• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: rikal, ze ovlivnuje drop itemu.. :) no kazdopadne se tesim jak malej kluk.. ale jeste nevim jestli pc nebo ps4... ale asi pc s ovladacem... vic fps rychlejsi loady.. atd
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: copak bude delat parametr LUCK ? :) koukam, ze ze statistik bylynektere blbiny vyhazeny do kterejch jsem v zivote nic nedal :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak vcera jsme chvili dali se STRANGERD Dark Souls I :)

lama nejvetsi se projevila :) povedlo se mi 3x chcipnout u Moonlight, 2x u Capra Demona, myslim, ze jsem i chcipnul minimalne 2x ke Gargoyelum :) dneska se asi chystame na Gapling Demona. Tam to taky bude srandy kopec. A to jeste nevite kolikrat dokazu chcipnout mimo multak :))))

Ale je to sranda :)

Jinak ze zacatku se nam vubec nedarilo se spojit az pak STRANGERD zapl google a nasel super utilitu http://www.nexusmods.com/darksouls/mods/1047/ diky ktere jsme se pripojili k sobe v jednotkach vterin :) On polozil a hned jsem to videl. Proste luxus. Kam se na tohle hrabe DS2 :)

XLEEF
    XLEEF --- ---
    nakej game play... muze tam byt par spoileru
    Dark Souls 3 Playthrough ► Champion of Ash [#1]
    https://www.youtube.com/watch?v=fhaZKVT8jPU
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: tak jak to vidis ? Teoreticky vzato jsem pripraven :) Muzeme na gargoyely a Capra demona jeste nemam otevrenyho
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    Btw králové na ng+ totální joke, čekal jsem pokazdy dobrejch 10+ sekund na spawn dalsiho, power within+havels+2h murakamo a 20*+7 estus too stronk:D
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: asi cleric, faith jsem nikdy nehral a heal je prej dobrej v coopu:)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Opakování, matka moudrosti :)
    Dark Souls Pyromancy Challenge
    https://www.youtube.com/watch?v=1XaoH5Doh0c
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: tak to nechame na zitra, v deset uz byvam tuhej. Treba se jeste nekdo do zitrka prida.

Za co pujdes ? premejslim, ze si udelam pyromana :) ja si uz vubec pyromancy v DS1 nepamatuju...
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: desata nebo tak
    JOPS: jasny, to je otazka chvile, sejdem se pod mostem a muzem jit na gargoyle a caprase:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: co znamena o dost pozdeji ? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: zitra bych taky nemel mit problem, ale nejdriv si musime zabehnout pro Summon Sign. Coz znamena trochu sprintu a dva bosse :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: ja bych dneska mohl az o dost pozdeji, co zitra?
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: tak kdy ? myslim, ze dneska od cca 18 nemam problem s pauzou na veceri :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: jak jsem zjistil, ty smejdi maj fakt kratickej aggro range a ne zas tolik zivotu, takze 2h jumping attack slusnou zbrani je sunda na jednu ranu driv, nez stihnou neco udelat, haleluja!:)
    JOPS: jj steam, nejsem proti!
    LOVE_DALI: claymore je nejvic, 1h r2 op:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    :) moje oblibena lokace :)

JOPS
    JOPS --- ---
    a DS1 mate na Steamu ?

ze bychom dali DS1 run :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    STRANGERD: DS1 jsem chtěl dneska opět nahodil. Místo milovaného Zweihandleru jsem chtěl dát taky claymore, ale zjistil jsem jednu nemilou věc, budu si definitivně nechat vyčistit/vyměnit větrák u Laptopu - už to začíná solidně topit = takže to jasně podtaktovává proc.
    Ještě se podívám, jestli to zmáknu sám a nebo se na to nevyseru a donesu to do servisu :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    Obavam se, ze level design DkS1 jen tak neprekonaj... My treti playthrough dohrano za 30 hodin komplet (vsichni bosove, +15 claymore, +15 composite bow, +14 murakamo, +14 balder shield, +9 iron helm, leggings a wanderers manchette, +5 paladin chest a rukavice, ring of favor and protection a bud cloranthy ring, murakamo, paladin ruce a midroll nebo havels, wanderers ruce a claymore a fastroll, murakamo je tezky... 40 agi a end, 28 str a 25 vit pri dohrani); ted jedu poprvy ng+ a za asi tri hodiny jsem u iron golema i s navstevou v asylum pro +15 murakamo, je to zatim strasne easy, tak jsem zvedav na pokemony:)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: Ja vim. Vsak ja uz to taky chci... Ale budu tu do te doby na tu hru plivat, at jsem potom o to vic prekvapenej...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam