• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LOVE_DALI: Jo nějak jo. Ale na tu dobu mi to taky přišlo ostré. Jako u krále co krade levely jsem se nebavil :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LLGHOSTLL: Věznice a ti mágové tam :) Ale celkově mi Deamon Souls přilo lehčí než Dark Souls..
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    no pc master race co startovala serii s DS2 musí být hodně frustrovaná když vidí pořádný level design v DS1 nebo DS .)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LOVE_DALI: Jo, ale taky to šlo. Necítil jsem se nějak přehnaně frustrovaný. Ale třeba věznice mi dala zabrat.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KALAM: Ono Deamon Souls bez Bofirů byla taky sranda :)
    KALAM
    KALAM --- ---
    GURBON: jj jsou i horší místa, kdy jsem chtěl rozbít ovladač, ale pak ten pocit, když to dáš, najdeš bonfire a sedneš si k němu -to jsem zažil jen u DS1:)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    LOVE_DALI: O Blightownu se mi dodnes občas zdá.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tak pravda pravdoucí, tam jsem taky žral ovladač - a o Blight Townu ani nemluvě :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    GURBON: Pojd si to dat se mnou, ti to vymlatim a ukazu, jak na to a zjistis, ze to je sranda. Pak prijde anor londo a tam jsou dve mista, kde s chuti ten ovladac sezeres taky :)

Ted jsem ve spitale a o vikend bych mel byt doma. Byla by skoda se na to vysrat. Ja to poprve taky sel asi milionkrat a jak rikamSens Fortres je ten spravny filtr na hrace :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    LOVE_DALI: j, u RPG me to vyslovene sere, clovek se patla s postavou ale v tehle momentech je mu to naprosto nanic. Kdybych chtel hrat plosinovku dam si Maria...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    GURBON: Copak taky nerad, když se Ti ze hry stane Tomb Raider? :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    Tak a dost, s DS1 koncim, rozsekal sem gamepad, ty dva zvony sem jeste dal ale ty dementni mustky s kyvadlama me dorazily. Minimalne 10x sem spad na tom poslednim :( Jednou sem se dostal i za to a o metr dal skoncil v dire.
    Na dvojce po tomhle vazne ocenuju ze to neni tolik plosinovka.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALAM: to se mi stalo taky. Dostal jsem od invadera bastard sword na plus deset s ještě nějakým bonusem :-) taky jsem měl radost a probíhalo to hodně podobně :-)
    KALAM
    KALAM --- ---
    Koupil jsem si z nostalgie DS1 na PC a včera mě pobavil jeden invader... Jsem lvl 25, takže na ránu, chvíli jsme okolo sebe běhali, já mu každým sekem upižlal 0,5% života a když mi jí napálil nějakým kyjem, tak mě skoro zabil...
    Tak si říkám , teď mě dodělá, ale on pokrčil ramenama, že asi takovou lamu nikdy v pvp nepotkal, vyhodil na zem Silver Knight sword a odteleportoval se pryč... Skvělej dárek, díky, potěšilo:)
    GURBON
    GURBON --- ---
    V tom pripade to vypada ze dopadnu jak ve dvojce kde sem na konci mel prez 100 humanit - od nalezeni prstenu na snizeni ubytku zdravi sem to prakticky nepouzil.
    Jinak teda musim rict ze u ty jednicky sem naprosto hotovej z lvl designu. To jak je to zamotany samo do sebe o tom si dvojka muze nechat zdat.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SPINGEE: Mě ten DS1 styl vyhovoval. Ta agónie, když jsem s DS začínal a konečně jsem nastřádal nějakou humanitu a dokonce to začalo být i vidět na dropech a pak co? Šlupka od banánu někde na skále a bylo po prdeli :D!
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    Ale humanity byl stejne blbej system, pokud sis to stradal a pak to ztratil pri naky smrti tak te to dost nastvalo, v ds2 i bloodborne to uplne zmenili v kazdym jinak
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SPINGEE: Jj, Item Discovery a odolnosti s tím, že je to caplý na 10 humanity.
    Pak jsme ještě zapomněli na attack bonus při Chaos weapons
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    JOPS: jeste myslim ze to melo vliv na discovery , jakoze co ti vypadava z mrtvol, a odolnost vuci necemu mozna poisonu
    JOPS
    JOPS --- ---
    GURBON: humanita slouzi prevazne k multaku a nektere specialni veci tusim bez humanity neudelas.

Co si pamatuju ohledne DS1 a humanity.

Musis "bouchnout" humanitu a pak muzes udelat par veci (to poznas podle cisla vlevo nahore vedle zdravi) Humanita ti pribude bouchnuttim humanity, zabitim bosse, zabitim invadera a pri pomoci jinym hracum :)

1) u bonfire se udelas zivym (REVERSE HOLLOWING)
    2) kdyz jsi zivy, muzes u kazdeho bonfire za dalsi humanitu zvysit pocet flasek na 10 (KINDLE)
    3) se zdravim to tusim nema nic spolecneho
    4) muzes na zemi najit znacku a tu si privolat (bud online hrace ci NPC) je videt jenom kdyz jsi zivy
    5) nevim, nic me ted nenapada.
    6) jo napadlo me, ze kdyz jsi zivy, muze te napadnout invader (v DS1 snad neni zadny invader jako NPC, pouze online hraci)

Jak ja DS1 MILOVAL a MILUJU :)) Mam to ted rozjety, takze ti klidne muzu s bossama pomoct :)
    ABE
    ABE --- ---
    GURBON: Jestli si dobre pamatuji, tak je to stejne jako u II – mas vetsi "nadrz" healu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam