• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Já jsem asi nejvíc rostl z Bligh Townu, když jsem chodil ultra na těžko a začali lítat komáři..
    JOPS
    JOPS --- ---
    pustil jsem si dneska chvili DS1 a zase jsem malem vzteky sezral joypad :) Sens Fortress jeste celkem usel, ten mam nacvicenej i boss padnul na prvni pokus, ale Anor Londo a chodit po tech uzskejch tramech v kostelele a bila hovada po Vas hazou noze a na blizkou jdou kudlama. Kdyz jsem po treti slitnul dolu, tak jsem to samozrejme nasranej vypnul :)

A bohuzel nemam statistiku na LUK :)))))
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: kladivo ma problem v tom, ze se upgraduje twinklinama
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Budu rozehrávat znova - opět re-install woken, ale nebyl jsem tak daleko, takže pohoda. Přemýšlím, že bych se co nejdříve přemístil ke kováři a vzal si kladivo, na kterém sedí. Asi by to nemusela bejt špatná kombinace a GreatSwordem, co myslíte?

Strengh build :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    STRANGERD: jo aha.. uz si to moc nepanatuju :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    XLEEF: pouze v DS, v DS2 skaluje s fai i int
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALTY: kdyz ho nemines, tak ho najdes, pro kouzelnika idealni zbran na temer celou hru :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Včera jsem se ožral takže žádný hraní.
    Prý brzy najdu fire longsword
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    Idealni warriora .. Stoji te to vlastne jen duse a potrebujes ty ohnive seminka .. Pokud dobre pamatuju
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: Ohen je podle lvl te ohnive ruky, staty to neovlivnujiz
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALTY: jedes kouzelnika, nikoliv pyromana :) a priznam se, ze moc nevim, jak to je s damage ohledne ohne...
    KALTY
    KALTY --- ---
    JOPS: A FAI teda přidává stejně fire dmg jako INT?
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALTY: do Faith to nedavej, specializuj se na kouzla a zdravi :)

Attunements ti rika, kolik slotu mas na kouzla a !jak rychle je muzes sesilat!, a inteligence ti rika jaka kouzla muzes pouzit.
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: A mám investovat nějaké body kromě do ATN a INT? Asi FAI. A obrané?
    ADA?
    KALTY
    KALTY --- ---
    LUKYN: Díky. Mrknu doma.
    A krom grafické úpravy jiné mody nepoužíváš?
    KALTY
    KALTY --- ---
    LUKYN: Takže instalace je v pohodě?
    Nějak mi nejde nexusmod installer nastavit na Dark souls 2. hlásí to problem u cesty k virtuall.
    A to nastavení máš z Nexusu? A jaké? Koukal jsem, že je tam nějaké GEM.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALTY: ses dobre, jen bez kousek dal :) tam objevis "zriceninu" hradu :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    JOPS: do hradu? Já jsem zatím s Majula vylezl do Forest a jenom jsem vylezl po tom žebříku a dál jsem se nedostal. Byla už jedna hodina :)

Jinak problém s ovladačem jsem vyřešil jednoduše. Bylo to tím, že mám v kompu ještě USB s volantem. Takže vypojit a funguje :)
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    KALTY: GeDoSaTo renderuje DS2 ve 4k a pak to downsampluje, cili mas mnohem lepsi look, muzes taky zapnout ruzny post processing options na saturaci, kontrast, ambient occlusion atd takze pokud mas schopny PC muzes s toho vymackat trosku vic...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALTY: neboj, barevna je jenom Majula a lehke okoli, pak uz te ceka prevazne temno :) a koukej mazat do toho hradu, tam hned najdes par kouzel :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam