• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LOVE_DALI: jakou grupu myslis.... ? No nastavis heslo do network stejny jako ten druhej a pak zazvonite... lvl uz to omezeny neni myslim. Dej vedet ja se stavim... a zkusime.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Kucí, jakou groupu používate pro mulťák - asi budu brzo somrovat s pomocí na bosse :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SUMI: defiled je myslim ten kde mas pulku zdravi... po defiled je ihyl
    SUMI
    SUMI --- ---
    Ten patch mi nějak rozházel hru.. Zmizel mi ailing loran chalice a je tam místo něj postavený nějaký defiled
    SUMI
    SUMI --- ---
    XLEEF: Jo, pomocí coopu..:D Celkem průser
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SUMI: sem cetl ze prej byl nakej bug jak se dostat do DLC zadaco :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    XLEEF: Já pokračoval v loran chalices.:D Ale stahuje mi to update právě a lidi na redditu píšou, že už se jim to pojí na servery zase.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SUMI: jo ? sem zacal hral od zacatku vcera .. jak neslo hrat pvp
    SUMI
    SUMI --- ---
    XLEEF: už to běží snad..:)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SUMI: notyvole... ja jsem na to vcera neklikal, jakoze asi nakej malej vypadek a vecer koukam, ze to nejde... tak si to du precist a ono nekolik dni... omg :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    pozdě, ale přece! Konečně jsem si koupil SoftFS! :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SPINGEE: kdyz me nad ten lvl 100 to pvp neba... uz pak vsichni jsou vseumelove, mam radeji kdyz objetujes nakou vlastnost aby si druhou mohl mit vysokou.. coz je asi tak 75-85 imo... ale potrebuju nej itemy, takze to musim dohrat na tom lvl co chci mit no :) .. no ja uz jenom bojim az bude DS3 .. chjo.
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    XLEEF: vsechnz do treti urovne aka level depth, na 65lvl v ihyl bych si ani netrouf radsi, bojim se i ted kdyz mam kolem 120-130
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SPINGEE: pockej kdyz si udelal vsechny dungeony tak jaky teszsi te cekaj... v NG+ se dungeony uz nemeni. Me bavi pvp takze 1x 2x si to dohraju peclive a pak uz jen zkousim nejake buildy na pvp... a neleveluju se takze vsechny postavy mam 65-85 lvl a dojel jsem dungeony a hru sam, ale na te 65 jsem v ihyl trpel... a jeste jsem chtel lost chikage takze jsem si nechtel plejtvat chunky a blood rock..tak jsem to jel se zbrani +6 :D....
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    XLEEF: sem na konci new game+, vse solo, dungony sem zatim udelal vsechny
    3 urovnovy i s prisadama, ted sem v dlc a pak si dam tezsi dungeony , ale hraju to tak jednou za mesic o vejkendu
    JOPS
    JOPS --- ---
    Dungeony jsem prosel az k te kralovne, kterou jsem zabil. A ano, pouzil jsem glypth na nalezeni ROCK BLOOD :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    サーバーメンテナンスのお知らせ Notice of Server Maintenance | Bloodborne ブラッドボーン | プレイステーション® オフィシャルサイト
    http://www.jp.playstation.com/op/bloodborne/news/2015/12/notice-of-server-maintenance.html

Tak mám asi po ptákách..:D
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SPINGEE: no nekdo chce hrat treba pvp nebo si dat NG+ ... generovat dungeony a hledat materialy na to generovani je nerealny, takze pokud chces nejakou urcitou vec.. tak tohle je jedina moznost a jak rikam je to uplne u konce hry kdyz dohrajes dungeony, ktere jsou nekolikrat tezsi nez samotna hra... ale podle posledni vety hadam ze si to asi nehral a moc nevis o co jde.. a jen tady nesmyslne rejpes
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    XLEEF:
    myslim proste podle navodu se lootovat, kdybych uz vsechno prosel tak du hrat radsi jinou hru
    SUMI
    SUMI --- ---
    Jinak jsem si zkoušel hledat nějaký bloodborne kamarády na playdate redditu. (nikdo v mém okolí nehraje bloodborne) :D A překvapilo mě, že to docela funguje...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam