• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: adaptabilitu ? smarja josefe, tam jsem snad za tech 5 let co DS hraju nikdy nic nedal :))))
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    XLEEF: Sílu jsem capnul na 30, dex 20 a zbytek hážu do VIT, ADA, VIG - žádný FAI ani INT
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LOVE_DALI: no jaky mas staty ? ...jestli mas silu tak je to nesmysl, ztratis tim scaling
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI:
    no... ono to je tezky

podle teto tabulky
    http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Greatsword

nejvetsi damage je s RAW (480)

ale kdyz to potahnes napriklad Fire sutrem, tak zase mas 280+280 coz je vetsi damage nez s raw, ale pokud je nepritel imunni vuci ohni, tak ho lechtas no :))
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Co myslíte, vyplatí je Influensovat GreatSword? Pokud ano, čím? Primárně preferuji hrubou sílu :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: bych se u toho asi ani neopil, zatim jsem chcipl jednou a jdu ted na tri kostlivce v Huntsmans Copse
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    dam s vama klidne.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Xmass / Sivester Run ? Kazda smrt pijes neco ? Hmmm , zkusim to navrhnout.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem znova stahnul nainstaloval Dark SOuls II i s tema vopicarnama okolo.

KALTY: tak kdyby neco, dej sem vedet a muzem dat :) Jsem ted na zacatku, pirati/tri bossaci/kostlivci

LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    1 million souls run NG+ .... když to nevyjde...
    Dark Souls 1 Million Souls Run
    http://www.youtube.com/watch?v=fOEvfMZNePg&t=7866
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALTY: zrovna u Pursuera se to vetsinou dava k bonfire, ale muzes klidne i pred "mlhu". Kdyz to das pred mlhu, tak mas jistotu, ze pujdes na nej a ne na strom :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    KALTY: dava se to vedsinou pred vstup k bosovi...
    KALTY
    KALTY --- ---
    Hele a když dám tedy na zem ten white soapstone, tak mě pak můžou kdykoliv přivolat?
    A kdybych chtěl opakovaně pomáhat na Pursuer? Mám to dát před ten žebřík, nebo u ohně?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: To chápu, ale já měl vždy dvě. Z nichž jedna bylá drásavá.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: No je jasny, ze na kazdou je vyhodnejsi jina, ale bohuzel twinu a chunku neni moc, takze proste pouzivam to co vylepsuju.. Pri late game uz pak sutry jsou.. Ale to uz mam zbran na kterou delam postavu .. Takze ty se drzim. Vedsi reach jsem potreboval jen u velkejch bossu v dungeonu .. Tak jsem pouzival cane
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: víte že záleží jakou zbraň používáte na jakou potvoru? ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: Brezen japonsko, duben zbytek sveta

uz at to tu je :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    KALTY: Brezen myslim
    KALTY
    KALTY --- ---
    XLEEF: fakt? Tak to je super :) Mrknu, jestli není nějaké info k tomu. Kdy to má vyjít?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    KALTY: jen ps4 ... na nic jineho to nevypada, ale za chvilku bude DS3 aspon.
    ....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam