsem četl, že to možné je .)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALTY: spatny tak ne, ale je to staveny primarne pro PS3 a na tom joypadu mas uplne vsechna tlacitka, ktera potrebujes. Kolega to dohral se mnou asi 20x na klavesnici a mysi, ale pak co byl nucen si zahrat Bloodborne na PS4, tak uznal, ze joypad je mnohem vetsi sranda :)

nevim moc, co si predstavit pod pojmem battlemage :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak špatný jo? No potěš prdel. Tak já ten controller zapnu no. Mám klasický xbox 360 drátový. Funguje s tím v pohodě?

A co tedy nějaké rady k tomu battlemage? Mám to vůbec rozjíždět jako první postavu? Jsou někde nějaké buildy pro začátek hry?
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    klavesnice a mys... to bych to radsi odinstaloval zase a sel hrat dooma...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALTY: ver mi, NECHCES TO HRAT NA KLAVESNICI A MYSI, ovladani na joypadu je luxuxni.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KALTY: Aby to nevyznělo moc hrubě - good luck :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    JOPS: 2
    KALTY
    KALTY --- ---
    SPINGEE: No já mám pc xbox controller ale radši bych myš + kl.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALTY: nenech se hlavne odradit prvnimi neuspechy :) a jeste jsi nam nenapsal, zda sis nainstaloval DS1 ci DS2 :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak mám ideu hrát melee mage/battlemage. Začal jsem s knightem. Nějaké tipy? Jsem absolutní nováček v DS
    KALTY
    KALTY --- ---
    Hoj. Včera jsem poprvé nainstaloval. Jak se zbavím toho lagu na myši a to že mi to ukazuje popisky k xbox tlačítkům a ne ke klávesnici
    SUMI
    SUMI --- ---
    Aktualizovaná verze "The Paleblood Hunt":

The Paleblood Hunt - Finalized and revised with both new and old theories. 108 pages on Bloodborne's Lore, Characters, History, and World. : bloodborne
    https://www.reddit.com/r/bloodborne/comments/3vaq4r/the_paleblood_hunt_finalized_and_revised_with/

Super čtení na cestovní souls absťáky.. :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    SUMI: lvl asi 170

ale mam ve skillu asi 50 :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    JOPS: ne já myslel s tím 600dmg c:
    JOPS
    JOPS --- ---
    SUMI: to je fuk kdyz budu 170 lvl a pripojim se k nekomu kdo je na 80lvl, tak to zkrouhne naprosto nechutne :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    JOPS: a lvl?
    JOPS
    JOPS --- ---
    SUMI: to je divny, ja to tusim dostal pres 600

SUMI: tot otazka. Dal bych tam podminku CZ only :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    JOPS: request only, nebo open? :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    XLEEF: jasný, klidně..mám je +10 + 48% dmg (celkem gemy)..status píše 429 dmg
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    XLEEF: ok, ale asi až někdy o víkendu. Synátor zabare veškerej čas doma :). Ale Souls pařil s tátou ještě když byl v břiše..
    Zajímavý, jak se vždycky uklidnil, když jsem umíral :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam