• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    ABE
    ABE --- ---
    Kam chodite v ds2 na PvP? ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: jasny, ja ted taky :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: PC Master Race! :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: tak to neni problem, ja na nejaky planovani taky moc nejsem, bud muzu nebo nemuzu :) Staci napsat na Steam a je to :) ted nevim, zda to hrajes na PC ci PS4 :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: S tím plánováním to bude složitý, protože jsem teď v práci doma hraju jenom když to vyjde - což je málokdy. Mám pocit, že jsem na slvl 80
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: v jake jsi fazi hry, ze bych si s tebou zahral ? Ja jsem ted uz ve hradu a level asi 100 :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tak s DT je sranda už z Ds1, kde ostatně chodim s Divine Large Clubem a Claymorem proti komárům v BT
    XLeef: S téma saveama to není špatném nápad :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: poison je k nicemu proti PVE, poison je dobry na PVP, ale u jinych zbrani asi. Stejne ti doporucim, vyzen si silu na 50, pozdeji najdes draci zub a kam se na draci zub hrabe greatsword :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    no zalezi jesli pri 30 sile... je lepsi mit ten mec +10 s S scaling na silu protoze na RAW +10 uz je jen C ... chce to porovnat ten DMG... kde je vedsi. Muzes to udelat tak, ze ho das na +10 pak si uloz sejvy.. pak ho dej na raw mrkni kde mel vedsi DMG..a kdyz tak ty sejvy tam vrat :) nebo na netu bude nakej calkulator DMG zbrani
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: tak já taky ne, az do DS2 :). Takže kdybychom to shrnuli, tak nechat dojít na +10, a pak max na RAW? Mám 2, takže bych to klidně mohl takhle udelat. jeden je na +7 a druhej na +5. Říkal jsem si, ze třeba poison by mi tady byl asi k ničemu, kdyz tahle zbran je primárně o silovem útoku :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: adaptabilitu ? smarja josefe, tam jsem snad za tech 5 let co DS hraju nikdy nic nedal :))))
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    XLEEF: Sílu jsem capnul na 30, dex 20 a zbytek hážu do VIT, ADA, VIG - žádný FAI ani INT
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LOVE_DALI: no jaky mas staty ? ...jestli mas silu tak je to nesmysl, ztratis tim scaling
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI:
    no... ono to je tezky

podle teto tabulky
    http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Greatsword

nejvetsi damage je s RAW (480)

ale kdyz to potahnes napriklad Fire sutrem, tak zase mas 280+280 coz je vetsi damage nez s raw, ale pokud je nepritel imunni vuci ohni, tak ho lechtas no :))
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Co myslíte, vyplatí je Influensovat GreatSword? Pokud ano, čím? Primárně preferuji hrubou sílu :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: bych se u toho asi ani neopil, zatim jsem chcipl jednou a jdu ted na tri kostlivce v Huntsmans Copse
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    dam s vama klidne.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Xmass / Sivester Run ? Kazda smrt pijes neco ? Hmmm , zkusim to navrhnout.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem znova stahnul nainstaloval Dark SOuls II i s tema vopicarnama okolo.

KALTY: tak kdyby neco, dej sem vedet a muzem dat :) Jsem ted na zacatku, pirati/tri bossaci/kostlivci

LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    1 million souls run NG+ .... když to nevyjde...
    Dark Souls 1 Million Souls Run
    http://www.youtube.com/watch?v=fOEvfMZNePg&t=7866
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam