• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    ja si pamatuju jak jsem zapnul DS1 ... a furt jsem na zacatku chodil na ten hrbitov a bojoval s kostrama a rikal jsem si co to je za nesmyslnou tezkou hru.. tak jsem to zahodil, ale furt mi to vrtalo hlavou az jsem nekde videl youtube.. (asi po tejdnu) a zjistil, ze tam je dalsi cesta :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_: CS, Dota, WOW etc hráč nepotřebuje Gamepad :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LOVE_DALI: Jo nějak jo. Ale na tu dobu mi to taky přišlo ostré. Jako u krále co krade levely jsem se nebavil :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LOVE_DALI: PC Master Race hraje DS na klávesnici s myší? tak to pak jo... .)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_: Já bych spíš řekl, že PC Master Race, co začínala serii s DS2 musí být hodně frustrovaná špatnou optimalizací a keyboard ovládáním DS1..
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LLGHOSTLL: Věznice a ti mágové tam :) Ale celkově mi Deamon Souls přilo lehčí než Dark Souls..
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    no pc master race co startovala serii s DS2 musí být hodně frustrovaná když vidí pořádný level design v DS1 nebo DS .)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LOVE_DALI: Jo, ale taky to šlo. Necítil jsem se nějak přehnaně frustrovaný. Ale třeba věznice mi dala zabrat.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KALAM: Ono Deamon Souls bez Bofirů byla taky sranda :)
    KALAM
    KALAM --- ---
    GURBON: jj jsou i horší místa, kdy jsem chtěl rozbít ovladač, ale pak ten pocit, když to dáš, najdeš bonfire a sedneš si k němu -to jsem zažil jen u DS1:)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    LOVE_DALI: O Blightownu se mi dodnes občas zdá.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tak pravda pravdoucí, tam jsem taky žral ovladač - a o Blight Townu ani nemluvě :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    GURBON: Pojd si to dat se mnou, ti to vymlatim a ukazu, jak na to a zjistis, ze to je sranda. Pak prijde anor londo a tam jsou dve mista, kde s chuti ten ovladac sezeres taky :)

Ted jsem ve spitale a o vikend bych mel byt doma. Byla by skoda se na to vysrat. Ja to poprve taky sel asi milionkrat a jak rikamSens Fortres je ten spravny filtr na hrace :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    LOVE_DALI: j, u RPG me to vyslovene sere, clovek se patla s postavou ale v tehle momentech je mu to naprosto nanic. Kdybych chtel hrat plosinovku dam si Maria...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    GURBON: Copak taky nerad, když se Ti ze hry stane Tomb Raider? :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    Tak a dost, s DS1 koncim, rozsekal sem gamepad, ty dva zvony sem jeste dal ale ty dementni mustky s kyvadlama me dorazily. Minimalne 10x sem spad na tom poslednim :( Jednou sem se dostal i za to a o metr dal skoncil v dire.
    Na dvojce po tomhle vazne ocenuju ze to neni tolik plosinovka.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALAM: to se mi stalo taky. Dostal jsem od invadera bastard sword na plus deset s ještě nějakým bonusem :-) taky jsem měl radost a probíhalo to hodně podobně :-)
    KALAM
    KALAM --- ---
    Koupil jsem si z nostalgie DS1 na PC a včera mě pobavil jeden invader... Jsem lvl 25, takže na ránu, chvíli jsme okolo sebe běhali, já mu každým sekem upižlal 0,5% života a když mi jí napálil nějakým kyjem, tak mě skoro zabil...
    Tak si říkám , teď mě dodělá, ale on pokrčil ramenama, že asi takovou lamu nikdy v pvp nepotkal, vyhodil na zem Silver Knight sword a odteleportoval se pryč... Skvělej dárek, díky, potěšilo:)
    GURBON
    GURBON --- ---
    V tom pripade to vypada ze dopadnu jak ve dvojce kde sem na konci mel prez 100 humanit - od nalezeni prstenu na snizeni ubytku zdravi sem to prakticky nepouzil.
    Jinak teda musim rict ze u ty jednicky sem naprosto hotovej z lvl designu. To jak je to zamotany samo do sebe o tom si dvojka muze nechat zdat.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SPINGEE: Mě ten DS1 styl vyhovoval. Ta agónie, když jsem s DS začínal a konečně jsem nastřádal nějakou humanitu a dokonce to začalo být i vidět na dropech a pak co? Šlupka od banánu někde na skále a bylo po prdeli :D!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam