• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Dvojka je slabá, ale jako čekání na další rok mi stačila. Rozhodně jsem si to užil víc než tu kopírku prapodivnou.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    SQUEAKY: přesně tak... já ds2 ani nedohrál... přirovnávám to k dortu co upekl pejsek a kočička .)
    SQUEAKY
    SQUEAKY --- ---
    _KOFILA_: s tym suhlasim. mam za sebou demons souls, dark souls, bloodborne. som velky fanusik tychto hier ale z nejakeho dovodu som v dark souls 2 nedal ani jeden priechod. proste som sa na to v jednom momente vyprdol. pritom pri ostatnych spomenutych som bol v hracskom nebi :)
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    _KOFILA_: jo dohlizel prave... , je to nejslabsi dil ale je to porad hodne kvalitni hra, ja si ji uzil, napriklad je tam nejlepsi multiplayer
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    dvojkou nezačínejte, to je fakt blbost... je to nejslabší "díl" "serie" kterou ani nedělal sám autor, ani nedohlížel, je to paskvil pro steam pc master race... pokud si opravdu chcete pošušňat na přístupné hře z dark souls univerza tak doporučuji "dark souls" – https://en.wikipedia.org/wiki/Dark_Souls
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALTY: kdyztak napis, ja s tim taky bojoval, jenom staci nahrat tusim tri soubory k instalaci hry a bude to behat. A pak jeste povypinat ty HID ovladace no...
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak xbox360 controller mě to hra nepozná. Četl jsem o nějakém vypínání HID ovladače. Večer na to mrknu a snad už konečně půjde vše v pohodě.
    Používáte nějaké mody z nexusmods?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    GURBON: Ad Ovládání: Bráchovi nedávno chcípl gamepad a 2 na klávesnici a myši celkem jede. DS1 nehratelný..
    JOPS
    JOPS --- ---
    GURBON: to ani ne

problem je v tom, ze kdyz jedes kouzla plus silu tak musis doplnovat moc veci

zdravi
    vitalitu
    silu
    attunements (sloty pro kouzla)
    inteligenci

kdyz jedes dex + str

tak staci
    sila
    obratnost
    dex

do zdravi to soupam jednou za uherskej rok :)

a kouzelnik ma problem v tom, ze kdyz se nekdo dostane bliz, tak se s nim blbe nepritel trefuje, tak proto vic zdravi u kouzelnika.

ale zalezi na hodne vecech. Ja treba chodil s Greatswordem obouruc bez brneni. Jenom v trenkach. Takze jsem to rval hlavne do sily a staminy, vic ran, vic srandy :) A obcas do zdravi. A damage byla potom jako krava :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    ... takze kdyz jsem ted poprve zacal hrat dvojku a snazim se silu a dex drzet zhruba nastejno tak to delam blbje? :D
    ad ovladani: kvuli pokusech na KB+M sem to porve proklel a povazoval za nehratelny, ted sem si koupil gamepad a totalne tomu zacinam propadat.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALTY: jj, neni to takovy problem. Ale muj nazor je takovy, ze je ze zacatku lepsi se specializovat na neco (kouzla, sila, faith ci obratnost) protoze, jak to budes mit roztristene, tak postava bude umet od kazdeno neco, ale zaroven nic (a pak neuneses tezky mece, ci nebudes mit atributy na nejlepsi kouzla) Takze ti doporucim na zacatek bud vyslovene kouzelnik, ci se specializovat na silu. A pak treba dal se zamerit na dalsi polozku.
    KALTY
    KALTY --- ---
    JOPS: Já si pod tím představuju člověka bojující s mečem a štítem/dualwield/2h meč a kouzla.
    Prostě taková mlátička co pálí všechno kolem. Někde jsem četl, že to možné je .)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALTY: spatny tak ne, ale je to staveny primarne pro PS3 a na tom joypadu mas uplne vsechna tlacitka, ktera potrebujes. Kolega to dohral se mnou asi 20x na klavesnici a mysi, ale pak co byl nucen si zahrat Bloodborne na PS4, tak uznal, ze joypad je mnohem vetsi sranda :)

nevim moc, co si predstavit pod pojmem battlemage :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak špatný jo? No potěš prdel. Tak já ten controller zapnu no. Mám klasický xbox 360 drátový. Funguje s tím v pohodě?

A co tedy nějaké rady k tomu battlemage? Mám to vůbec rozjíždět jako první postavu? Jsou někde nějaké buildy pro začátek hry?
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    klavesnice a mys... to bych to radsi odinstaloval zase a sel hrat dooma...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALTY: ver mi, NECHCES TO HRAT NA KLAVESNICI A MYSI, ovladani na joypadu je luxuxni.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KALTY: Aby to nevyznělo moc hrubě - good luck :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    JOPS: 2
    KALTY
    KALTY --- ---
    SPINGEE: No já mám pc xbox controller ale radši bych myš + kl.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALTY: nenech se hlavne odradit prvnimi neuspechy :) a jeste jsi nam nenapsal, zda sis nainstaloval DS1 ci DS2 :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam