• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALTY: do Faith to nedavej, specializuj se na kouzla a zdravi :)

Attunements ti rika, kolik slotu mas na kouzla a !jak rychle je muzes sesilat!, a inteligence ti rika jaka kouzla muzes pouzit.
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: A mám investovat nějaké body kromě do ATN a INT? Asi FAI. A obrané?
    ADA?
    KALTY
    KALTY --- ---
    LUKYN: Díky. Mrknu doma.
    A krom grafické úpravy jiné mody nepoužíváš?
    KALTY
    KALTY --- ---
    LUKYN: Takže instalace je v pohodě?
    Nějak mi nejde nexusmod installer nastavit na Dark souls 2. hlásí to problem u cesty k virtuall.
    A to nastavení máš z Nexusu? A jaké? Koukal jsem, že je tam nějaké GEM.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALTY: ses dobre, jen bez kousek dal :) tam objevis "zriceninu" hradu :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    JOPS: do hradu? Já jsem zatím s Majula vylezl do Forest a jenom jsem vylezl po tom žebříku a dál jsem se nedostal. Byla už jedna hodina :)

Jinak problém s ovladačem jsem vyřešil jednoduše. Bylo to tím, že mám v kompu ještě USB s volantem. Takže vypojit a funguje :)
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    KALTY: GeDoSaTo renderuje DS2 ve 4k a pak to downsampluje, cili mas mnohem lepsi look, muzes taky zapnout ruzny post processing options na saturaci, kontrast, ambient occlusion atd takze pokud mas schopny PC muzes s toho vymackat trosku vic...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALTY: neboj, barevna je jenom Majula a lehke okoli, pak uz te ceka prevazne temno :) a koukej mazat do toho hradu, tam hned najdes par kouzel :)

KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak jsem si založil novou postavu Sorcererku.
    Zkusil jsem prvního moba, co mě okamžitě zabil.
    Pak mě teprve napadlo ho nakitovat a přes otvor ve skále ho "umlátit" přes cast staffy. Padl mi z něho stone ring.
    Pěkně si vše pomalu procházím. Bohužel jsem hned v tutorialu xkrát umřel, bo než jsem se naučil s tím controllerem tak jsem si párkrát "zaplaval". Mám tedy 50% HP a vypadám otřesně, ale zatím jsem human effigy nepoužil. Jsem teď v Forest of Fallen Giants. Byla tam ta samá potvora jako na začátku. Tak jsem ji ukitoval do jeskyně stejným způsobem. Bylo to za 1000 duší. Pak jsem ale umřel na ty vstávající protivníky (co leží dokud k nim nedorazím) a obr se objevil znovu. Napadlo mě tedy ho vždy zabít, jít k ohni a znovu. Takhle jsem si nafarmil vcelku hodně duší. Takže po téhle sekci už jsem 25lvl :D :D
    Dal jsem si tedy 13 do ATN, 18 do INT a pak 10 STR a 9 DEX, abych mohl mít nějakou tu zbraň, až najdu.
    Budu teď tedy zkoušet boj stylem 1xcast a pak dodělat mečem. Mno uvidím. Ale zatím super.

Jen bych rád nějaký hezký zlepšení grafiky. Musím si na to ještě sednout. Nechci to mít zas moc barevný. Spíš do temna. Snad nějaké nastavení najdu.
    KALTY
    KALTY --- ---
    GURBON: Já DS taky nikdy nehrál a DS2 zatím baví.
    LUKYN: Doporučil by si mi nějaký mod teda? GeDoSaTo je co? Koukal jsem na Nexus na nějaký to nastavení grafiky/textury a všechny chtějí GeDoSaTo, ale vypadalo to vše nějak komplikovaně, tak jsem to zatím nechal bejt
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: Demon Souls jsem hral jako treti. A co si budem povidat, zabava to je, ale proste to uz nebylo ono... Vetsinu bossu jsem dal na prvni pokus (coz me celkem prekvapuje, protoze jsem u nich schopnej zabit 3 odpoledne, nez se mi je povede vykuchat :)) )

Nejvic hodin mam u DS2, ta znovu hratelnost tam je luxusni.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Tak je to o tom kdy si zacal dark souls hrat. Kdo zacal u demons souls vidi jednoznacne sestupnou kvalitu. Kdybych videl poprve v zanru ds2 tak bych si to taky nenechal libit. Zabava predevsim, ale na demons souls to nema... Bez debat... Vzdyt uz to ma dilu jak ass as sin...
    CANDLEMASS
    CANDLEMASS --- ---
    GURBON: taky se divím, co proti té dvojce lidé mají. Vždyť je to špičková hra. Ale já tomu nerozumím. Hraji jen pro zábavu... :-)
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    GURBON: dvojka je muj oblibenej dil, hlavne diky atmosfere, miluju Majulu, jak je nasvicena, ta hudba a hlas Emerald Herald.. dohral sem nekolikrat na PS3, PS4 a ted jedu na PC s GeDoSaTo... je to jina hra nez jednicka, urcite ale ne paskvil a urcite ne nepovedenej, tak bud v klidu...
    Mimochodem, uz ste zkouseli FPS Dark Souls? https://www.youtube.com/watch?v=YQg8ti9ReUs
    JOPS
    JOPS --- ---
    GURBON: bud v klidu, dvojku jsem si uzival naprosto kralovsky. Ale co se tyce map designu, tak u me vede DS1, to je proste luxusni, jak dokazali propojit jednotlive levely a z kazdeho levelu se dostanes behem chvilky do jakekoliv lokace. A hratelnost luxuxsni.

A co se tyce DS2, tak mam na PS3, na PC a na pak jsem si jeste koupil na PC tu posledni verzi se vsema datadiskama :)) A jeste me ted ukecavaj, at si to poridim na PS4 :)))
    GURBON
    GURBON --- ---
    Nekazte mi to :) Nikdy sem zadnou Souls hru nehral a sem nadsenej i z ty dvojky. Aspon se mam na co tesit.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Dvojka je slabá, ale jako čekání na další rok mi stačila. Rozhodně jsem si to užil víc než tu kopírku prapodivnou.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    SQUEAKY: přesně tak... já ds2 ani nedohrál... přirovnávám to k dortu co upekl pejsek a kočička .)
    SQUEAKY
    SQUEAKY --- ---
    _KOFILA_: s tym suhlasim. mam za sebou demons souls, dark souls, bloodborne. som velky fanusik tychto hier ale z nejakeho dovodu som v dark souls 2 nedal ani jeden priechod. proste som sa na to v jednom momente vyprdol. pritom pri ostatnych spomenutych som bol v hracskom nebi :)
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    _KOFILA_: jo dohlizel prave... , je to nejslabsi dil ale je to porad hodne kvalitni hra, ja si ji uzil, napriklad je tam nejlepsi multiplayer
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam