• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    SPINGEE: Spíš bloodborne. Vidím tam tu rychlost a nasvětlení.
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    _KOFILA_: na me to uz delsi dobu pusobi spis jako dalsi dvojka, ale treba prekvapej, minimalne grafika vypada dobre
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Dark Souls 3 - PS4/XB1/PC - True Colors of Darkness (English) (Trailer)
    http://www.youtube.com/watch?v=fVBFjrH-kIc

Jak jsem již několikrát zminoval, s 3 dílem mám stejný problém jako s druhým. Když autor prohlásí, že nebude dělat další díly, měl by svá slova dodržet. Je přeci tak pestré používat další a další spřízněná slova ke slovu Souls. Trojka, odhlédnu-li od toho, že to už vypadá jak serie ass as sin pro mne ztrácí další body tím, že jako zkušený matador prvních dvou dílů nedbám na to jak to vypadá a jaká jsou monstra, ale zajímá mě to, co na Souls hrách miluju – a to je level design. A o něm v traileru prd. Přitom základnu to má velikou. Tento trailer jde zase boom woow eye candy stylem ale mne neláká... Takže killer titul pro nákup ps4 to opět není, bohužel...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Ten takovej luk z te lucisnice ve Forestu byl na to nejlepsi, Paris Bow ? A poison arrows, napoisnoval si je a cekal...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KONDIK: Co se poison týče, tak mám mraky šutrů a nevím, co s nima - jsem klasiká plechovka s Greatsword +10. Přemýšlel jsem, že bych si udělal nějakej poison luk na ostřelování pitomců se kterejma se nechci babrat na blízko :) Co myslíte?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    STRANGERD: Poison Arrows !
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    STRANGERD: já to mám tak nějak na stejno. DS2 i DS1 - i když poslední dobou není čas hrát. Když už jsem hrál, tak DS2. Když jsem si odskočil do DS1, tak jsem si nemohl zvyknout na rychlost (oproti DS2 spíš pomalost) hry - ale stejně je to bomba.

Když vezmu v potaz, že mi i tak toho ještě mrak zbejvá v DS1 - koneckonců jsem to dojel jenom jednou a to striktně za plechovku.. :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    STRANGERD: vubec kdyz clovek kouka na challenge runy dozvi se zajimavy veci, treba temer vsichny ty svine s bleskovejma utokama v anor londu jdou celkem snadno shodit jednim az dvema sipama dolu, dost to setri stress:)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: tam jsem neumrel ani ted, ani minule kdyz jsem to jel... trik je v tom chvili pockat u toho pilire na pul cesty k ty rimse od toho "altanku" dole (tim se presune ten lucisnik nalevo tak, ze te pak nahore na rimse netrefuje kdyz bojujes s tim druhym), pak vysprintovat smerem k tomu hajzlovi napravo a nabehnout mu se stitem do xichtu, prehodi na mec a po par ranach se o tebe sam shodi a je vymalovano:) ve fortress mi delal dycky problem ten prvni kouzelnik co do tebe strili v ty uvodni kyvadlovy sekvenci, nicmene ted jsem nejak zjistil, ze par wooden sipu hned z ty plosiny pred prvnima kyvadlama ho shodi bez sance na odplatu a pohoda...
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: v Sens Fortress moc taky neumiram, tam to uz mam prece jenom slusne zmaknuty, ale u ceho trpim je ten rytir na rimse v Anor Londo, pred poslednim bonfire. Tam to je peklo
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    Tak jsem fakt neodolal a jedu jednicku a teda jak si jeste relativne pamatuju zazitky z dvojky, tak tohle je proste lepsi... Dokonalej lvl design, perfektni pocit z boje a maximalni poteseni z uspechu - nejak nechapu jak je to mozny, ale za celej sens fortress a anor londo jsem umrel jen trikrat, totalni zazrak:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: jj, to je ono, koukam, ze je i upgrade :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS:

DARK SOULS™ II: Scholar of the First Sin

http://store.steampowered.com/app/335300/

Dark Souls 2 is like being married to a woman who is attractive, charming funny and intelligent, you are soul mates and everything is perfect, right? She is the perfect woman. You could not ask for a more better woman in the world. You love her, and she loves you. Only she has one flaw; Every 5 minutes she punches you in the face... For no reason. Even at night you wake up, she punches you in the face, you recover, get 4 minutes 38 seconds of sleep, then she punches you in the face, and you love her
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: jj, potrebujes Dark Souls 2:Scholar of the First Sin
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Vubec netusim co mam JOPsi nekoukal jsem na to ani nepamatuju. Mrknu co je ven na Wiki a co to vse chce , predpokladam ze tam byla nejaka snuska DLC.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: jako nemam problem zacit znova :) se zdejsi legendou to klidne rozjedeme znova, ono ve trech to bude taky litat jak vino :)

A doufam, ze mas tu posledni edici, jinak si s nama nezahrajes...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KONDIK: U mě je na příklad pravdou to, že jsem s Dark Souls pokročil nejvíce na projektoru a když jsem byl bez práce..
    * pozdě odpoledne vzbudit
    * hledat práci jako o život
    * odmítnout všechny možný makléře
    * občas pohovor
    * najednou večer
    * Dark Souls
    * nejednou 6 ráno..
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Na tu hru mam tak krasne vzpominky, 2.5 hod hledani "posledniho strazce" , pady dolu z vrsku sochy k Demoncicine. Brneni s nadechem modrych odlesku.

Poprve dohrano v Cernobile protoze CRT TV co neumela B/G D/K
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KONDIK: Od Deamon Souls mi ani nemluv - v podstatě jsem to jel jenom jako totální noob - ani jsem nevěděl, že se dají vylepšovat zbraně - jel jsem to Off-line apod...
    Hlavně pamatuju, že jsem to v podstatě jel souběžně z Dark Souls - takže nebavilo Deamon, dal jsem Dark. Nebavil Dark, dal jsem Deamon..
    Zcela přirozeně jsem se dostal do stádia, kdy nebavilo ani jedno a tak jsem šel na cígo a jedeme dál :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Panove, jako .. .zacinate me pekne srat a svedi me ruka na XBOX gamepadu a na tlacitku Download.
    Jelikoz jsem to na PC nikdy nedohral a pokazde to bylo jenom na PS3 zacinam mit nutkani umirat ve Full HD. Takze se laskave uklidnete jinak si Chytnu JOPSe a to uvidite ten ceres.

Demon ... Souls ... *kouka na placku* I NEED PS3 !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam