• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    KALTY
    KALTY --- ---
    XLEEF: fakt? Tak to je super :) Mrknu, jestli není nějaké info k tomu. Kdy to má vyjít?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    KALTY: jen ps4 ... na nic jineho to nevypada, ale za chvilku bude DS3 aspon.
    ....
    KALTY
    KALTY --- ---
    Ten BloodBorne je jen na xbox a ps4? Na PC nebude?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: aha ja dycky jedu ze saw cleverem.. :) a pak prejdu na tu zbran na jakou delam postavu.. sekeru jsem snad nikdy moc nepouzil.
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: ne jo ? :) ja kdyz BB zacal s jakoukoliv jinou zbrani, tak mi prislo ze obtiznost stoupla o 90% :) Najednou jsem nemel dostatek lahvicek, a furt jsem chcipal. Se sekerou to je jedna radost :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: tu nemam moc rad :) ale zas ten charge je docela dobrej
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: sekerku :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: ja vim o co jde :) ale delat bych to nechtel.. co mas za zbran saw cleaver ?
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: tak upgrade zbrani samozrejme delat muzes, ale nic nesmis davat do statistik a musis zacit s tou postavou co ma lvl 4 :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: co sem nemusel to sem nezabil :) .. no tak to by me trefilo na to bych nemel nervy :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: devet hodin i s dungeonama ? to je slusny.

Ja ted jedu 4lvl run. Jsem v Cathedral Ward a premejslim, co udelam s Amelii... Dostanu dve facky a lezim.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    tak jsem jeste musel udelat novou postavu na pvp... cela hra + vsechny dungeony za 9h :)
    BloodBorne PVP 1vs2-3
    https://www.youtube.com/watch?v=Jf6l7lIq7cw
    GURBON
    GURBON --- ---
    No reknu vam ze vcera u krys sem si malem prekous snuru od gamepadu, kdyz sem to konecne dal mel sem 52K expu :D
    Jinak kvuli parry mi stacilo chcipnout jednou abych pochopil ze to nepotrebuju. Skoda ze vas k tomu nejaky monstra nenutej.
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    KALTY: on tam byl ve dvojce a mozna i v jednicce i nakej problem ze v 60fps to slo strasne spatne, sem rad ze to v bloodbornu nahradili visceral atakem, ted schvalne jak to bude v ds3
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALTY: nevidim duvod uchovavat save, stejne tu hru pujdes jeste aspon 3x :)

no a nezabijej hned vse, co vidis no
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak tedy s tím savem. Já si v podstatě v jakékoliv chvíli můžu nakopírovat save bokem a když zjistím za hodinu, že sem něco posral, tak můžu kopírovat zpět a načíst znovu starou hru.

Doufám jen, že to Steam nějaký způsobem nepozná. Doufám, že asi spíš kontroluje neporušenost savu a jestli nějaký .exe nemění něco ve hře.
    KALTY
    KALTY --- ---
    SPINGEE: JOPS:
    Dark Souls 2: Parrying Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=n6E77OR13F4

Dark Souls 2: Parrying Guide #2 (Spell parrying and advanced techniques)
    https://www.youtube.com/watch?v=01OkXwsuoR8
    KALTY
    KALTY --- ---
    JOPS: No právě po shlédnutí toho videa, kde přesně ukazuje ty momenty pro parry.
    A to jak v závislosti na typu zbraně s kterou děláš parry tak i zbraně, které proti tobě jdou. Jak na parry spellu atd.
    No jako dalekohled je pecka. Namířím na někoho v dálce a sejmu ho. Prostě ho na dvakrát odsnipim. Nebo na kiklopy a nebo ty dva pod tower u té jeskyně s ohněm. Nestačí ke mě ani dojít :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    JOPS: Jo chápeš. V pátek jsem se byl ožrat a pak byl v sobotu nepoužitelnej. Moc jsem toho nenahrál :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALTY: takze chapu dobre, ze jsi se jeste s zadnym bossem nepotkal ? :)
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    JOPS: taky sem parry nikdy radsi nepouzival
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam