• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    toz jsme dneska se StrangerD dali Smougha a Ornsteina. Porod za vsechny prachy :)))
    SUMI
    SUMI --- ---
    _KOFILA_: je mi to jasný, jsou nějaký fámy, že čekaj, kolik se toho prodá na ps4 a pak se uvidí..já mám na vitu jen binding of isaac a tohle vypadá fakt parádně :), koupil bych to hned
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    SUMI: uvidíme, toto píšou všichni... pak to po půl roce zruší .)
    ale díky, přiznám se že je mám na fb, ale vůbec nemám čas to pročítat.
    čekám na to jak na smilování...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    SUMI: máš nějaké info že to na vitu skutečně bude? link prosím...
    já to na vitu beru v den vydání, okamžitě a za plnou... at to je už teď, nemám co hrát neb ps4 se zatím stále bojím do baráku instalovat :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    _KOFILA_: já počkám na vitu, nechci to kupovat na ps4 hned, cross buy je jistej, ale cross save ještě prej ne
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Myslel jsem ze to spusti na vitu... A ono zatim ps4, pak steam a vita v nedohlednu...

EZEE
    EZEE --- ---
    BIMBAS: zrovna jsem sem zavital abych se na to zeptal :)) taky na to cekam

2D Souls ► Salt & Sanctuary Preview
    https://www.youtube.com/watch?v=hLkHA-W8KFA
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SHARNY: Stejně do toho půjdu, ale opatrně - čeho se třeba cením je to, že Lobos prohlásil, že mu to přijde jako vyladěná DS1, takže by to mohlo být dobrý :).
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    LOVE_DALI: Aha, tak to bude tim, že mně jo :D Přijde mi to právě atmosférou mnohem víc jako jednička než třeba DS 2 (ten mě teprv čeká, ale pár věcí jsem viděl, plus tu nehci rozjíždět ten flame, co se jede všude jinde, takže už budu ticho :D).
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SHARNY: Mno, mě se nelíbí celkově styl BB, jsem navyklej na DS1, takže BB rychlost není pro mě. Stejně tak mě vyloženě serou ty efekty s krví - je to trapný a laciný - asi bych nebyl proti v 90. letech, ale teď už my to přijde nepatřičný.
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    LOVE_DALI: Proč? Mně se to líbí.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    STRANGERD: Stále bych ocenil, kdyby tam nebyl BB engine..
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    Nedame na nastenku seznam steam nicku, ati si muzu pridat sprizneny ds fanatiky a pripadne dat nakej pokec pri tavbe ds3? Urcite bude o cem se bavit:)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Top-Down Souls ► Dark Maus
    https://www.youtube.com/watch?v=3RP_E3Oz7Dw
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    jsem neodolal a kouknul na naky gameplay videa z trojky a teda vypada to UZASNE, hype level stoupa!
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    SHARNY: jj Gambit :)

Death's Gambit Is Totally a 2D Dark Souls Game - PAX East 2015
    https://www.youtube.com/watch?v=N7cAZM5p8Uw
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Je po tobě! :D
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: tak jeste to moh bejt zejici drak:))
    JOPS
    JOPS --- ---
    GURBON: no, ceho se ja bojim, tak ze prekladatel hru vubec nehral. Nechapu, proc jsou jmena bossu zmenena. Viz tenhle pripad, Tesakohuby drak, to mi trha usi i oci :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam