• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SHARNY: Mno, mě se nelíbí celkově styl BB, jsem navyklej na DS1, takže BB rychlost není pro mě. Stejně tak mě vyloženě serou ty efekty s krví - je to trapný a laciný - asi bych nebyl proti v 90. letech, ale teď už my to přijde nepatřičný.
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    LOVE_DALI: Proč? Mně se to líbí.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    STRANGERD: Stále bych ocenil, kdyby tam nebyl BB engine..
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    Nedame na nastenku seznam steam nicku, ati si muzu pridat sprizneny ds fanatiky a pripadne dat nakej pokec pri tavbe ds3? Urcite bude o cem se bavit:)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Top-Down Souls ► Dark Maus
    https://www.youtube.com/watch?v=3RP_E3Oz7Dw
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    jsem neodolal a kouknul na naky gameplay videa z trojky a teda vypada to UZASNE, hype level stoupa!
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    SHARNY: jj Gambit :)

Death's Gambit Is Totally a 2D Dark Souls Game - PAX East 2015
    https://www.youtube.com/watch?v=N7cAZM5p8Uw
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Je po tobě! :D
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: tak jeste to moh bejt zejici drak:))
    JOPS
    JOPS --- ---
    GURBON: no, ceho se ja bojim, tak ze prekladatel hru vubec nehral. Nechapu, proc jsou jmena bossu zmenena. Viz tenhle pripad, Tesakohuby drak, to mi trha usi i oci :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    JOPS: tak ono preklady jak DS1 tak i DS2 jsou snad nejhorsi co jsem za posledni roky videl. Skoro to podezrivam na google translator :)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    BIMBAS: Myslíš Slashy Souls (endless runner na tablety), nebo Death's Gambit? To druhý zaujalo mě.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Eeeh fuj! :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    nevite jak to vzpada s tim 2d soulsem - ani nevim jak se to uz jmenovalo
    JOPS
    JOPS --- ---
    aneb, Dark Souls I v cestine :))) , ale vsimnete si, kdy jsem chcipl :)

proste Dark Souls :)

STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    XLEEF: podte pc, at muzu hrat s vama:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: fuj PC :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: rikal, ze ovlivnuje drop itemu.. :) no kazdopadne se tesim jak malej kluk.. ale jeste nevim jestli pc nebo ps4... ale asi pc s ovladacem... vic fps rychlejsi loady.. atd
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: copak bude delat parametr LUCK ? :) koukam, ze ze statistik bylynektere blbiny vyhazeny do kterejch jsem v zivote nic nedal :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak vcera jsme chvili dali se STRANGERD Dark Souls I :)

lama nejvetsi se projevila :) povedlo se mi 3x chcipnout u Moonlight, 2x u Capra Demona, myslim, ze jsem i chcipnul minimalne 2x ke Gargoyelum :) dneska se asi chystame na Gapling Demona. Tam to taky bude srandy kopec. A to jeste nevite kolikrat dokazu chcipnout mimo multak :))))

Ale je to sranda :)

Jinak ze zacatku se nam vubec nedarilo se spojit az pak STRANGERD zapl google a nasel super utilitu http://www.nexusmods.com/darksouls/mods/1047/ diky ktere jsme se pripojili k sobe v jednotkach vterin :) On polozil a hned jsem to videl. Proste luxus. Kam se na tohle hrabe DS2 :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam